Scudo Sports

Bianchi wap - Salcano astro ?

todiefor

Aktif Üye
Tepki
33
Sizce hangisi daha iyi wap ın resmini gördüm ama astro nun resimini bir türlü bulamadım siz olsaydınız hangisini alırdınız ?

Scudo
@todiefor

Neden astro ? Assos yakın fiyatlı ve en azından 7005 kadrosu var. Resmide var :)
Zaten Wap ve Assos arasında kıyas yapmak daha bi doğru. Kıyas ikisi arasında olursada. Gözünle git bi gör derim. Wap ta arka vitas değiştirici tourney. Assos ta komple altus sa ve diğer donanım kaliteliyse değerlendirmeni ona göre yaparsın. Bence aralarında pek bir fark yok. Tamamen zevkine kalır gibi.

Şimdi sana bu fiyata şunlarda var bunlarda var türünden cevaplarda gelir tahminim :) Onlarada kulak vermende fayda var. Ben sadece soruna cevap vermeye çalıştım. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: todiefor
Wap daha iyi bence görütüsüde hoş bi hayli...

Wap

KADRO : ALÜMİNYUM 6061 / ENTEGRE MAŞA YATAK

JANT : TRECİME TEKER SETİ 26'' MTB 4 X 8 ÖZEL ÖRÜM

VİTES : SHIMANO ALTUS - TOURNEY TX SERİES - 21 VİTES

Fiyat : 385 ytl

Siteden alınmıstır :(link)

Astro

26” MTB

Shımano ALTUS 24 Vites

Aluminyum Kadro

RST OMNI 191 C7 Amortisörlü Maşa

Ahead Alüminyum Boğaz

Aluminyum V Fren

Fiyat: 440 YTL

Sıtesınden alınmıstır:(link)

@Görkem06

Valla bana astro daha güzel gibi geldi ama hadi hayırlısı
yorumun için teşekkür ederim.

@Görkem06

Merhabalar. Wap ta ufak bir düzeltme yapayım Fiyat 385YTL+KDV=454 YTL. :)

Bu arada benim bir Wap ım var. İki ay kadar önce aldım. Güzel bir alet öneririm.
Kolay gelsin.

• Beğen
wap ve astro ya daha bugün baktım,astro da aynakol shimano kullanmamış,bisikletleri kendin gidip görmen çok daha iyi olur,görünüş olarak astro çok daha güzel duruyo bana kalırsa ama maşa ve aynakola dikkat et,ikisini görerek karşılaştır,çünkü bu 2parça salcano da daha kötü parçalar.dikkatli ol,tabi o fiyata Kron Xc500 veya sedona borla da çok iyi tercihler olur.

• Beğen
@frreiheit

Kron xc 500 almam görünüşü çok basit bi kere Sedona borla da güzel bisiklet ama Astro yu aldım artık gayet güzel bisiklet 1 kaç parça değişince süper olcak yorumun için sağol ..

Geri