(link)
bu listede kartepe bisiklet takımı yok,face'de örgütlü değiliz.,bisiklet forumda örgütlüyüz,istanbuldan katılım olmamaktadır,gerek avrupa yaka ,gerekse anadolu yakadan kartepeye pedal basacak performans sürücüsü bulmak zor,listede aytekin erzanın kurduğu performanstanbul ekibi dağıldı,
anadolu yakasının sorumlusu bendim ama kartepeye eleman bulamadık ,aytekin erzan ben ve onur berberci ile 14 kasım 2010 'da kartepe 1640 'ı almış idik,
denizlili dostlarım,,,
performans ekip kurmak zor iştir,beslenmeye dikkat edilecek ,artı 150 km öncesi erken yatılacak,bütün kış yatıp ondan sonra yaz gelince birden 200 'km 'lere soyunmak risklidir,yukardaki linkte kaç adet amatör anlayışta performans ekip var bilmiyorum,
bu işi hobi olarak yapmak ve bırakmamak önemlidir,
çoğunluk yemekli gezileri sevmektedir saygı duyarım,ama iş sele üstünde 30-50 km durmadan düz ya da eğimli güzergahlarda basmak ise olay değişir ,sahada insan çalışa çalışa pişer ,her işin başı çalışmaktır,bisiklet sporu boşlamaya gelmez nankör bir spordur,esasında nankör olan biziz,bisiklet yanı başımızda ise o vakit durmak yok terlemeye devam.