Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Ad Soyad sticker hazırlamak için yardım arıyorum

CorelDraw formatında çizip atarım buraya birazdan.

• Beğen
Tepkiler: celikeren
Scudo
@Alperen Haner bunlar bana tanıdık geldi :D sende duruyorsa yaptıklarımın pdf si bana yollasana arkadaşa yardımcı olalım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@celikeren son olarak etiketlerin boyu nedir kaça kaç yaptırdınız gayet hoş durmuş

çok hoş örnekler var havalar ısınsın bizde isteyelim bir tane :)

• Beğen
Tepkiler: celikeren
bisiklete bişeyler yapıştırmak cazip gelmiyor bana. Forma üzerinde zaten ismim, soyismim ve kan grubum yazıyor.

Merhaba hala yapılıyorsa bende almak istiyorum.

@Guney1907 selamlar arkadaş yapmakya devam ediyor iletişime geçerek isteginizi bildirebilirsiniz .ben ikinci kez birşeyler yaptırdım oldukça iyi iş çıkardığını söyleyebilirim. Son yaptırdığım ektedir :)

@Guney1907

Ediz Ahmet Yılmaz 0 (543) 845 06 34 kendisine ulaşabilirsiniz

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    26,6 KB · Okunma: 159
  • Beğen
Tepkiler: Cyhn_24 ve tropeus
@chnkrmz hocam imkan olmadığı ve telefondan yapamadığım için çıkaramadım banada yapabilir misiniz :D

Şablon için teşekkürler. Ben de @Onur YCL gibi işin kolayına kaçıp direk A4'e baskı almayı düşünüyorum. Üstünü de koli bandıyla kapatık mı bu iş tamamdır.
adsoyadkangrubu.jpg

Yurt dışında bu işi yapan şöyle bir firma da var ilgilenirseniz: (link)

Sevgiler,

(link)

Ofset baskı yapan yerlerde, bu tip etiketleri bastırmak mümkün. Bu kadar görsel ile uğraşmanıza da gerek yok, istediğiniz örneği yanınızda götürün, 5 dk. da hazırlayıp versinler.

@Erdal YILMAZ
Sticker şeklinde hazırlayabiliyorlar mı bir de ne kadar tutar acaba

@Themaner

Evet yapıyorlar, istediğiniz ölçüyü ve örnek şablonu göstermeniz yeterli. Tane fiyatını şu an net hatırlamıyorum, basılan ürünün malzeme kalitesine ve ölçüye göre fiyat değişiyor.

(link)

Geri