Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Biber dolmasının sadece içini yiyenler :)

onurdemir

Aktif Üye
Tepki
123
İsim
onur
Bisiklet
Ümit
25 yıldır her biber dolması yemeğinde dolmayı ortadan ikiye ayırıp sadece içini yiyorum :) ilginç bir konu açmış olabilirim ama sonuçları merak ettim.

Scudo
zeytinyağlısını hiç sıkılmadan yerim. ard arda 10 taneyi leblebi gibi yerim. ama yemeğini yiyemiyorum. sadece içini işte:)

Bisikletforum ve Dolma muhabbeti. Bravo diyorum baska bir sey demiyorum. Birde corap sökügü dikilirmi diye konu acilsa cok iyi olur. Forumda böylece bisiklet forumdan cikar Universal forum tipine girer.:koptum:

Bende biberdolmasini yogurtlu yerim...

Alırım elime elma gibi yerim. Yanında yoğurt olacak tabii

Git pilav ye ne uğraştırıyorsun yemeği yapanı dolma doldurmayla falan :)

@Silmarillia
Dogduktan sonra herkes beceriri yemek yemesini, is onu dogmadan önce becerebilmek. :koptum:

Benim ise en sevdiğim kısmı biberidir.

Ekşi sözluk başlığı gibi olmuş:)
Valla ben de öyle yapıyorum, sevemedim dışını. ama çok ufak olunca dolmalar yoğurtla gömülebilir:)

15 yaşıma kadar biber dolmasının sadece içini yiyordum nedeni ise biberin acı olmasıydı.Artık hepsini yiyebiliyorum :D

Offf karnıyarık mı? ne canım çekti bee, biber dolması sizin olsun. Ben 1 porsiyon alabilir miyim?

çok yemek seçen birisiyimdir. annem bu yüzden hep isyan eder. ıspanak prasa lahana vb yemeklerin tadını bilmem kokusunuda sevmem. biber dolmasınında dışını hala sevmiyorum. bol ekmek ile içi yetiyor :D
not: 28 yaşındayım ve sevdiğim yemek olursa 3 kişilik yiyebiliyorum zayıfım ve kilo alamıyorum :cool:

Eskiden biberini yemezdim simdi ikiye bölüp bol yoğurtlu yiyorum yoğurt yoksa dolmadan yok :)

Geri