Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisiklete 1500 euro verdim merak ediyorum sizler ne düsünüyorsunuz...

bisiklet bu arkadaslar http://www.cube.eu/hard/cross-country/reaction-gtc-pro-26/

• Toplam katılım
    53
  • Anket kapanışı .
Bence sen hiç aldırma banada diyolar git başka bi şey al bisiklete o kadar para verilirmi diye ki ben 1000 tl lik düşünüyodum ama onlar bilmiyolarki bu bi zevk işi

Scudo
N. Burak önder yazini okurken cidden tüylerim tiken tiken oldu umarim hayatin boyuncada bu sekilde istediklerini yapa bilirsin benimde bu hayatta en cook sevdigim sey spor her dalini seviyorum her dali beni mutlu ediyor ve ekipmanlarin ne kadar iyiyse okadarda daha kaliteli spor yapa biliyorsun benim icinde paranin bir önemi yok birseyleri feda etmeden birseyleri kazanamazsin bu cook zor...

Ailem saolsun bugune kadar hep arkamda durdular onlarin hakkini hic bir zaman odeyemem bende diyorum sallama yinede kafama takilmiyo degil insanlarin bu dusuncesizlikleri bu ön yargilari biraz uzuyor beni fakat sonuna kadar haklisiniz eger ailenizle mutluysaniz gerisi hikaye :)

Ben "800 lira ama özel yarış pisikleti. amerikadan özel geldi" diyorum ozaman "heee ya bağ ne güzel pisiklet fiyatıda varmış bayağ." diyorlar. Gerçek fiyatını kesinlikle söylemiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Emre GÜLEN
Genç kardeşim ben farkın farkındayım merak etme, çelik jantlı beyaz şahin bir ikon burada, hani yolda giderken laf atıp kaçanların, ferrari ile kapışmaya çalışanların ya da ses tabancası ile kaska nişan alanların vs. genel tercihi olduğu için, elbette ne tüm şahinleri ne de çelik jantlıları kapsamıyor bu yazdığım, anlamak istediğin buysa birşey diyemem elbette...

Eleştiri yapanlar her zaman olacakdır aklıma bir hikaye geldi anlatmak isterim;bir adam ve bir kadın birde eşşek yolda gidiyorlar adam eşeğin üstünde kadın yolda başkalarıda yorum yapıyor.yuhhh!!!!ayı diyorlar adama kendi eşeğin üstünde kadını yolda yürütüyor sonra adam iniyor kadın biniyor eşeğe yine yolda görenler !!! diyorki light herif kendi yürüyor kadını bindirmiş sonra 2 si birden eşeğe biniyorlar bu sefer yoldakiler diyorki yuhh!!!! be acımasız insanlar eşeğede 2 kişi binermi sonra 2si birden iniyor eşekden bu sefer adam önde kadın yanında eşşek arkada gidiyorlar bu seferde yolda görenler diyorki yuhh!!!! be ne mal insanlar var 2 si yolda eşşek boş gidiyorlar diye yani kim ne derse desin siz almışınız hayırlı uğurlu olsun kimene şimdi bende 8000 doları gözden çıkardım pinarello dogma alacağım kim ne derse desin benim için çokda tınnnnn:):)

Süpersiniz cidden, alin tabiki ve güle güle kullanin. ben burdan sunu tekrar cok iyi anladimki sade ben degil benim gibi düsünen bir cok insan maruz kalmis benim duydugum cümlelere....

Bisiklet sevgisini-tutkusunu, bisiklet selesine hiç oturmamış birine anlatmak çok zordur.Bana kalırsa 1000 lira da verilir yüz bin lira da, o kişinin maddi olanaklarına bağlıdır.Kafanıza çok takmamanızı önermekle birlikte bol sabır diliyorum.İyi pedallamalar

Ben öyle insanların suratlarına gülüyorum çok zevkli oluyor : ) Çünkü hayatları boyunca hobileri olmamış insanlar böyle laflar edebiliyorlar. Hobi denilince ucu bucağı olmayan bir girdap sizi bekliyor. Aslında şöyle de bir olay var; 20.000 liraya da araba var, 150.000 liraya da. İnsanlar bu farkı sorgulamazken 1500 euro'luk bisiklet farkı neden o kadar koyuyor anlamıyorum : )

@Yusuf Z. Şipal
Yaşlı Kardeşim bende sizin ne demek istediğinizi iyi anladım bir olayı komple herkese yıkamazsınız.İstisnalar kaideyi bozmaz.

