Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

@Mad Buddha Trafikte tarmacla kırmızı ışıkta çok sık yanyana geliyorum malum işyerin bulundugu konum, tam keko konumu.. Tip tip bakmazlarmı ? Len gerizekalılar altımdaki bisiklet senin arabandan pahalı breh :D

Scudo
Bi tanesi cay ocağında geldi benim karbona tik tik tik vurdu. Yanindakine " alemyum bu guzel gaplama yapmislar " dedi kendi aralarinda bi tartışma oldu. Sonra bana laf atti adam " ben eski kaporta ustasiyim anlarim metallerden , garbon gaplamasini nerde yaptirdin guzel kaplamislar , alemyum degil mi bu ?" Dedi .
Yok hocam gaplama değil bu bildigin karbon fiber deyince ortamda soguk bir hava esti ben cayimi huppp diye cekerken

Dip not : Bin var mi bunun fiyati deyince ikibin hocam ama sade gövdesi 2000 ama tl olarak değil, yuro olarak dedim. Cayin son yudumunu cekerken. Aslinda boyle kroluklar yapmayi sevmem de ortam eglenceliydi oyle havaya estirdim ahshahs :D

Geçen seneki Trans Türkiye Ultra Bike Race'de Bolu'ya gelmeden bir benzinliğe girmiştim.Benzinlikte 7-8 çanta fetişizminin doruklarını yaşayan GS çiler(Bmw GS enduro motorcuları) vardı etraflarında diğer benzinlik müşterileri ve pompacılar.Gsçilerin etrafını çevirmişler, boyuna soru soruyorlar, onlar da övüne övüne cevaplıyor.Ben de tüm karizmamla pedallıyarak giriyorum.
Gs çiler orakilere Samsun'dan çıktık Ayvalık'a gidiyoruz heheyt diyorlar.Bana da şöyle bir baktılar ''sen nereden geliyon'' turşik dercesine sordular.(ilk soru nereden)Bende Artvin Hopa'dan geliyorum dedim şaşırdılar, peki nereye dediler ,buradan Çanakkale, oradan da Kemer deyince Gs çiler miyavlayan kedicik gibi ''dayı büyüksün'' dediler ve oradaki çalışanlar çay ısmarladılar ve tüm ilgi onlardan bana döndü.

@hamlet2006 rahmetli AEA da sevmezdi GS cileri, gagalı motor ve onun lord binicileri derdi. Hakkaten var bi şeyler...
Ben de birgün Urladan dönüyorum( menzil kısa ben napayım ) 🤣🤣🤣 arkamdan bi elektrikli bisikletli geldi. ( kalın lastikli olanlarından ) sana zor yetiştim ( niye yakalamaya çalışıyorsun demek aklıma gelmedi ya 😁😁😁) nerden nereye laflarından sonra bildik sporcu ,profesyonal geyiği. Size denk gelse ne derdi bilmem?

rahmetli AEA da sevmezdi GS cileri

Ben de rahmetlinin ekolünü takip ediyorum. ''Çanta fetişizmi'' diye çok eleştirirdi.
Gsçiler için hanımlarıyla dereye inip foto çektiriyorlar, kaldırımdan çıkınca mutlu oluyorlar diye dalga geçerdi.

@Cemal Ç. Çok pahalı bir tur bisikleti alıp çok az yada hiç tur yapmamak . Biraz da sürüş geometrisi sebebiyle kazık yutmuş gibi kasılı durmak , dağları aşar engebe asar deyip asfalttan ayrılmamak. Jip kullananların iki tekerlisi gibi....Bi de virajlarda motorcunun alameti farikası yatişı yapamamaları... hem surucu hem motor kaynaklı 😁😁😁

Son düzenleme:
@Cemal Ç. Çok pahalı bir tur bisikleti alıp çok az yada hiç tur yapmamak . Biraz da sürüş geometrisi sebebiyle kazık yutmuş gibi kasılı durmak , dağları aşar engebe asar deyip asfalttan ayrılmamak. Jip kullananların iki tekerlisi gibi....Bi de virajlarda motorcunun alameti farikası yarışı yapamamaları... hem sucu hem motor kaynaklı 😁😁😁

Ben bunun aynısını ''gravelcilere'' dediydim.Linç ettiler, gözümün yaşına bakmadılar.:krktm:

Yazdim mi bilmiyorum da , bir köy kavesine ugramistim dinlenme ve cay hesabi . Yerliler ( köy sakinleri ) bisleti baya süzdüler. Dayilardan bi tanesi şey dedi "Gazata mi dagitiyon yienim ? "

@mariokaldato , yok diyeydin - ben kendim mizah dergisiyim, tüm sayılarımla karşınızdayım - ...:koptum:
Bi kerede hic unutmam yol kenarinda iki köpek yatiyordu. Bi tanesi " Dolma mi bu sarma mi ? " dedi. Hadi sarma diyeyim dedim bana bi sardilar bi de karsi yoldan bi kopek daha katildi bu seremoniye

Yok lan oyle degildi bu hikaye : iki kopek bana baktilar , iri olani Hav Hav hav dedi, çarsi karisti. En son 3 ü grup daldilar. Son hatırladigim bisikletin ön tekerini ustume atlayana bi tane saglam çaktim

@mariokaldato , yok diyeydin - ben kendim mizah dergisiyim, tüm sayılarımla karşınızdayım - ...:koptum:
Bi taneside " utanmiyor musun Tayt giymeye?" Dedi Aglaya aglaya kactim ordan. Cunku altimda asofman vardi hshssbhs @hamlet2006 . Herifte nasil goz varsa rontgen cihazı ya

Geri