Emek vermeniz cok güzel ve taktir edici, lakin bir yerde emeginizi bosa harcadiginizin farkindamisiniz bilmiyorum. Kola ile veya herhangi baska bir seyle paslarin temizlenmesi tabiki uzaktan yada iyi cekilmemis fotograflarda cok güzel görüne bilir ama sizde biliyorsunuzki temizlenen yerlerin yani paslarin gittigi yerler kabarik ve kromaci bozuk görünüyor ve ilk nem kapmada paslar yine cikacak, ist en gec kisa sürede paslar tekrar cikinca emeginizin bosa gittigi anlayacaksiniz.
Bu tür islemler ya orjinal parcalarin paslanmamis temiz olanlarini bulmakla yada pasli parcalari komple kromkaplamadan kurtararak cok iyi ve pürüzsüz polisaj yaparak tekrar kromkaplatmakla en temiz isciligi elde edebilirsiniz. Aksi takdirde dedigim gibi toplandiktan sonra bisiklete bakildiginda hic bir seye yaramadigini sizde anlayacaksiniz.
Restore eski bir bisikleti sadece söküp kola vs. ile temizlemekle yada sprey boya ile boyamakla olmaz.
Lutfen yanlis anlasilma olmasin ben sadece güzel bir restore olmasi icin örnekler vermek istedim. Tabiki karar yinede size kalmis.
Tekrar kolay gelsin
Saygilarimla