@İsa DEMİRKOL
Sakın ha yanlış anlama. Lafım sana değil.
Başımdan geçeni anlatayım.
Yol bisikletini N11'in 11.11 indiriminde Antalyalı bir bisikletçide çok uygun fiyata buldum. Sonra yaşadığım şehir olan İzmir'deki bayiye bisikleti ve aldığım fiyatı dürüstlükle söyledim. Abi bu fiyattan veriyor Antalyalılar; sen de bu fiyattan verebilir misin.Hemen "olur" dediler. Yalnız bana S kadro lazım dediğimde iki mağazalarında da sadece M kadro kaldığını söylediler. Peki dedim getirt distribütöründen bekleyeyim param yine size nasip olsun. Bir saat sonra arayalım dediler, bisikleti bulamamışlar.
Ben de mecburen N11 üzerinden Antalyalılardan aldım. Bisikletin kurulumu için İzmirdeki bayiye gittim. Kendimi tanıttım sizden bisiklet almaya çalışmıştım ama nasip olmamıştı dedim. Tanıdılar ve bana çok sıcak davrandılar, bisikletimi kurdular,ayarlarını yaptılar. Anlaşma gereği kurulum yapmak zorunda olduklarını biliyordum zaten. Ama ben mecbursunuz eşşek gibi seve seve yapacaksınız mantığıyla yaklaşmanın doğru olmadığını düşündüm. Sonuçta onların yerine kendimi koydum. Bisiklet aksesuarı ihtiyacım da yoktu ama sırf param nasip olsun diye 5 tane iç lastik aldım. Dedim ki iç lastik her zaman lazım, Reşat altını gibi. Zamanı gelir çıkarır kullanırım dedim.
Bunu niye anlattım, bu forumda öyle kaprisli insanlar gördüm ki, nasıl olsa yapacaklar işleri ne mantığıyla yaklaşanları görünce her daim hayret ettim.
Bisikletimi kuran firmadan sonra da düzenli alışverişimi yaptım, yapıyorum.