Scudo Sports

bıanchı wap alacagım sizce almalımıyım?

ossdemır

Üye
Tepki
1
Bu sıralar yeni bir bisklet alcam bianchı wap ı dusunuyorum sızce iyi bi kararmı?Baska bı model yada marka tavsiye edermisiniz? Aynı fiatta olursa ii olur. simdiden teş.

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
Scudo
İyi birşey gibi ama yinede araştırma yapın derim.

nerdeyse alın diyecektim:).internetten fiyatına ve özelliklerine baktımda nerdeyse sedona borla ile aynı fiyatalar.fakat borla daha üstün wapın yanında.bnce sedona borlaya yönelin;)

sedona da hoşuma gidiyor uygun fiyata iyi modelleri var.

tavsiye etmem! 550ytl vermeye değmez! o paraylla toplama bisiklet birleştirebilirsiniz;bianchi wap dan daha üst model ortaya çıkar;hem daha hafif hatta ikinci el formunda parçalar alırsanız o parayla deore teknolojile bisikleti donatırsınız.

@deniz çelik

acaba bu deoereler hangi yıla ait olacak çok merak ettim doğrusu .

6061 aluminyum kadronun minimum fiyatı 200 liradır deore arka aktarıcı en az 35 tl deore kollar minimum 85 tl etti 320 tl geri kalanı aradki farkla alıp alamamak sizin takdiriniz..ikinci el olarak alacağınız tüm parçalar zaten işe yaramayacak ..

saygılar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@alisundu

hep bu yüzden kaybediyoruz aylarca kullanılmış deore sıfır torneyden daha işlevlidir;deore çok sağlam parçalardır ikinci el olupta sıfır gibi malzemeler çok gördüm bazı arkadaşlarımız pahalı parçaları çok titiz kullanırlar bu yüzden ikinci el daha mantıklıdır

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Kardeş..
Alma bianchi.. Başka bir şey al.. Naçizane olarak o parayla yeni bir Salcano NG 650 ya da bu seviyede bir şey alabilirsin.. Benim yaptığım hatayı var sen gel yapma..

@paramedik34

hatta kendiniz bianchi kullandığınız halde uyarıyorsunuz;benim görüşüme göre dürüstçe yazmışsınız tebrikler

Fiyat olarak en iyi alternatif Salcano Astro olacaktır..

Bu sezon Salcano olabilir. Salcano Astro fiyat ve donanım olarak iyidir. Ama ben ikinci el Deoreli Alm. kadrolu bir bisiklet öneririm.

@ossdemır

bilmiyorum geçmi kaldım yada aldınmı ben wap modeli kullanıyorum çok kötü değil ama çok iyide değil o paralara heralde bundan iyisini alamazsın bence iyibir bisiklet

biankey wap la aynı gibi görünen ama whistle bisiklet alabilirsin aynı fabrikada italya için üretiliyor gelgelelim bianchi ile whistle yanyana incelersen vites jant her şey whistle da çok daha üst model kullanılmış sarda bisikletin sitesinden inceleyebilirsin ben yeni inceleyerek whistle miwok 833 v aldım tavsiye ederim

arkadaşlar bende yeni bir bisiklet almaya çalışıyorum ama ben malatyadayım yani biskletlere ve parçalara çok uzaktayız istanbul gibi değil ben salcano alu yada baktım ondaki aksamlar daha iyi gibi ne dersiniz?

Geri