Arkadaşlar bugün itibari ile bisiklet siparişini verdim. Merida speeder 200v modeli 2gün sonra elimde olacak inşallah. Aldığım bisiklete uygun olarak olmazsa olmaz dediğiniz bisiklet aksesuarı ve ekipmanı olarak bana tavsiyeler de bulunabilir misiniz? Bulunduğum şehirde decathlon var btwin marka ağırlıkta. Ürün deneme imkanım var deneme sonucunda internetten de sipariş verebilirim farketmez benim için. Sizlerin yardımlarını bekliyorum. Şimdiden fikrini söyleyen öneride bulunan herkese teşekkür ederim. İyi pedallamalar
@Byburak Hayırlı olsun,kazasız belasız bol pedallı günlere öncelikle.
Nacizane tavsiyem öncelikle güzel ve kullanışlı bir sele,ergonomik bir elcik ve mutlaka kask edinmen.
Diğerleri zamanla olur.(Kask olayını aksesuar değil zaruret olarak görmeni de tavsiye ederim)
@ysnka83 bisiklet daha yeni ve daha binemedim . Yani seleye öncelik vermem gerekiyor mu? Biraz kullanayım rahatsız eder ve kullanışsız gelirse ilerleyen zamanlarda değişirim diye düşünüyorum. Aynen kask aksesuar değil dediğiniz gibi gerçek bi ihtiyaç ilk alacağım kask gözlük ve eldiven olacak. Yanlız benim sorum şu şekilde söylediğiniz tavsiyeleri marka model vesaire olarak söylerseniz çok daha makbule geçer. Teşekkür ederim
@adilmusazafer öncelikle teşekkür ederim hepimiz için inşallah kazasız belasız. ihtiyaç olan malzemeleri iyi kötü bi şekilde biliyorum. Benim ricam linkte olur. Marka model olarak tavsiye de bulunabilirseniz çok mutlu olacağım