Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir garip olay...

Geçmiş olsun. Benim gördüğüm alkol kullananların %80'i olduklarından daha iyi insan oluyorlar. Asla yalan söyleyemiyorlar. Ama sizin başınıza gelen olaydaki o mahluklar gibi ters tepki olabiliyor.

Scudo
Allah sizi korumuş, korusun. Çok geçmiş olsun. Savcılık personeli olarak ve üzülerek iyiki sizde vurmuşsunuz diyorum. Allah vatanımızı milletimizi bu yaratıklardan korusun..

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer abi çok geçmiş olsun daha önceden de dediğim gibi bu ülke artık yaşanılacak bir yer olmak dan çıktı bisiklete bineriz laf yeriz kafaya kask takarsın uzaylı görmüş gibi bakmalar hala 70 80 lerin kafaları var insanlarda ya sağlam bi temizlik yapıalcak yada yaşanmaz bu memlekette artık huzur yok bir şey yok yenge de bi sıkıntı yoktur umarım

• Beğen
Yuh artık. Geçmiş olsun. Baştan sona tek tek okudum, şaka olmasını ümit ederek ama... Cidden yuh.

• Beğen
Geçmiş olsun.. Ne diyeceğimi bilemedim...
Artık, "Burası Türkiye", deyip geçilecek gibi değil..

• Beğen
İstanbul'un Avrupa yakasını sevmiyorum. Yani Anadolu yakasında da bu gibi olaylar yaşanabilir elbette ama orada durum biraz daha farklı. Uzun zamandır gitmiyormuşsun keşke gitmeseydin ama nereden bileceksin işte. Geçmiş olsun diyorum. Umarım tekrar yaşamazsın dikkat edin kendinize.

O esnada bilincin kapanması enterasan. Tıpta bunu neyle açıklıyorlar acaba?

Şahsen burdaki bisiklet veya bisikletle ilgisi olmayan olayları okudukça hayretler içerisinde kalıyor ve bu tarz belalardan uzak olduğum için tekrar şükrediyorum. Çok geçmiş olsun. Bence de ucuz atlatmışsınız.

• Beğen
Diyecek bir şey yok. Büyük geçmiş olsun umarım cezalarını çeker namussuzlar.

• Beğen
Gecmiş olsun arkadaşım.Allahtan ucuz atlatmışsınız.Bizim burada evin önünde esrar satan içen mi dersin,Köpeklerini sokak ortasında dövüştüren mi dersin,Her gece birileri birileriyle mutlaka kavga eder,birde son 1 aydır.sokağı köpekler mesken etmiş.Akşam saat 10dan sonra 15 tane köpek sokaga geliyor çete gibi sağa sola saldırıyorlar.O yüzden geceleri bisiklet sürmeye çıkamıyorum.Üst komşu teyzeyi bacağından ısırdı hatta bitanesi.İşten gelip Televizyonu her açtığımda şehit haberleri,ağlayan gariban analar babalar yetim çocuklar.Enteresan olaylar oluyor.Sokaklarda,otobüslerde,marketlerde,insanların birbirine saygısı ve tahammülü sıfır.Markette sıra için içerde ağız dalaşı yapıp dısarda kavgaya tutusan koca adamlar gördüm.Ne saçma sapan bir toplum olduk,anlayamıyorum artık.Ben şuanda bekarım ama evlenip böyle bir düzenin ortasına ufacık çocukları koymayı gözüm kesmiyor.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun alkol sağlığa zararlıdır demiyorlar boşuna.

Özel hastanede ne işimiz var ki para alınmadığını bilelim bize sağlık ocağında olduğunuz muayene den alınan para bile fazla geliyor oda zaten eczanede ilaç parası ile alınıyor çaktırmadan özel kim biz kim hey hey.

• Beğen
Olayın anlaşılabilecek, izah edilebilecek, elle tutulur hiçbir tarafı yok. Allah korumuş da kalıcı bir hasar veya daha ağır bir sonuç ortaya çıkmamış.

Düşünüyorum da, gelen darbeden daha fazla can yakan şey polisin umursamazlığı. Aynı şey genelde beğenmediğimiz Iran'da olsa ibreti alem için herkesin ortasında aşağılayıcı bir şekilde cezalandırılırdı bu yaratıklar.

