Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

"evet" diyebilme lüksünü yaşayabilmek ve karşımdaki insanların doğru tahminde bulunduklarını hissederek nirvanaya ulaştıklarını görebilmek için dolma lastik arıyorum beyler. Elinde olan var ise bi şekilde anlaşırız. Tekliflere açığım.
Bisikletimin tekerlerinin dolma teker olduğuyla ilgili benimle iddialaşanlar var. Yok abi diyor, dolma bu. :koptum: Yahu birader sibop var görmüyor musun...:eek:
Ha bir de : Bunun aynısı bende vardı, ne zaman...? 40 sene önce... :koptum:
Gerçekten bu konuda benimle de iddialaşıyorlar. Dediğin gibi "bak sibop var" diyorum, ona da inanmıyorlar.

Scudo
@mariokaldato Cumhur kardeşim, hani içten petli baksır giyersin anlarım...
Eşortmen üstüne tayt giymenin alemi ne?
Birinin olduğu yerde diğeri olmamalıydı, ama kişi haklı ve radyolojiye gerek yok, zevk sahibiymiş ..:koptum:

Trek yol bisikletçisi bir arkadaşa usulca yaklaşıp ilk söz olarak nedenini de bilmeden bir yerlerden duyduğum şu sözü söylemek isterdim: "50 kuruş borç versene Tirreeek!"

Trek yol bisikletçisi bir arkadaşa usulca yaklaşıp ilk söz olarak nedenini de bilmeden bir yerlerden duyduğum şu sözü söylemek isterdim: "50 kuruş borç versene Tirreeek!"
Ahahah aghbi ya sabah sabah hshsbs :D
aviary-image-1517730767988.jpeg
"evet" diyebilme lüksünü yaşayabilmek ve karşımdaki insanların doğru tahminde bulunduklarını hissederek nirvanaya ulaştıklarını görebilmek için dolma lastik arıyorum beyler. Elinde olan var ise bi şekilde anlaşırız. Tekliflere açığım.

Gerçekten bu konuda benimle de iddialaşıyorlar. Dediğin gibi "bak sibop var" diyorum, ona da inanmıyorlar.
Aliekspresste var hocam bildigin yol bisikleti kullanicilarina sorulan efsane soru icin uretmis elin çinlisi hahzhahs :D

Madonna mi ? Rihanna mi?
Çağdaş madonnayı netsin @hamlet2006 turşusunu mu kuracak gencecik adam. Ama rihanna olursa 10 numara olur. Hazır esmerleşmiş İzmir sıcağında da yanmaz. Adı da Reyhan olur. :D

Bana bu ara sürekli evde şu soru soruluyor. " yine mi düştün ?" :ssrtcbya:

@necmeddin Trek Madone, Emonda,......,.rihanna 😁😁😁

Sharon Stone ........ Şermin Taş
Harrry Potter ........ Hayri Pıtır

gibi kelime oyunları...😃😃😂
(link)
Not: yenge duymasın , görmesin . Istersen oraları siliver. Halden anlarız , söz dalga gecmicez..😁😁😁

@necmeddin Trek Madone, Emonda,......,.rihanna 😁😁😁

Sharon Stone ........ Şermin Taş
Harrry Potter ........ Hayri Pıtır

gibi kelime oyunları...😃😃😂
(link)
Not: yenge duymasın , görmesin . Istersen oraları siliver. Halden anlarız , söz dalga gecmicez..😁😁😁
Hepten cahil ettin ya bizi , trek yolcular ve dirrek yolcular sararlar gari bana. :D Madone tamam , yalnız rihanna deyince aklıma bir reyhan geliyor birde eti negro.:koptum:

Madonna mi ? Rihanna mi?
İkisi de değil.
Cevap:
Life water Small river :snzdglsn:

Madonna bir rouleur
Rihanna bir sprinter
Senin kelime oyununla Life water Small River bir puncheur olurdu.
Beni de tanıyan bilir puncheurları daha çok severim.
Bisikletçi olsalar böyle olurlardı. Farklı düşünmedim. İnanmayanın içi fesat 🤪 :D

Ben açıkçası sorulara mecburen biraz ukalâca cevap veriyorum. Bisiklet ve bisiklet sporunu anlamanız için bu konu ile ilgili olmanız gerekir diyorum aksi takdirde söylediğim herşey size anlamsız gelicektir. Zaten kimseyi birşeylere ikna etme zorunluluğumuz yok.

