Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir kulube girmek istiyorum fakat nereye ne yapacağımı bilmiyorum (denizli)

mr.black26

Üye
Tepki
1
İsim
Yunus Emre Baykara
Bisiklet
Diğer
nasıl mümkün olabilir ?

Scudo
Tam anlamıyla bilmemekle beraber. İlk olarak size lisans soracaklartır.

yani önceden başka sporlarda lisanslı olarak bulundum.bisiklete daha başlıyalı 8 ay oluyo tabi 4,5 ay önce çalışıp para biriktirip yeni bir makine aldım ve hergün antreman yapmaya başladım artık hem arkadaş çevresi sürüş hızı ve devamlılığı olarak ve beni zorlayacak gaza getirecek yani saatlerde 2 tekerin üstünde antreman yapmak istiyorum ve yaş olarakta kulube alırlarmı bilmiyorum fakat bisikletle baya bi kafayı bozmuş kendimi kaptırmış şekildeyim.

Ülkede bu işi ciddi yapan 2-3 kulüp var zaten biri konyada(artık yok) biri antalyada biri kocaelinde..
Geri kalanlar aynı amaç için bir araya gelmiş, performansları birbirine yakın amatör biniciler. Kendi ilinizde performans sürüşü yapan gruplar vardır, şu listeye bir göz atın

(link)

Kocaeli de bisiklet Klubü varmış valla bilmediğim ne çok şey varmış

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
(link)

bu listede kartepe bisiklet takımı yok,face'de örgütlü değiliz.,bisiklet forumda örgütlüyüz,istanbuldan katılım olmamaktadır,gerek avrupa yaka ,gerekse anadolu yakadan kartepeye pedal basacak performans sürücüsü bulmak zor,listede aytekin erzanın kurduğu performanstanbul ekibi dağıldı,
anadolu yakasının sorumlusu bendim ama kartepeye eleman bulamadık ,aytekin erzan ben ve onur berberci ile 14 kasım 2010 'da kartepe 1640 'ı almış idik,

denizlili dostlarım,,,

performans ekip kurmak zor iştir,beslenmeye dikkat edilecek ,artı 150 km öncesi erken yatılacak,bütün kış yatıp ondan sonra yaz gelince birden 200 'km 'lere soyunmak risklidir,yukardaki linkte kaç adet amatör anlayışta performans ekip var bilmiyorum,
bu işi hobi olarak yapmak ve bırakmamak önemlidir,

çoğunluk yemekli gezileri sevmektedir saygı duyarım,ama iş sele üstünde 30-50 km durmadan düz ya da eğimli güzergahlarda basmak ise olay değişir ,sahada insan çalışa çalışa pişer ,her işin başı çalışmaktır,bisiklet sporu boşlamaya gelmez nankör bir spordur,esasında nankör olan biziz,bisiklet yanı başımızda ise o vakit durmak yok terlemeye devam.

@Taxonera

Hocam nasıl oldu öyle ya. Yılda bir giderim kocaeline. Yolda lassa grubu ile karşılaştım. Milyonda bir ihtimal gerçekleşti eğer bisiklet takımı ise.

Ben geçenlerde taytını gördüm birinin üstünde ama eskilerden kalma yada hobi amaçlı sandım

federasyon yarislarini takip etmezseniz bazi bilgilerden eksik kalirsiniz.mesela mevcut bulundugum karaman genclik spor klubu aktif sporcu sayisiyla sporcusuna maas odemeyen turkiyenin en buyuk bisiklet klubudur.kocaelinden iki takim katilir yarislara birde ferdi katilanlar var.denizliden ferdi ve telekom adina katilan degerli insanlar var.

ekleme yapayim.giresunda soner hocanin takimi alanyanin ozellikle bayan takimi izmir parkur bisiklet takimi kapadokya bisiklet takimi bu ise ciddi gonul veren oldukca da bilincli spor klupleridir.

