Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

İç bacak boyum 83 boyum 180 bana 54 kadrosu olur mu?

Scudo
@suyunsesi bence bostancı pedaltürke bugün yarın bi gidin (telefonla stok sorarak tabii😀) karşıya zaten marmarayla hemen geçersiniz ki pedaltürkte yakın hayli marmaraya.

@Mtn. 178 boy 81 cm bacak boyu 52 iyi oldu, bisikletçide "180 bi arkadaş denedi o da 52 de rahat etti." bilgisini verdi.
Denemeniz lazım.

Bu arada @Mustaac ye özellikle teşekkür ederim. Onun sayesinde ilk bu bisiklete aydım ve karar verdim. Ve bir de @Anonim tabii😀

Son düzenleme:
@suyunsesi bence bostancı pedaltürke bugün yarın bi gidin (telefonla stok sorarak tabii😀) karşıya zaten marmarayla hemen geçersiniz ki pedaltürkte yakın hayli marmaraya.

Hocam çalışmıyor olsam İstanbul'daki tüm bisiklet bayilerini gezerdim :koptum:

@özgür duygu hocam hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela göstermesin.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar sora ile 105 set arasindaki dişli oranlarinin yokuş cikmadaki farkı ne derece yüksek olur. Halı hazirda MTB kullanıcısıyim. MTB oranları sayesinde yokuşlarda kolaylık sağlıyor. Yorumlarinizi bekliyorum.

Arkadaşlar sora ile 105 set arasindaki dişli oranlarinin yokuş cikmadaki farkı ne derece yüksek olur. Halı hazirda MTB kullanıcısıyim. MTB oranları sayesinde yokuşlarda kolaylık sağlıyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
MTB oranlarınız nedir?

Aldim diyenler resim paylassin yav .
GT/GTE'sini alan ortadan kayboluyor.
Vuruyorlar kendilerini yollara, unutuyorlar dünyayı. Tutmayın onları, sürmüyor adeta uçuyorlar. Resim? O da neymiş, artık dünya umrunda değil shehh... :komik::komik:
Benimki şaka tabiki, daha yeniler, fırsat bulamamışlardır belki. O değil de bende alsam da ben de coşup resim çekmeyi unutsam. :D

Bisan siteside giremiyorum şuan ama diğer sitelerde baktığım kadarıyla 105 sette 28 sora sette 32li arka dişli var sora yokuşu iyi çıkacaktır ama ben öncesinde 28 dişli ile yokuşları rahatça çıkıyordum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Vallahi benimki zamansızlıktan. Dün Sakarya’dan çıktım koştur koştur bostancıdan teslim aldım, şişlideki evime gittim bisikleti bıraktım.
yalandan 1 2 fotosunu çektim (ekliyorum ama ağırlıklı olarak görmediğimiz detayları göstermeye çalıştım, kaynak izleri vs. yine de çok iyi değil)
şimdi yine sakaryada işteyim (her gün git gel yapmıyorum :) ) o yüzden hsonuna kadar ekstra bir şey yapamıyorum.
Fotolarına bakıp iç çekiyorum yine.61C0F046-202A-41ED-A404-0FDF68AE16CC.jpeg
kaynak noktası..
13D4C6FA-1FA1-438A-8417-686299A7AD63.jpeg
sele selle royal seta s1

D8970D68-5F90-41BF-B7AD-42BBA6B3EE2D.jpeg
ilk fotolarda bu etiket gibiydi şimdi kadroya işlenmiş logo.

18B94C03-9F1D-4932-868B-67F9E164D000.jpeg

kıyas yapamıyorum ama duruşu ve tutuşu bana hayli kaliteli gelen gidon bandı.

564949A0-3284-458A-8D56-3FA56C29B19A.jpeg
seleden kadro görünümü..

şimdilik bunlar var elimde.

Tekrar söylüyorum ecosu da bu da gayet kaliteli gözüküyorlar.

Üstündeki parçaların fiyatlarını alt alta ekleyince oluşan tablo;

r7000 grupset = 420 euro
selle royal seta s1 = 2014 yılı bikeradar incelemesi 59 pound, güncel TR fiyatı 260 TL, özetle yaklaşık 30 euro diyorum:)
michelin power allseason lastik = merlin fiyatı 35 euro = 70 euro
shimano rs100 jant = 100 euro

alt alta topladığımızda = 620 euro bu parçaların toplam fiyatı = 4800 TL civarı ediyor. (gümrüktür,kargodur, fabrika masrafları vs. hiç gider katılmamış hali bu bir de :) )
Kadro gerçekten neredeyse bedavaya geliyor.
Gerçekten bu bisiklet yılın fp bisikleti bu fiyatlara.

Yoldaki hissiyatını da umarım en kısa sürede paylaşacağım.

