eMReSK
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar merhaba, eşimle birlikte şehir bisikleti alacağız. Ben Sedona 325 veya 340 arasında karar vereceğim. Eşim için de gidip bakacağız, hoşuna gideni seçecek.
Bunlar için aksesuar bakıyorum, malum iki bisiklet olacağı için maliyeti de o oranda artacak.
Mesela tek bir ön-arka ışığa ihtiyacım olsa Knog Blinder Road modelleri, tek bir kask ihtiyacım olsa Cratoni modelleri vs tercih edebilirim. Gerçi belirli bir bütçe yok ama yine de zorlayacaktır.
Bu yüzden bu kalitede olmasa da, hem f/p oranı hem güvenliği elden bırakmayacak şekilde ön-arka ışık ve kask ihtiyacımız var ve bilgimiz yok malesef.
Hem güvenli hem keyifli hem rahat sürüşler için yardımlarınıza ihtiyacımız var.
Tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bunlar için aksesuar bakıyorum, malum iki bisiklet olacağı için maliyeti de o oranda artacak.
Mesela tek bir ön-arka ışığa ihtiyacım olsa Knog Blinder Road modelleri, tek bir kask ihtiyacım olsa Cratoni modelleri vs tercih edebilirim. Gerçi belirli bir bütçe yok ama yine de zorlayacaktır.
Bu yüzden bu kalitede olmasa da, hem f/p oranı hem güvenliği elden bırakmayacak şekilde ön-arka ışık ve kask ihtiyacımız var ve bilgimiz yok malesef.
Hem güvenli hem keyifli hem rahat sürüşler için yardımlarınıza ihtiyacımız var.
Tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.