Surly LHT toplama hikayesi ile saati sabah 5 yapmışım.. Emeğinize sağlık Ertuğrul Bey.. Çok keyif alarak 10 sayfayı da baştan aşağı okudum..
Ben de dağ bisikletimi benzer şekilde bir süre önce kendim topladım.. Maşamı, cant setimi, selemi ve fren setimi İngiliz Merlincycles.co.uk ve Chainreactioncycles.co.uk sitelerinden, gidon, gidonboğazı, sele borusu ve lastik setimi de Alman Actionsports.de sitesinden aldım.. Bisiklet toplamak, sipariş vermek ve araştırma yaparak öğrenmek hakikaten çok keyifli..
Cesaret ederek biraz araştırma yapan herkes sanırım sizin bizlere sunduğunuz bilgiler gibi değerli tecrübelere kolaylıkla ulaşacaktır..
Geçen gün kamp çadırımı, uyku tulumumu ve birkaç kamp malzememi de tamamladım.. Sıra geldi bu heyecanla okuduğum Surly doğum hikayesi gibi bir heyecana kendimi bırakmaya..
Şu anda kullandığım dağ bisikletimi çok seviyorum ve bir de 29er dağ bisikleti toplamak istiyordum ama ilk fırsatta bir tur bisikleti toplamak artık öncelik olacak gibi duruyor..
Bisikletinizin hakkını vereceğinize eminim.. Keyifli maceralara diyorum.. Emeğinizi paylaştığınız için teşekkürler.. Turlarınızı da okumak üzere şimdilik saygılarımla..