Serkan Demir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 306
- Bisiklet
- Salcano
Bugün sabah 8.30'da işten çıktım, minibüs yolundan Göztepe'ye Yeşil Bisiklete gidiyordum. Merdivenköy taraflarında iyice kaptırdım. Yolun sağından gidiyorum 30 km/saat civarında. benim sol tarafımda yaklasık 1,5-2 mt. önümde ticari taksi gidiyordu. Adam sağdaki araya dönmesin mi birden? adamın döndüğünü farkeder etmez asıldım frenlere, ön arka aynı anda ve deli gibi. V fren olsa takla atardım orada eminim. Ama ne fayda kendimi arabanın bagaj kapağının sağ üstünde buldum. Allah'tan arabanın tam arkasından girmedim. önce teker filan arabaya vurup hızımı biraz daha kesti. İlk dikkatimi çeken arabanın sağ arkasındaki 5-10 cm aralığındaki 3-4 tane çizik oldu. İçimden oh ne güzel olmuş dedim. neyse adam durdu sağ ön kapının oraya gittim dedim ne yapıyorsun. Valla hiç farketmedim seni dedi farketsem girmezdim filan dedi arabayı biraz kenara aldı. Birşey filan varmı dedi. bende kolumda biraz ağrı var dedim. biraz durduk orada. sonra kolumdaki acı geçti. Birşey yok dedim. Adam plakayı göstererek birşey olursa dedi. Aslında ben onu demeden almıştım o plakayı neyse. Adam giderken durağın adını filan aldım plakayı saati filan not aldım. yoluma devam ettim. Disklerin ayarları filan bozulmuş Allah razı olsun Hakan abi elden geçirdi.
Aklıma gelmedi aslında ilk aklıma gelseydi zaten furş yatağını değiştirmeye gidiyordum Yeşil bisiklete onuda uyuzluguna en iyisinden kilitlerdim adama. Ama biryerimde ağrı olsun hemen adamı bulacağım.
Neyse Allah'tan sadece sağ bacak bileğinde hafif kızarıklıkla atlattım. Bununla gelip geçer inşallah.
Aklıma gelmedi aslında ilk aklıma gelseydi zaten furş yatağını değiştirmeye gidiyordum Yeşil bisiklete onuda uyuzluguna en iyisinden kilitlerdim adama. Ama biryerimde ağrı olsun hemen adamı bulacağım.
Neyse Allah'tan sadece sağ bacak bileğinde hafif kızarıklıkla atlattım. Bununla gelip geçer inşallah.