Eğer yüzlerce kişinin aynı anda bulunduğu Istiklal gibi bir yerde güvenliği sağlamayacaksa, benim işyerime giren hırsızı kamera görüntülerine rağmen 2 senedir yakalamayacaksa neden var bu polis?

sözde sivil dolu taksim. Yalan dolan

• Beğen
çok geçmiş olsun hocam. Ucuz atlatmışsınız. Yalnız kişilerin durduk yere size saldırması da çok saçma. Kesinlikle peşini bırakmayın. Allah daha beterlerinden korusun. Taksim cidden sakat bir yer artık. Gecesi ayrı bir pislik gündüzü ayrı bir pislik. En kısa süre içerisinde iyileşmeniz dileği ile.

@Edip Dinçer Gecmiş olsun Edip.Millet zıvanadan cıkmıs.2 gün önce yanımdan makas atarak gecen aracın yanında ısıklarda durdum.Dondum baktım 18-19 yaslarında 3 genc,ikisi önde digeri arkada.Göz teması kurmak icin bakıp gencler ayıp degil mi demek icin yeltenemeden arkadaki''N'oldu abi niye baktın oyle '' demesiyle sıcagın da vermiş oldugu baskı ile gerilmiş sinirlerim bir anda attı.Yarı inmişken bisikletten''siz bi saga ceksenize'' dedim.Bunlar baslarına gelecegi anlayınca Yesili gormeden patinajla kacaarca.Biraz ilerde de önde sagdaki orta parmak cıkardı camdan.Ne güldüm sonra :)Bilmiyorum ama son 1 hafta 10 gündür kara bulutlar gezziyor tepemde.Dün de hem bir otobus soforu ham de bir hanım soforle tartısmak zorunda kaldım.Hiç hak veren yok,işimiz cok zor.

• Beğen
@Edip Dinçer geçmiş olsun. Hiç bir kötülük cezası kalmaz. Onların yaptığı bu pislik yanlarına kalmayacaktır. Kafanı takma diyeceğim ancak ben senden çok eşinin durumunu merak ettim. Sen atlatırsın ancak hanımın korkmuştur.

• Beğen
@Edip Dinçer çok geçmiş olsun istiklal caddesi ve civarının pislik yuvası olduğu gerçeği uzun zamandan beri var olan bir durum ne yazık ki, düzen delik deşik, altüst oldu maalesef.

• Beğen
geçmiş olsun hocam... alkollü olup olmamak önemli değil ülkede saygı kavramı çok alt seviyelerde olduğu için bu tür olayların yaşanması gayet normal... hastane konusuna gelince kuzenimde bisikletten düşmüştü ve devlet hastanesi aciline gittik koluna pansuman yaptılar ücret aldılar sigorta olduğu halde sadece özel hastane almıyor :D

• Beğen
Selamun Aleyküm,
Geçmiş olsun hocam. Taksim gerçekten çok lanet bir yer olmaya başladı. İpini kopartan soluğu orada alıyor. Geçen yıl Eylül ayında bir kaç ağabeyim ile gece turu yaparken yüksek kaldırım caddesinde ağabeyimin yakın bir arkadaşına uğramak için karaköye girip ordanda yukarı istiklal e tırmanmıştık. Bizimle gelip fotograf çektirmek isteyen bir kaç kişilik gruplar olmuştu bizde kırmayıp geri çevirmedik. O sırada St. Antuan Kilisesi önünde sarhoşun biri bizden bir ağabeyimize saldırmaya kalktı. Bizim gruptakilerde bana nazaran daha mütevazı ve alttan almaya çalışan insanlar. Adamın saldırmasına rağmen bizim abi adamı uzaklaştırmaya çalışınca adama o sıra yeni gelen Kysrium jantlar ile vurup devamında da yüksek tansiyonlu bi kapışmaya girmiştim. Sonucunda yüzünde bi kesik tahminen de bir kaç morluk ile götürdüler yanımızdan. O olaydan sonra bir daha taksim e işim düşmedikçe kesinlikle uğramam. Biz bisikletler yanımızda diye pek uğraşmadık fakat size tavsitem peşini bırakmayın. Bu çapta olmasada bir kaç defa daha bu tip olay yaşadım ve ardından peşine düşmemenin pişmanlığını yaşadım. Hakkımızı savunmuyoruz ve bu tipler daha da azıtıp sapıtıyor ...

Geri