Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Biranızı bisikletle açın (Strava)

Scudo
Süpermiş:D
Yalnız o kadar atraksiyona gerek yok..Ben kutu alıyorum,açması kolay oluyor:D

Strava bu aralar kampanya başlattı, kudos ver mutlu ol, kudos ver uzun yaşa, hayatın anlamı kodosta, hepimiz kudosuz, komşu komşunun kudosuna muhtaçtır gibi sloganlarla sürekli taciz etmeye başladılar :D
Tabi bunu da kendi çıkarları için yapıyorlar. Daha çok kudos alan kullanıcı Strava’yı daha çok kullanacak. 10 kudos almak var 40 kudos almak var (rekorum zaten 50 :D)
Bildirimleri de düzenlediler. Stravayı çok sık kullanmayan biriyseniz, yaptığınız aktivite tüm takipçilerinize “Serkan bir sürüş yaptı, ona kudos ver” diye bildirim olarak gidiyor. Tıpkı feysbukun “Mahmut uzun zamandan sonra bir paylaşımda bulundu, hadi beğen” şeklinde bildirim yollaması gibi :)

@ahlaksız evet 6'lı paketler üzerinde komple kaplama ile geliyor. Ama bildiğim kadarı ile her ürünün üzerinde tek tek yapmıyorlar. ya pipet olacak yanınızda yada benim çok hoşuma giden "shotgun" tekniği ile içeceksiniz. Bizde biraya zaten "tüü kaka" gözüyle bakılıyor kaldı ki bisiklet ve biraya nasıl bakılır. (genelleme yapmıyorum elbet olumlu bakanları da vardır) Videodaki gibi 5'ten sonrası ülkemiz için çokta kullanılabilir seçenek değil israf etmeye gerek yok arada migros ve carrefoursa'da fiyat baktığımda 7,5 liranın altında olmadığı için.
@Serkan Mıstınoğlu 4'teki yöntemle teneke kutularda temizliği (hijyeni) bir nebze olsun sağlamış oluruz her halde :)

@MakRo
Her kutu biranın üzerinde bu koruyucudan olmayabilir ama benim aldığım kutu biralarda bu koruyucu bulunuyor..Yani kutu tamamen temiz durumda..
En son içtiğim carlsberg kutu biranın üzerinde bu koruyucu vardı..Fiyatı da 10 lira:eek:

Hayatta sağlıksız hiçbir eylemde bulunmadiysaniz bu dediginize saygi duyarim.

Bira sıvı ekmektir. Ne kalori var hocam onda. Sağlığınıza yazık. Ne ayran ne kola, ne bira ne soda. En güzel içecek su.

@Mehmet Metin Levent

Şüphesiz her işlenmiş gıda gibi zararlı yanları var..
Ama faydalı yanı da var..
Alındığında Böbrekleri geçici olarak daha sıkı çalıştırır ve dolayısıyla vücutta, çalışmasının sonucu üretilen atık madde Ürik Asitin daha çabuk vücut dışına atılmasını sağlar.

Ürik Asit, vücut içinde (kanda) kaldığında kan dolaşımının temas ettiği organ/doku/hücreleri yavaş yavaş çürüten bir şey..
Daha hızlı atılması ve kan dolaşımında değerinin azalması vücuda uzun vadede fayda sağlar..

Sözün özü : Herşeyin FAZLASI zarar.

EDIT : @hakkında: boşluk tan alıntı yapacakken dalgınlıkla sizden yapmışım Mehmet Hocam. Kusuruma bakmayın.

@irfananar biraşinas arkadaşların en büyük savı böbrekleri çalıştırır. İçen de maşallah en az 1000 ml içiyor. Kimisi 2 litreyi geçiyor. Yaklaşık 1 saatte 2 litre su için bakın bakalım böbrekler nasıl çalışıyor. Bektaşiye sormuşlar namaza ne zaman gidersin diye bektaşi hızlı hızlı yanıtlamış bayramdan bayrama, bayramdan bayrama diye. Ne sıklıkta içersin diye sormuşlar akşamdaaaan akşama diye yayarak söylemiş. İçene afiyet olsun. Ama biraya vereceğimiz her kuruş bizden dolar artışı ile hızla uzaklaşan güzel bisikletlerden bizi alıkoyacak gibi.

@MakRo

2 yıl kadar oldu bu konuda yasal düzenleme yapıldı.
Tüm teneke Kutuların üst kısımlarında tozdan koruyucu Alu kaplama zorunluluğu var. Ancak depolama koşullarında düşebiliyor veya bu düşme bahane edilerek koyulmuyor.

Aynı düzenlemeyle 2020 yılına kadar tüm şişelerin kolay açılır kapak veya benzer teknikle kapaktaki safi metalin paslanmasını engelleyici tekniklerle üretilmiş olması da karara bağlandı.

@Mehmet Metin Levent

Bu sav olmaktan öte bilimsel bir gerçek..

Ek olarak alkollü içeceklerde alkol üretimini sağlayan bakteriler (maya) bağırsakta ilk boşluk bulduğunda yerleşip daimi yaşama şansı bulan zararlı bakteri ve sair yaşam formlarının (örn amipler) katline de yardımcı olur.

Ancak biraz faydası var diye deliler gibi tüketmek te elbet akıl karı değil.

Bira kadar çok olmasa da Kaliteli bir Su'ya da benzer şekilde paralar harcıyoruz.

Sorunun en en tepede doğru çözümü her ortamı, her yiyecek ve içeceği HERKES İÇİN sağlıklı, kolay erişilebilir kılmak için önlemler almak.

Böylece toplum olarak daha çok bisiklete zaman, ödenek ayırabiliriz

P.S. : Ben biraşinas değilim..43 yıllık ömrümde toplam 10-15 litre içmemişimdir. O konuda rakı'cıyım.

Ayranı nasıl açacağız onuda yayınlasın :)

@Mehmet Metin Levent
1 bira içerim sadece..Bazen 330,bazen 500..Hepsi bu..
Ayrıca içtiğimiz bir biradan,konuyu dolara nasıl kurguladınız,anlamadım..Biz mi doları artırıyoruz yani?!

Bira mayasının faydası olsa da ben içecek değilim. Ömrüm boyunca içmemişim asla da içecek değilim. Batının tuzakları hala üzerimizde arkadaşlar amaçları bizi içimizde bozup bizi yok etmek... Örnek vermek gerekirse tesettürlü amerikalı model bu ne demektir anlıyorsunuzdur

İnsanları alkole/biraya özendiriyorsunuz, cık cık cık! Ayıptır, günahtır, candır çeker yani.

Böyle heryerde hazır bekliyorsunuz sanki.alkol,din,parti meselesi açılsada laf çarpsak birilerine. biz karar versek sevaba günaha nasıl karışırız milletin içkisine kıyafetine. Ya arkadaş boşverin bunları hesabı allaha vereceksek insanları yargılamak niye

Geri