@mr.black26
yasini goremedigim icin net birsey diyemiyorum ama bisiklet sporuna 12-15 yas arasi bir klup yada genclik spor takimi ile baslamadiysaniz belirli bir yastan sonra bir takima girmek icin bir kac yarista performans gostermeniz yada cok iyi referanslariniz olmasi gerekiyor.ayrica bu spor birakin 8 ayi 2-3 yilda anca etkilerini gostermeye baslar.yasinizi yazarsaniz ve yarismak istediginiz tarzi ona gore buraz daha detay verebilirim.

izmit'te bisikletle ilgilenen kişilerin (link)'u bilmemesi ilginç geldi doğrusu. Ayrıca linkte verilen sitede de yazmıyor. Neyse arkadaş Denizli'deymiş konu Kocaeli'ne dönmesin :)

@Serkan Mıstınoğlu
serkan bey öncelikle moderatörlüğünüz hayırlı olsun.Demek ki artık eleştiriyi kaldırabileceksiniz :) verdiğiniz bilgi tamamen yanlış.

geri kalanlar dediğiniz takımların içinde benım bulundugum 45 sporculu içinde milli sporcular olan türkiye şampiynlukları kazanılmış karaman genclık spor ki takım arabası bıle mevcut öncelıklı olmak uzere onlarca klup var. takım arabalı, antrenörlu düzenli olarak yarışlara katılan 365 gun planlı programlı antreman yapan alttan kucuk yasta cocuk yetiştiren.Bahsettıgınız antalya takımı sponsor sayesınde bır yere gelmış alttan hıc sporcu yetıstırmeyen toplama bır takımdır.bır klubun amatorlugunu yada bu işi ciddi yapıp yapmadıgını neye göre belırledıgınızı yazarsanız bızde bılgılenmış oluruz.

Normalde sizin mesajlarınıza ynıt vermezdım zaten engellıydım ama artık moderatörsunuz verdıgınız bılgıler ınsanların dıkkatını ceker ve dogru kabul edılır bıraz daha arastırmacılık lutfen.

@Ferhat Köse
Yaş 17 daha çok cross country ama yol yarışada merakım var .

@mr.black26

17 yaş biraz geç kalınmış olsa da çok da geç sayılmaz.bulundugun ilde klup bulamazsan bıle duzenlı bır antreman programı edınebılırsın ınternetten yada guvendıgın bır sporcu buyugunden.bu programa uyarak ve katılabıldıgın tum yarıslara ferdı olarak katılarak gecırecegın bır kac sene ile 19-20 yasında cok daha ıyı yerlere gelebılır yetenek de varsa ı-ve gelecegını bu yonde kurmak ıstıyorsan bır takıma gırebılırsın.bunların hepsı ıcın ya mevcut bulundugun ılde bur klup olacak yada kendı özverılı calısmaların ıle kendını göstereceksın.aile destegı de sart bu arada.

@Ferhat Köse

zaten yeni bisikleti aldıktan sonra hergün hafta içleri 35 le 45 km(mtb ile) arası bi antreman yapıyodum hafta sonları ise 150 km filan binmeye başladım işte 2 haftaya kadar böyle gitti sonra sınav filan biraz süreli olarak binmeye başladım

@mr.black26
duzenlı antreman programı derken kılometre hesabı yapmamıstım .Antreman yerı gelır 15 km olur yerı gelır 200 olur suresı ve ıcerıgı onemlıdır o yuzden ya ınternetten yada bıldıgın bır ınsandan alman tavsıye edılır.

@mr.black26

ferhat dostumun verdiği bilgiler önemli,denizlide profesyonel yol bisiklet takımı varmı bilmiyorum (klüb anlamında)
okul olayı ile antreman düzenli bir biçimde gider ise sorun olmaz,bu kış aylarında mtb öne geçiyor,özellikle ormanda ,bu gün silik teker ile (25 hacim )yerler ıslakken sürüş yaptım,düzde kaydırma yapmadı,ama dönüşlerde bisikleti yatırmaya asla gelmiyor,
ayrıca ilerde yol alır isen ,mtb kesin kalsın ,onun ile sert toprak arazilerde 60 km pedal basarsın,sonra yola geçtiğinde kendini tanıyamazsın mtb ve yol kesin bu açıdan kardeştir,

Geri