Dosyalar

• 45C91F50-86A9-4B53-9FEE-6C36F6F14FF6.jpeg
    45C91F50-86A9-4B53-9FEE-6C36F6F14FF6.jpeg
    30,4 KB · Okunma: 81
Bisan siteside giremiyorum şuan ama diğer sitelerde baktığım kadarıyla 105 sette 28 sora sette 32li arka dişli var sora yokuşu iyi çıkacaktır ama ben öncesinde 28 dişli ile yokuşları rahatça çıkıyordum
Bisan'ın sitesine 2 gündür ben de giremiyorum.

arkadaşlar ben dün Ankara'da AnkaBike'tan bisikletimi satın aldım. Nakit 5350 TL dedi öyle olunca kk ile satın aldım. Ayrıca sahipli değilse orada bir tane de gravel mevcut.

175 boy ile sizlerin uyarısı üstüne 52 kadro aldım, 54 sana büyük gelir dedi oradaki arkadaşlar. İlk sürüşümü yaptım bir son yaşamadım. MTBden yola geçişin yarattığı şaşkınlık hariç tabi.

Ankabike hem bisikleti bana ayırdı hem de kurulum sırasında çalışanlar falan çok iyiydi. Kendilerine de ayrıca teşekkür ederim.

Vallahi benimki zamansızlıktan. Dün Sakarya’dan çıktım koştur koştur bostancıdan teslim aldım, şişlideki evime gittim bisikleti bıraktım.
yalandan 1 2 fotosunu çektim (ekliyorum ama ağırlıklı olarak görmediğimiz detayları göstermeye çalıştım, kaynak izleri vs. yine de çok iyi değil)
şimdi yine sakaryada işteyim (her gün git gel yapmıyorum :) ) o yüzden hsonuna kadar ekstra bir şey yapamıyorum.
Fotolarına bakıp iç çekiyorum yine.231712 dosyayı görüntüle
kaynak noktası..
231714 dosyayı görüntüle
sele selle royal seta s1

231715 dosyayı görüntüle
ilk fotolarda bu etiket gibiydi şimdi kadroya işlenmiş logo.

231716 dosyayı görüntüle

kıyas yapamıyorum ama duruşu ve tutuşu bana hayli kaliteli gelen gidon bandı.

231717 dosyayı görüntüle
seleden kadro görünümü..

şimdilik bunlar var elimde.

Tekrar söylüyorum ecosu da bu da gayet kaliteli gözüküyorlar.

Üstündeki parçaların fiyatlarını alt alta ekleyince oluşan tablo;

r7000 grupset = 420 euro
selle royal seta s1 = 2014 yılı bikeradar incelemesi 59 pound, güncel TR fiyatı 260 TL, özetle yaklaşık 30 euro diyorum:)
michelin power allseason lastik = merlin fiyatı 35 euro = 70 euro
shimano rs100 jant = 100 euro

alt alta topladığımızda = 620 euro bu parçaların toplam fiyatı = 4800 TL civarı ediyor. (gümrüktür,kargodur, fabrika masrafları vs. hiç gider katılmamış hali bu bir de :) )
Kadro gerçekten neredeyse bedavaya geliyor.
Gerçekten bu bisiklet yılın fp bisikleti bu fiyatlara.

Yoldaki hissiyatını da umarım en kısa sürede paylaşacağım.

Tekrar hayırlı olsun. O kaynak yeri hariç güzel görünüyor. Orası da nazarlığı olsun :p. Daha fazla foto bekliyoruz. :)
arkadaşlar ben dün Ankara'da AnkaBike'tan bisikletimi satın aldım. Nakit 5350 TL dedi öyle olunca kk ile satın aldım. Ayrıca sahipli değilse orada bir tane de gravel mevcut.

175 boy ile sizlerin uyarısı üstüne 52 kadro aldım, 54 sana büyük gelir dedi oradaki arkadaşlar. İlk sürüşümü yaptım bir son yaşamadım. MTBden yola geçişin yarattığı şaşkınlık hariç tabi.

Ankabike hem bisikleti bana ayırdı hem de kurulum sırasında çalışanlar falan çok iyiydi. Kendilerine de ayrıca teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Detaylı, yakından, uzaktan fotolar bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkese hayırlı olsun çok güzel bisiklet
Rengi ayrı güzel bisan benim bisikletten araklamış sanki rengini :)

Helal olsun bisan a neticede çıkan ürün güzel renkler de herkesin kullanımına serbest
Endurance kadro muhtemelen geometrisi de aynıdır :)

Fotoğraf önemli arkadaşlarım, malesef gerçek görüntüsü ile sitedeki fotoğraf her zaman güzel olmuyor, alacak arkadaşlar için burada fotoğraf paylaşılırsa çok güzel olur, malum bisan web sitesinde bana göre artık bu tek açılı beyaz ortamda fotoğraf modasi eskidi, eskidi derken aslında olması normal fakat bunu kaliteli bize sunamayan bir firma bisikleti satmakta zorlanır, canyon, dechatlon, pinarello gibi markalara girip bakarsanız kimisi beyaz zemin kimisi ortam fotoğraflari ile siteyi dolduruyor, detay fotoğraflari vs, bu noktada yerli firmalara acayip kıl oluyorum, 3 4 açıdan bir fotoğraf eklemek ne kadar zor olabilir ya?

Geri