Anladık..1500 euro ya bisiklet almışsınız evet..

4000 liraya kadar yolu var şu an ki gelirime göre :D

Hobiye harcanan paranın miktarı olmaz.. Size bu lafları sarf edenler, uğraşları olmayan koyun gibi yaşamayı seçen insanlardır. Siz hiç aldırmayın dalganızı geçin.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Birader reklam
Pesinde kosmuyoruz öylede bir niyetim olamaz sadece insanlarin aptalca yaklasimlarina deginmek istedim bu sitede herkes yaziyor bin lira 2000 lira 3000 lira diye beni kimse tanimaz etmez neyin reklamini yapacagim lütfen dogru anlamaya calis olay...

Ya inanın bunlar çok boş şeyler " o ne demiş, bu ne diyo, şunlar ne der" kime ne, hem desede ne olcak ...valla param yetse gider bende Trek Madone alırım...(Ama bu arada çok yüksekte gözüm yok ama param olsa alırım o ayrı) yani mesele zevk meselesi kardeşim... bu arada sitedeki bisikletler çok güzel, nasıl temin edilebilir...

nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. Almanyadanmı getirttiniz

Hangi sitedekiler cube da olanlarmi eger onlari soruyorsaniz turkiyede erdogan bisiklet diye bir firma var onlar getittire biliyorlar galiba yoksa baska türlü nasil olur bir bilgim yok :(

Ben isvicrediyim kardesim burda buldum ama fiyatlari almanyada daha uygun fakat kadrosu 18 zoll olanini bulamamistim tekerleri 26" olan bisikletleri cok fazla üretmiyorlarmis bulmakda cidden zorlandim ama turkiyede erdogan bisiklette satiliyor aYni bisiklet 1750 euro ya gördüm sitesinde...

Türkiye de insanlar bisikleti sağa sola gitme aracı olarak gördüğü için oluyor bu sorunlar. İnsan sevdiği için,spor için bisiklete binemez mantığı oturmuş kafalarda o yüzden araba,motor alırdım vs gibi bize garip gelen ama onlara göre mantıklı olan soruları soruyorlar. Benim taktiğim eğer soruyu soran cahil,bildiğinin dışına çıkamaz kafadaysa fiyatını 200-500 lira olarak atıyorum tartışmakla uğraşmamak için ama etrafımda sevdiğim,düşünebilen insanlar olursa işte kaliteli-kalitesiz bisiklet farkını özetle anlatmaya çalışıyorum. Uzun turlarda,arazide vs. ne gibi farklar yarattığını. Eğer güvendiğiniz biriyse bisikletinizi 1-2 tur kullandırın,farkı görmelerini sağlayın baya işe yarıyor ayrıca. Araba alırım kafasındaki cahil takımına da cebinde kaç paralık cep telefonun var,50 liralık telefonun yaptığı mesajlaşma,arama dışında napıyosun diye sorun ve aptal sırıtmalarını izleyin çok eğlencelidir :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Samet cook tesekkur ederim burda sunu gördümki bu beni cook mutlu etti benim gibi düsünen cidden bir cok insan var ama cevremde bunlardan hic bulunmadigi icin burda bu konuyu actim ve bazi noktalara dikkat cekmeye calistim cidden güzel düsünende cok insan var ve tabiki bir arkadasimiz gibi 1500 euro ya bisiklet almissin tamam anladik diyen de polemik yaratmak degildi amacim hatta suabda degil spor icin spor malzemeleri icin bir cok seyimden vaz gecerim gececegimde buda benim tutkum isde :)

Geri