Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo

- kaça aldın?
- xxx Lira
- oha, len o paraya araba alıyorlar

- abi bu yarış bisikleti mi ?

- kaç basıyorsun ?

- kaç para bu alet?
- xxx Lira
- Biniliyor mu?
(neden bu kadar çok para diye, acaba araba mı elektrikli mi diye kafası karışan masum köylü)

- güzelmiş, bir tur versene
(beğenip, sele üstüne çıkan ama çok yüksek diye binemeyen)

- selesi çok sert, nasıl biniyorsun len buna?
(bir tur versene sonrası tepkiler)

- ne malı bu ?

- bunun pedalları nerede?
(kilitli pedallı bisikleti gören masum köylü)

(bmc bisiklet için)
- bmc, şu kamyon firması değil mi lan?
- Türk malı mı?

- bu ne lan, v frenli bisiklet mi kaldı
(bisikletten anlamayan, bilgili, ermiş)

- bunun niye tekeri ince?

- önünü kaldırabiliyor musun?

vs.vs. aklıma gelenler bunlar daha çok vardır.

Enayisan, bisiklete bu kadar para verılır

Abe sız kendınıze bu zulmi yapisızz

Kafayı mı yediniz kardeşim, o kadar yol gidilir mi.

Kaç para bu ? Bende alıcam böyle bişey binmeyeli uzun süre oldu. Oha çok pahalıymış falanca markette 350 lira ! Bi bineyim versene, vites nasıl attırılıyo bunda. Bu ne ? çevirmeye kalkar (Ön maşada kiliti).. Baya güzelmiş heee.. Kaç dakikada gidiyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Aslında 'o kadar yol gidilir mi?' diyen adamlar genelde haklı oluyor. Hangi akıllı insan bisikletle senede 7-8 bin kilometre yol yapar ki? :)

Ses sistemini kaça aldın?
Aç sesi
hani müzik nerde (müzik açmadığımda)
bir gün birine çarparsın
ses sistemini değişterecek misin
bisikleti bana satsana
bisikleti ne kadara aldın?
bunları nasıl yaptın(suluğu kalem kutusundan)
bi tur versene
hızlı gitme
kaldırımdan sürme
yoldan sür

-Grup sürüşünde zulada bekleyen şarapçılardan biri bizi görünce Alkol alın alkol alın diye bağırması..
-biraz daha ekleseydin motor alsaydın diyenler
-yayanın tekinin şehir içinde senin ne işin var burda demesini..

• Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
Yol bisikleti ile markete girdim 700x23 lük lastiklerle adam bunla dağa mı çıkıyosum diyo hee dağa çıkıyom downhill bu :koptum:

Decathlonun önünde iç lastiği değiştiriyorum çocuk geldi bu katlanırmı diyo :) hee katlanır ama çok zor şurdan kesmek lazım dedim :D

izmir alsancak garı karşısı bornova sokağı girişinde ışıkta beklerken, taksi şoförü geldi ve burdan konağa kadar kapışalım mı demişti.

@Desert Fox
Bu soruyu soranlara "100e kadar yolu var aga" diyorum gelen tepki oaaaa wooaaa olunca bıyık altından gülmek suretiyle mekandan uzaklaşıyorum :D:D

Bana da benzer şeyler söyleniyor..Ben başka bir şey diyeceğim..
Geçen bir araba yanımdan geçerken,ani fren yaptı(lastik izi çıkardı)ve sonra devam etti..Beni korkutma amaçlı yaptı bunu ve becerdi de..:booo:
Böyle iyi aile(?) çocuklarına rağmen,sürmeye devam..

Yoldan yürüyen 2 delikanlıdan benden tarafa olan yanlarından geçerken sanki üzerime düşecekmiş gibi yaptı. Kurgusu beni düşürmek. Bilmiyor ki benim kaç tır kaç körüklü otobüse eyvallahım olamamıştır. İnsanların yeni eğlenceleri başkalarını kötü durumuna bakıp neşelenmek.

Tayt ve forma ile bisikleti sürünce uzaylı görmüş gibi bakan kendini insan zanneden canlılarımız.

20 inç katlanır bisiklet kullanıcısıyım, bu güne kadar duyduğum en ilginç söz sanıyorum 6 yaşlarında bir çocuğun durak önünde bekleyen kalabalığın arasından bağırarak

"laa ogglim o bisiklet sana küçük diilmiii" demesiydi :)

Geri