@suyunsesi bence bostancı pedaltürke bugün yarın bi gidin (telefonla stok sorarak tabii😀) karşıya zaten marmarayla hemen geçersiniz ki pedaltürkte yakın hayli marmaraya.
MTB oranlarınız nedir?Arkadaşlar sora ile 105 set arasindaki dişli oranlarinin yokuş cikmadaki farkı ne derece yüksek olur. Halı hazirda MTB kullanıcısıyim. MTB oranları sayesinde yokuşlarda kolaylık sağlıyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
GT/GTE'sini alan ortadan kayboluyor.Aldim diyenler resim paylassin yav .
Bisan siteside giremiyorum şuan ama diğer sitelerde baktığım kadarıyla 105 sette 28 sora sette 32li arka dişli var sora yokuşu iyi çıkacaktır ama ben öncesinde 28 dişli ile yokuşları rahatça çıkıyordumArkadaşlar sora ile 105 set arasindaki dişli oranlarinin yokuş cikmadaki farkı ne derece yüksek olur. Halı hazirda MTB kullanıcısıyim. MTB oranları sayesinde yokuşlarda kolaylık sağlıyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Bisan'ın sitesine 2 gündür ben de giremiyorum.Bisan siteside giremiyorum şuan ama diğer sitelerde baktığım kadarıyla 105 sette 28 sora sette 32li arka dişli var sora yokuşu iyi çıkacaktır ama ben öncesinde 28 dişli ile yokuşları rahatça çıkıyordum
Site çöktü heralde bayilere düştü haberlerinden sonra🙂Bisan'ın sitesine 2 gündür ben de giremiyorum.
Vallahi benimki zamansızlıktan. Dün Sakarya’dan çıktım koştur koştur bostancıdan teslim aldım, şişlideki evime gittim bisikleti bıraktım.
yalandan 1 2 fotosunu çektim (ekliyorum ama ağırlıklı olarak görmediğimiz detayları göstermeye çalıştım, kaynak izleri vs. yine de çok iyi değil)
şimdi yine sakaryada işteyim (her gün git gel yapmıyorum ) o yüzden hsonuna kadar ekstra bir şey yapamıyorum.
Fotolarına bakıp iç çekiyorum yine.231712 dosyayı görüntüle
kaynak noktası..
231714 dosyayı görüntüle
sele selle royal seta s1
231715 dosyayı görüntüle
ilk fotolarda bu etiket gibiydi şimdi kadroya işlenmiş logo.
231716 dosyayı görüntüle
kıyas yapamıyorum ama duruşu ve tutuşu bana hayli kaliteli gelen gidon bandı.
231717 dosyayı görüntüle
seleden kadro görünümü..
şimdilik bunlar var elimde.
Tekrar söylüyorum ecosu da bu da gayet kaliteli gözüküyorlar.
Üstündeki parçaların fiyatlarını alt alta ekleyince oluşan tablo;
r7000 grupset = 420 euro
selle royal seta s1 = 2014 yılı bikeradar incelemesi 59 pound, güncel TR fiyatı 260 TL, özetle yaklaşık 30 euro diyorum
michelin power allseason lastik = merlin fiyatı 35 euro = 70 euro
shimano rs100 jant = 100 euro
alt alta topladığımızda = 620 euro bu parçaların toplam fiyatı = 4800 TL civarı ediyor. (gümrüktür,kargodur, fabrika masrafları vs. hiç gider katılmamış hali bu bir de )
Kadro gerçekten neredeyse bedavaya geliyor.
Gerçekten bu bisiklet yılın fp bisikleti bu fiyatlara.
Yoldaki hissiyatını da umarım en kısa sürede paylaşacağım.
arkadaşlar ben dün Ankara'da AnkaBike'tan bisikletimi satın aldım. Nakit 5350 TL dedi öyle olunca kk ile satın aldım. Ayrıca sahipli değilse orada bir tane de gravel mevcut.
175 boy ile sizlerin uyarısı üstüne 52 kadro aldım, 54 sana büyük gelir dedi oradaki arkadaşlar. İlk sürüşümü yaptım bir son yaşamadım. MTBden yola geçişin yarattığı şaşkınlık hariç tabi.
Ankabike hem bisikleti bana ayırdı hem de kurulum sırasında çalışanlar falan çok iyiydi. Kendilerine de ayrıca teşekkür ederim.