İki hafta önce 205 km yol yaptım bir günde. Ama epey uzun bir süre bu mesafede sürüş yapmayacağıma eminim. Bu mesafeyi yaptığım gün çok sıcaktı ve bence 120 km' den sonra tayt dahil tüm giysiler değiştirilmeli. Giysilere işleyen vücüt tuzu son km lerde beni epey zorladı.
160 Km falan yaptım grupla ama yavaş gidiyorduk ve o zamanlar neredeyse hiç bisiklet sürmüyordum spor falanda yapmıyordum gece çıktığımız için yola biraz rahat oldu dönüşte öğlen vakti, şile yolundaki yokuşları çıkmak bayagi zorladi yanlız.
İzmit’ ten Gebze’ye.. 57km. Dönüş ile birlikte 114 yapacaktım lakin yoldaki gürültü kirliliği, sıcaktan ve dilovası rampasından daha beter.. bu sebeple dönüşte bisikleti kullanmadım. Her 5 araçtan 6 sı kamyon çünkü )
Bu yılın rekoru 105.1 km ile Mayıs Gran Fondo denemesinde gelmişti. Ramazan'ın akabinde nükseden menisküs rahatsızlığı yüzünden 25 gün değnekle yürüdüm. 2 hafta önce ameliyat oldum.
Bugün 13 km sürdüm. Yollara dönüyorum. Eylül de sağlıklı olurum inşallah.
@mimiksiki çok geçmiş olsun. Yollara dönmeniz ne sevindirici.
(link)
@CeyhanV hocam ustduzey malzemeleri almak lazim. yoksa tasimak da sikinti yedek kiyafet. Kiyafetler profesyonel degilse, hele sele de sikintiliysa 200 km+ gorebilmek zor acikcasi. Ayrica pisik kremini de unutmamak lazim. Uzun yolda bundan sonra yanima alacam sanirim.
@IMad Malzeme olarak şimdilik Decathlon' nun 900 serisi ürünlerini kullanıyorum. Memnunum. Seneye "daha profesyonel" ürünlerle de bir deneme yapmayı düşünüyorum. Aradaki farkı merak ediyorum bende. Sele konusuna gelince. Eski selemden hiç memnun değildim ve bu sezonun başında değiştirdim. Biraz araştırınca, genişlik olarak benim için dar olduğu sonucuna vardım. Şu anki selemden ise çok memnunum. Uzun bir yolculuktan sonra dahi ağrı yok. Açıkçası beklentilerimin çok üzerinde bir sonuç aldım.
selam ben onur sönmezer salcano ng 750 model bisikletimle ankardan Yozgat sekili köyüne gittim ilk uzun yol tecrübemdi 155 km yol gittim hava rüzgarlıydı 14 saatte gittim zaten geze geze gittiğim için keyifliydi
youtube de kanalım var ordan bu yolculuğumun video sunu izleye bilirsiniz
46 kilometre rekorumu bugün 52 kilometre ile güncellemiş bulunmaktayım arkadaşlar, kırmızı ışıklar haricinde durdum denilemez pek. Resmini çekecektim btwin count 4 model kilometre saatim resmini çekemeden pert oldu.
Yeni en uzun mesafe sürüşüm 215km oldu Avcılardan tekirdağa gidişte 23.5 ortalama gittim ancak dönüşte esen rüzgar sağolsun dönüşte 17 ortalamayı zor yapabildim. Ben hayatımda böyle bir rüzgar görmedim. Öyle kuvvetli ki yokuş aşağı pedal çevirmezseniz bisiklet duruyor, adeta yokuş çıkıyormuşsunuz gibi tepki veriyor. Ama her şeye rağmen çok eğlenceli oldu, özellikle gidiş çok eğlenceli oldu rüzgarsız olduğundan dolayı. En kısa sürede tekrarlayacağım bir etkinlik oldu
(link)
Hiç mola vermeden Bornova - Sasalı arası yaklaşık 70 km civarı yaz günü gidiş standart halde kafa rüzgarı ile ortalama hız 21 km ler daha acemiyim ve normal pedal kullanıyorum ve bisiklette vasat sayılabilecek yol bisikleti