Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir taksici sayesinde ilk kazamı yaptım

Serkan Demir

Forum Bağımlısı
Tepki
306
Bisiklet
Salcano
Bugün sabah 8.30'da işten çıktım, minibüs yolundan Göztepe'ye Yeşil Bisiklete gidiyordum. Merdivenköy taraflarında iyice kaptırdım. Yolun sağından gidiyorum 30 km/saat civarında. benim sol tarafımda yaklasık 1,5-2 mt. önümde ticari taksi gidiyordu. Adam sağdaki araya dönmesin mi birden? adamın döndüğünü farkeder etmez asıldım frenlere, ön arka aynı anda ve deli gibi. V fren olsa takla atardım orada eminim. Ama ne fayda kendimi arabanın bagaj kapağının sağ üstünde buldum. Allah'tan arabanın tam arkasından girmedim. önce teker filan arabaya vurup hızımı biraz daha kesti. İlk dikkatimi çeken arabanın sağ arkasındaki 5-10 cm aralığındaki 3-4 tane çizik oldu. İçimden oh ne güzel olmuş dedim. neyse adam durdu sağ ön kapının oraya gittim dedim ne yapıyorsun. Valla hiç farketmedim seni dedi farketsem girmezdim filan dedi arabayı biraz kenara aldı. Birşey filan varmı dedi. bende kolumda biraz ağrı var dedim. biraz durduk orada. sonra kolumdaki acı geçti. Birşey yok dedim. Adam plakayı göstererek birşey olursa dedi. Aslında ben onu demeden almıştım o plakayı neyse. Adam giderken durağın adını filan aldım plakayı saati filan not aldım. yoluma devam ettim. Disklerin ayarları filan bozulmuş Allah razı olsun Hakan abi elden geçirdi.

Aklıma gelmedi aslında ilk aklıma gelseydi zaten furş yatağını değiştirmeye gidiyordum Yeşil bisiklete onuda uyuzluguna en iyisinden kilitlerdim adama. Ama biryerimde ağrı olsun hemen adamı bulacağım.

Neyse Allah'tan sadece sağ bacak bileğinde hafif kızarıklıkla atlattım. Bununla gelip geçer inşallah.

Scudo
Geçmiş olsun, umarım ağrı kısa sürede geçer.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@Hakan Eşme

teşekkür ederim hakan bey. sol kolumda ağrı yok şuan ama başım biraz ağrıyo ya sabaha kadar deli gibi çağrı merkezinde çağrı almaktan ayada farketmeden başımıda vurdum

Geçmiş olsun. Maalesef araç sürücüleri ya önemsemediklerinden bakıyorlar ama bizleri görmüyorlar yada bir kediye, yavru köpeğe gösterdikleri dikkatin onda birini bile bize göstermiyorlar. u haftaki Trilye turumuzda bizde bir kaç münakaşa ve tehlike atlattık. Bizdeki sürücülerin en büyük hastalıklarından birisi sağa döneceklerinde orta şeritten ister sağlarında araç olsun ister bisiklet nasıl olsa eşek gibi duracak mantığı ile dönmektir. Yaralanmadığınıza şükredin. Ayrıca bu ülkede aldığınız plaka nımarasına fazla güvenmeyin. Ölüm meydana gelmediği sürece o numarayı anı olarak saklarsınız bir işinize yaramaz.

• Beğen
üsküdar beylerbeyi arasında giderken arabadan erik attılar bana ve acayip dikkatim dağıldı. milletin alıp veremediği nedir çözebilmiş değilim. Geçmiş olsun.

• Beğen
Öyle aniden şerit değiştirip önümüze geçen Hanzolar var.
Şehir içinde Bisiklet kullananların yararına Motorlu taşıtlara 35-40 km/h hız sınırı kanunu getirilse ne iyi olurdu:D

• Beğen
hocam az bile. ben olsam bisikletin tüm bakımını fln hertürlü şeyi yaptırırdım. oda senden bi tampon parası ister en fazla ancak suçlu olan o o ödiyecek herşeyi. geçmiş olsun.

• Beğen
Abicim geçmiş olsun inşallah bişeyin yoktur ama taksiciye bu kadar yüklenmeyin adam yine anlattığına göre durup bişeyin varmı diye sormuş bişey olursa ara filan demiş ben eskişehirdeyim arkadaşı polis ezdi defoldu gitti ve adam yine önüne baksana filan diye laf atmamış özür dilemiş anlattığın kadarıyla yanlış anladıysam kusurama bakmayın ama doğru anladıysam eğer bi gün çarpıcaksam öyle birine çarpıyım , tekrar geçmiş olsun

@phoenix33

adam Allah razı olsun oyle dengesiz manyaklşardan değilmiş. ama oyle biri olsaydı bende anında ondan beter dengesiz manyak olurdum birşeyim olmasa bile orda yerlerde kıvranırdım. polis ambulans vs gelirdi o adama dahada kilitlenirdi. ama adam en ufak bi ters cevap vermedi.

ayrıca zaten garanti kapsamında değiştirmek için gidiyordum. furş yatağını

@Kıvanç Pürtelaş

teşekkür ederim bununla gelip gecer inşallah direk arkadan girmedim Allahtan arabaya

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun pazar akşamıda kardeşimle ben giderken ben önden kardeşim arkadamdan geliyodu şerefsiz 06 AB 0486 plakalı bordo renk Toyota kardeşimin üzerine kapıyı açmış yandan otobüste hızlı geçince düşseydi düşünmek bile istemiyorum tırnağı kanlıydı hüngür hüngür tabi hem korkudan hem sinirden başladı ağlamaya bu en büyük kazasıydı bu arada ben olayı anlayana kadar adam tabi yolu almaya başladı ben bisikletle peşinden gittim fakat yetişemedim inş. dua ediyorum beni her akşam zincirlikuyu metrobüsün orda görebilirsiniz az sonra yine çıkıcam bi daha birini beklemeye gelirse toyota bi kaşıntısını alıcam aman arkadaşlar çok dikkatli olalım.. ayrıca tekrar geçmiş olsun Allah hepimizi korusun

• Beğen
Geri