Scudo Sports

Bianchi xc leopard sadece ön amortisör taktırmak istiyorum.. yardımmm!!

Scudo
arkadaşlar bende bianchi xc leopard var. Ona sadece ön amortisör taktırmak istiyorum. Ön göbeği tamamen mi değiştirmem gerek. yoksa orjinalini daha az bozarak taktırmanın bir yolu var mı?. Sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

@melih şimşek

bunun ön göbekle ne alakası varki? sadece ön çatalı çıkarıp onu takman yeterlidir ama o tür bisikletlerin kadro boğazı dar oluyor ve kaliteli amortisörler takılamıyor takacağın en kalite amortisör zoom olur ve ondanda iyi performans alamassın sana tavsiyem o bisiklete hiç para harcama biriktirip 2. elde olsa yeni bir bisiklet al...

@trek_turkey

Güzel yorum. Aynı sıkıntıyı yaşadığım için biliyorum. Kadro boğazı dar olduğundan zoom'un bir modeli ile Logan marka bi amortisör taktırabiliyordum. Logan taktırdım. Taktırmaz olaydım, şimdi kalas gibi, hiç esnemiyor. Sanırım birini gidonun üzerinde uzun bir süre taşıyıp esnetmeye çalışacağım.

Fakat zoom, Logan'a oranla daha iyidir, bulursan ondan taktır.

yha benim bianchi orjinal ama ön amrtisör zoom hiç değiştirmedik acaba zoom gerçekten kötümüdür bianchi kötü mal takmaz iye düşünüyorum :(

zoom yuksek kalıte değil ama aşırı kotu değil idare eder

Geri