Scudo Sports

Bisiklet Adası İnşaatı, Camili ve Karaman Turumuz 07 Ocak 2018

recep24ank

Forum Bağımlısı
Tepki
4.620
İsim
Recep Eşref ÇINAR
Bisiklet
Carraro
Bitince bu şekilde olacak

Şu anda çalışmalar başladı ve 2018 Mayıs ayında yapılacak olan şampiyona burada yapılacak.

Çalışanlara tatlı ikramında bulunduk.

Scudo
Memleketim olarak söylemiyorum ama yazın tam üç ay kaldım bu süre boyunca şehrin her yerini gözlemleme fırsatım oldu yaşlısından gencine herkes bisiklet kullanıyor tabi çoğunluk ulaşım amaçlı ama sabahları bir çok yol bisikleti kullanan gruplar gördüm bence bisiklet için en uygun şehir kalabalıktan ve saygisizliktan uzak harika bir yer :harika::)

Sakarya ilimize bağlı Karaman değil mi?İç Anadolu Bölgesindeki Karaman şehrimiz değil sanırsam
Veledrom tarzı birşeyler yapılacak galiba.Darısı diğer şehirlerimizin de başına

Ben de sakarya universitesinde okuyorum ve butun ulasimimi bisikletimle sagliyorum haberi gordugumde cok sevinmistim antrenman yapilabilecek guzel bir yer diye ama bitis tarihi nedir bir bilgiye ulasamadim sizin bu konuda bir bilginiz var mi acaba?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakarya bisikletin başkenti maşukiye Kartepe ye de downhill parkuru yapacak belediye

Ben de Sakarya Üniversitesinden mezun oldum. Bir zamanlar bu mekanın yapıldığı yere çok yakın olan Camili Mevkiinde yaşadım. Sakarya için çok güzel bir gelişme. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Hocam 2018 takvimde sakarya yok 2020 gözüküyor

Geri