Ben açıkçası sorulara mecburen biraz ukalâca cevap veriyorum. Bisiklet ve bisiklet sporunu anlamanız için bu konu ile ilgili olmanız gerekir diyorum aksi takdirde söylediğim herşey size anlamsız gelicektir. Zaten kimseyi birşeylere ikna etme zorunluluğumuz yok.
Sorana ve tavrına göre değişmekle beraber bazen bu şekilde yanıt vermek isabetli olacaktır. Gerçekten merak ettiğini hissedersem basit bir dille bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum.

Hevesli olanları küstürmemek lazım.

Hatta öylesine sorana bile etraflıca aktarmakta fayda var. Ben de hiç alakasız bir şekilde kampçılıktan geçtim. Kamp alanına gelip gidenleri görünce önce hayretle karşılaşmıştım. Biraz sohbet etmiştim. Kamp ekipmanlarını nasıl taşıdıklarını falan irdelemiştim. Sonra sosyal medyada birkaç fenomen turcuya denk geldim. Öyle öyle derken bir tane bisiklet almaya karar verdim ve işte buradayım. 6 yıldır pedallıyorum.

Sorana ve tavrına göre değişmekle beraber bazen bu şekilde yanıt vermek isabetli olacaktır. Gerçekten merak ettiğini hissedersem basit bir dille bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum.

Hevesli olanları küstürmemek lazım.

Hatta öylesine sorana bile etraflıca aktarmakta fayda var. Ben de hiç alakasız bir şekilde kampçılıktan geçtim. Kamp alanına gelip gidenleri görünce önce hayretle karşılaşmıştım. Biraz sohbet etmiştim. Kamp ekipmanlarını nasıl taşıdıklarını falan irdelemiştim. Sonra sosyal medyada birkaç fenomen turcuya denk geldim. Öyle öyle derken bir tane bisiklet almaya karar verdim ve işte buradayım. 6 yıldır pedallıyorum.
Evet ben de sorunun sorulma şekline göre cevap veriyorum. Ama genel olarak özellikle de spor ile ilgili değilse kişi saçma ve küçük görme tarzı sorular oluyor. Ben de spora önce koşu sonra body building ile devam ettim.sıkıcı gelince bisiklete geçtim. Ben de 6 yıldır bisiklet biniyorum.

Bisikletlerimi kesinlikle dışarıda bırakmam. Turlarda bisikletimi çadırın içine koyarım, sırf bu yüzden de büyük çadır taşırım. Bisikleti olmayanlar bizim neler hissettiğimizi anlayamazlar. Ders verdiğim bir kurumun sahibi bisikletimi dışarıya bağlamamı söylediğinde bisikletimin çok değerli olduğunu söyledim. BMW'sini kastederek biz de pahalı arabamızı dışarı koyuyoruz dedi. Bir BMW ne kadar değerli olabilir ki bisikletimin yanında? Sağlığıma sağlık katan, bana ülkemi ve ülkeleri gösteren aracımla bir BMW'yi kıyaslamak... :komik:
Bir keresinde de kalacağım bir otelde bisikletime güvenli yer sordum. Otel görevlisi "koy abi dışarı, bi' şey olmaz" dedi. Otel sahibi Amarok'unu dışarı koyuyormuş. Adama Amarok'a verdiğin parayla bunu alamazsın deyince bisikleti odama çıkarmama izin verdi. :)

Geri