Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
Arkada en büyük dişli 28 aynakol 3 yaprakli
3 yapraklı aynakolda standart model ise 48-38-28 dişli sayıları vardır. 28-28 oranla zorlandığınız rampalarda yol bisikleti ile tükenirsiniz diye düşünüyorum.

Daha önce yol biskleti tecrübem çok olmadı o yüzden kıyaslama yapacak kadar deneyimli değilim ama biskletin genel olarak bana hissetikleri anlatılmaz yaşanır seviyesinde. Atek bisikletteki esnaf on numara beş yıldız bir adam İstanbul içi gidip alınabilir. Ben başakşehir den bostancıya gidip öyle aldım.

Arkadaşlar ben grand tour müşterisi degilim ama konuyu ilgi ile takip ediyorum. Bir arkadaşım da bisiklete başlamak istediği için fikrimi sorunca bence piyasadaki en f/p optimum alet olan grand tour eco önerdim kendisine. Yaklaşık bir buçuk hafta önce bayiiye sorduk bize haftaya gelir dedi.

Dün sorunca elinde bir tane olduğunu söyledi. Bugün gittik 52 kadro bir gt vardı. Valla arkadaş boyunun 180 olduğunu söyledi ama ona oldu. Hatta benim boyum 186 fakat seleyi yükseltsem ben bile rahat ederdim. merak edip mezura ile ölçtük. St uzunluğu 53 cm. Tt uzunluğu 54 cm.. 52 kadroda bunlar. Ona göre kadro boyu seçin.

Aleti çok beğendim. 2'li sora set ve 11 32 rublesi ile yokuşlarda rahat ettirir. Karbon maşa, endurance kadro ile konforu yaşatır. Shimano rulman var. Yani hakikaten hıza da gelir tura da gelir. Ben ilk bisiklete triban 520 ile başlamıştım, ona benzettim biraz genel olarak.

Bu arada fotolarda göreceksiniz kadroda tüm aliminyum kaynak yerleri tertemiz. Karbon gibi. Bu işçilik demek ve bu fiyata bence süper.

Gelen gidon bantları da karbon görünümlü çok hoş.

Sadece ön fren sora yerine claris takmışlar onu değiştirecekler.

Lastikler michelin ki ben severek kullanmıştım. Jantlar alexrims. Çok bilgim yok ama profili güzel duruyor.

Bisan gerçekten iyi iş çıkarmış.

20200625_113802.jpg20200625_115959.jpg20200625_113809.jpg20200625_115453.jpg20200625_115509.jpg20200625_111030.jpg20200625_111024.jpg20200625_120203.jpg20200625_111037.jpg

Kadro gayet güzel arkadaşlar, kadro uzun yıllar kullanılıp yükseltmeye de müsait bence :harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
@Mtn. Hayırlı olsun bende görüştüm sabah atek bisiklet ile sizden bahsetti almaya geliyor karşıdan diye araçla mı gittiniz acaba almaya

@Sellmann yok toplu taşıma ile gittim (mertere arkadaşım bıraktı metro marmaray bostancı yaptım)

@Mtn. Teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Mtn.
@özgür duygu Hayırlı olsun, kazasız belasız sürün inşallah. Bisikletin kaynak yerlerinde sıkıntı yok. Sadece en sağlam olması gereken orta göbek ve arka QR girecek yerde kaynak izleri kaba bırakılır ki sağlamlığı azalmasın. Diğer yerlerde (göze en çok çarpan yerlerde) smooth welding denen teknik kullanılmış dolayısıyla boruların birleşim yerleri yumuşak geçiş şeklinde görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: ventiotto
Arkadaşlar selamlar herkese
Yol bisikletine geçme niyetim var (daha doğrusu yol bisikleti de alma niyeti diyelim).
Daha önce hiç yol bisikleti tecrübem olmadı (dağ bisikleti ve hibrit bisikletim var)
Şimdi Bisan GT ve GTE endurance kadro bu net. İki modelle ilgili sorum olacak tecrübeli arkadaşlara;
RX9400 için safkan aero diyebilir miyiz?
Bir de RX9500'ün kadrosu hangi sınıfta sizce?
Ve tabi ki yeni bir yol bisikleti kullanıcısına hangisini önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bekleyenlerin gözü aydın. GTE çok güzel alet gerçekten ama minimum 52 kadro boyu olması sıkıntı.
TRX8600 bekliyordum, onun da 52-54 kadrosu gelmiş bayiiye.
1,65 boy, 77 cm iç bacak ile bana 50 kadro olması bile meçhul gibi :)

Arkadaşlar sora seylisini aldım şansıma lastik fitillerinden sikitni yaşadım 2 tekerde patladı. Önce ön tekeri gitti onu değiştirdim. Şimdide arka teker gitti. Yoksa alet akıyor. İç lastik fitilleri şansıma kötü cikti

@SiluetAntares Benimde 178 boy, 76 iç bacak, trx 8600 almaya gittim, 52 kadro kasıklarıma değiyor boşluk yok, 50 kadro almam lazım fakat üretime alınmamış henüz, 54 üreteceğine 50-52 üretselerdi bence, bisiklet zaten 50 kadro ile başlıyor yani M kadro, en çok giden kadro üretilmemiş larle ve xlarge üretilmiş.

İzmir/Bayraklı Martı Bisiklette 52 kadrosu bulunmaktadır.

183 boy, 83 iç bacak acaba bana olur mu diye gidip bakacağım. Küçük veya büyük geldiğini nasıl anlayabilirim?

@cklaros 52 kadro size küçük gelir büyük ihtimal tabi denemekte fayda var.

@cklaros Bence size 52 ideal. bisikleti bacaklarınızın arasına alıp ayakta durduğunuzda kadro üst boru ile kasık arasında biraz boşluk olması bekleniyor, takribi 3-5 cm gibi. internette ölçü tablolarıda var, bisiklet türünü seçin, iç bacak ve boyunuzu yazın ideal ölçüyü ordanda kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: cklaros
Geri