Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Geçen bisiklet ile yol kenarından gidiyordum bir genç bana kenarcı dediydi , bende ona kaldırım çocuğu diyecektim ama sonra dedim büyüklük bende kalsın , laf atan insan çok...

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Scudo
Kafa güzel..Tekel bayiden çıkıyor..Ben de giriyorum..Bacakları bir süzdü..''Oooo,iyi bacak yapmışsınız'' dedi..''Çalışıyoruz'' dedim ben de:D

@Harun Salcı
Ben o scooterları rahat geçiyorum ama...:D:harika:
(Kısa mesafede):)

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@gokean
"Abisi bisiklete saygımız sonsuz amma çok riskli çok. Hele o yoguşlar yok mu o yoguşlar..." :D Evet, yoguş :koptum:

cumartesi gecesi, saat 2 gibi caddebostandan bostancıya gidiyorum, yol üzerinden...
hazır yol boş diye sağdan tempolu gidiyorum...
bi ışıkta durdum, beklerken yanıma sanırım uber aracı geldi...
"anahtarına kapışalım mı" dedi gülerek... bana uyar, ben kaybedersem çok şey kaybetmem de alırsam senin kayıp büyük olur dedim...
haklısın valla dedi gülerek... canı sıkılmış laf atacak birilerini arıyordu sanırım...
iyi geceler dedi gitti sonra...

neyse kaptırmadık bisikleti :)

Ben bir gün yolda giderken arkamdan bir ses geldi bir baktım 6-7 tane elektirikli motor geliyor bilerek yavaşladım neyse yanımdan geçerken bana şöyle bağırmaya başladılar "ne oldu yavaşmı kaldın" bende tabiki sinirlenip pedallara bir asıldım normalde düz yolda max 35-36 km giderim ama o an hız göstergesine baktığımda 43 gösteriyordu adamların rüzgarına girdim ve yanlarına yaklaşıp ne demiştiniz gençler diyince herkes bana tren görmüş öküz gibi bakmaya başladılar ah birde bisikletimin rublesi 14 değilde 11 olsaydı fark bile atardım onlara ama işte :(

@19tunahan93

Bana sorsa bu soruyu "Diyalog şu yönde olurdu"

Ben : Senin araba kaç beygir?
Eleman: 115 beygir.
Ben : Yok, yanlışın var. 116 beygir.
Eleman : Hadi canım olmaz öyle şey, ben arabamı bilmem mi?
Ben : Bilmiyorsun ki söylüyorum.
Eleman : Neden 116 beygir?
Ben : +1 beygir de sensin. Sen olmazsan bu 115 beygir gitmez ki :D :D :D

Sonrasında : Aduuketler, Shoorryukenler havada uçuşur :D

“Emmoglu bu kac km basiyor?”

geçen gün ışıklarda geçerken bir amca yanıma geldi uzun uzun bisikleti kestikten sonra bunlar kaç lira oldu dedi.yanlız bunlar.. detaya gel..

Bu yokuşu çık sana helal olsun.
Bu asansör bisiklet için yapılmamış.
Niye topuklu ayakkabı giyiyorsunuz veya niye krampon :)

@MAERKEK
Evet oralara gittim deyince bazıları da oğlum paran kalmadı mı 3-4 lira verip otobüsle gitseydin ya diyorlar.
Bazıları da yorulacağına parayı ben verseydim diyorlar.

Geri