Scudo Sports

bianchi wap

Tepki
2
mrb arkadaşlar ciddi olarak bianchi wap almayı düşünüyorum tavsiye verebileceğiniz şunu al yada şunu alma diyebileceğiniz marka yada markalar varmı yardımcı olursanız sevinirim...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo
Aramıza hoş geldin güzel kardeşim. Ancak forum bu tür konularla dolu zaten. Azıcık üst kısımda ''arama'' kısmında istemediğim kadar konu var bununla ilgili. Zira sorularının ardı arkası kesilmeyecektir ama ben yine söyleyeyim. Alma bianchi wap. Neden mi?

Ne yap ne et bianchi alma.O fiyata salcanolara veya kron xc250 ye bak derim ben.
Bak;

O aralıklarda bisiklet:

(link)
Bianchi waptan kat kat daha iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
Tşk ederimm.Forumda gerçekten çok dönmüş bu muhabbet.
Salcano xc250;Disk fren takıntısı var bende aslında o yüzden bianchi wap diyorum salcano ng650 idi sanırsam disk frenli hani onun iyi olmayacağını düşündüm bianchi wap'a yöneldim başka disk frenli modellere yönelmem gerekiyor her halde.

• Beğen
@Emrah Beşiktepe

Kardeş disk var disk var.Alıyorsan HİDROLİK disk fren al.Mekanikten çok çekersin.

Aman diyim, Wap almayın sakın. Burak'ın da dediği gibi salcano veya sedona borla gibi bir bisiklet alırsanız daha iyi olur..

• Beğen
Yeni bir konu açmayayım dedim. Belki yardımlarınız dokunur buaradan. Bisiklet sevdam yeniden ateşlendi bu sefer 1.5 yaşında kızımıda arkama koltuk alıp gezelim diyoruz bisiklet yollarında hafif piknik orman yollarında.1000 tl civarı tavsiyelerinizi bekliyorum. Yazarken fark ettim tam 6 yıl önce bu gün mesaj atmışım konu başlığı açmışım. :)

@M.Burak KARADAĞ

Mekanikten çekeceğin en büyük sorun aşırı bilek kası yapmandır. Ben şu an bayağı sertleştirdim bilekleri :harika: Bunun dışında mekanik disk frende çok iyi tutuyor. Tecrübemi aktarayım. Gayetde iyi tutuyor. Ama dediğim gibi biraz asılman lazım frenlere. Hidrolik de kullandım. Rahatlık bakımından hidrolik on numara. Bende yakın zamanda İnşaAllah değiştirmeyi düşünüyorum....

Geri