Arkadaşlar ben grand tour müşterisi degilim ama konuyu ilgi ile takip ediyorum. Bir arkadaşım da bisiklete başlamak istediği için fikrimi sorunca bence piyasadaki en f/p optimum alet olan grand tour eco önerdim kendisine. Yaklaşık bir buçuk hafta önce bayiiye sorduk bize haftaya gelir dedi.
Dün sorunca elinde bir tane olduğunu söyledi. Bugün gittik 52 kadro bir gt vardı. Valla arkadaş boyunun 180 olduğunu söyledi ama ona oldu. Hatta benim boyum 186 fakat seleyi yükseltsem ben bile rahat ederdim. merak edip mezura ile ölçtük. St uzunluğu 53 cm. Tt uzunluğu 54 cm.. 52 kadroda bunlar. Ona göre kadro boyu seçin.
Aleti çok beğendim. 2'li sora set ve 11 32 rublesi ile yokuşlarda rahat ettirir. Karbon maşa, endurance kadro ile konforu yaşatır. Shimano rulman var. Yani hakikaten hıza da gelir tura da gelir. Ben ilk bisiklete triban 520 ile başlamıştım, ona benzettim biraz genel olarak.
Bu arada fotolarda göreceksiniz kadroda tüm aliminyum kaynak yerleri tertemiz. Karbon gibi. Bu işçilik demek ve bu fiyata bence süper.
Gelen gidon bantları da karbon görünümlü çok hoş.
Sadece ön fren sora yerine claris takmışlar onu değiştirecekler.
Lastikler michelin ki ben severek kullanmıştım. Jantlar alexrims. Çok bilgim yok ama profili güzel duruyor.
Bisan gerçekten iyi iş çıkarmış.