Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet alırken hangi ölçüye bakılmalı?

Selam arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var şimdi btwin möach serisi alacağım boyum 190 91 civarı iç bacak boyum 90-91 civarı bu kadrolarda 59 un bitip 61 in başladığı boy:190 iç bacak boyu:90 yani sisteme bakarsak 61 kadro ama 59 almak mantıklı gibi bir iki sene önce decathlon da fc serileri satılıyordu türkiyede bu kadrolardan 61 ve ya 59 alan arkadaşlar varsa tecrübelerini ve kendi boy ölçülerini paylaşmaları önemle rica olunur. (ailiyeti vardır).Dip not: internal sele borusu kadrolarda 59:68 cm 61:72 cm

İyi forumlar.

Scudo
Bilgisi olan fikri veya önerisi?

Hortlatıyorum ama resim bulamadım, tekrar yükleme şansınız var mi? @Hasan Çağri

https://i.hizliresim.com/PQ3My6.png
Ölçülerime göre bana uygun bisiklet boyları bunlar fakat almak istediğim bisikletin kadro boyu 53 yazıyor aldığımda problem yaşar mıyım ? (Yol bisikleti)

• Beğen
Tepkiler: cagugur
carraro sportive 227 almak istiyorum boyum 176 kilom 125
kadro ölçüsü ne olmalı

Öncelikle günaydın arkadaşalar kadro boyuyla ilgili bir sıkıntım var. Ölçülerim boy 1,82 cm iç bacak boyu 81 cm dir. Forumu epey bir zamandır kurcalıyorum kadro boylarıyla ilgili konularıda inceledim ancak şöyle bir durumla karşılaştım. Örneğin Carraro Sportiv bisikletlerde kadro boyunun max 54 olabileceğini öğrendim ama kadro boyula ilgili konuları kurcalayınca yol bisikleti için kadro boyum bu değerden büyük olduğunu gördüm. Şimdi sizden istediğim şu yardım edebilirseniz çok sevinicem benim ölçülerimden faydalanarak şehir bisikleti , yol/yarış bisikleti, hart tail bisikleti vb. durumlar için kadro boyum ne olmalı ?

İlk önce imkânın varsa 54 kadroyu bi dene yazanlardan daha önemli bu

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: helloozo
Binmeden karar vermem kağıt üstü tutmuyor diye de olan bisikleti almamazlik yapmam. Giant var xl 58.5 kadro şehir tur bisikleti herkes büyük o sana dedi boyum 1.70 bacak boyum 81 cm sadece ışıkta durduğumda kadroya inmezsem ayak ucumla basıyorum kadroya inersem tam basıyorum yani yazana baktıktan sonra bide biner bakarım.

Yol bisikleti almak istiyorum boyum 177 56 kadro uygunmudur internetteki tablolara baktıgimda normal gozukuyor ama başkasina sordugumda buyuk gelebilir diyolar. yardimci olurmusunuz

iyi günler ben 1.80 noyundayım 19 kadro boyu bana uyun görünüyor mtb şehir ve yol bisikleti aralarında kadro boyu değişiyor mu fark ediyor mu ??

@kursatxxx kardeşim 52 kadro snaa uygun olacakır diye düşünüyorum

Merhaba, yakın zamanda sedona 330 almayı düşünüyorum ama bisikletten pek anlamadığım için kafamdaki soruları buraya yazmak istedim, öncelikle boyum 1.75, kilom 85-90, yaşım da 17, bu 330 modelini sizce hangi kadro boyuyla almam gerekiyor? İkincisi ise çok uzun süre çelikten yapılmış, kalın lastikli bi bisiklet kullandım, çok kısa süreliğine de sedona 710 kullandım bu bisikletlerle virajlara korkmadan hızla girip çıkabiliyordum ama sedona 330'un lastikleri ince, virajlarda aynı performansı alabilmem bu bisikletle mümkün mü? Üçüncüsü de şehir bisikleti dağ bisikleti almayı gerektirmeyecek kadar sağlam mıdır, içimde malesef bir kasap yatıyor çoğu zaman kasislerde yavaşlamaz, bozuk yollara girmekten çekinmez hatta sürekli kaldırımlara çıkıp inerdim, şehir bisikleti alırsam bu huyumu ne ölçüde değiştirmem gerekecek? Şimdiden teşekkürler.

merhaba 150 cm boyunda oglum var .bacak arası yüksekliği 60 cm . bianchi peed 1000 26'' bisiklet almayı düşünüyorum . bisiklet açıklamasında kadro boyu 41 cm yazıyor. bu uygun olurmu?
(link)

@kursatxxx Sana 56 kadro kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Ben 175 cm boyunda 79 cm iç bacak ölçüsüne sahibim bana merida scultura modellerinde 52 kadro oluyor. Fakat bu markadan markaya göre de farklılık gösteriyor. Mesela ben yeni M kadro giant tcr advance pro aldım bunda 54 cm'e eşdeğermiş. Genelde Alman markalarında bu farklılık göze çarpıyor ya küçük ya büyük oluyor onlarınki bir boy ama tam hatırlayamadım. Kesinlikle denemeden alma!

@ibrhm2586 MTB ve yol bisikletleri kadro boyları birbirlerinden farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
@hikmet2005 Benim boyum 1.68 41 cm kadro 16'' kadroya tekabul eder. Bu kadro boyu çocuğunuz için büyük olacaktır. İlk etapta 24'' lastikli bir bisiklet alın daha sonra 26'' lastikli bir bisiklet alırsınız.

@trainspotting35 yanıt için teşekkürler ayakkabı ile bacakarası yüksekliği 64cm geliyor. 2007 mayıs dogumlu 9 yaşında ama maşallah 12 gibi gösteriyor. biraz önce decatlona gittik 26 inç sürdü biraz korkarak , 24 inç olanını çok kolay sürdü . satıcı ikiside olabilir dedi . karar veremedik alamadan geldik hafta sonuda bianchi bayisine bakacagız

Merhaba arkadaşlar, birkaç gün içinde bir şehir bisikleti alacağım fakat hangi kadro boyutunu seçmem gerek bilmiyorum. Bulduğum tüm kadro boyu hesaplama tabloları ya mtb ya da yol bisikletlerini gösteriyor, şehir bisikleti için hazırlanan boya göre kadro boyunu yazan bir rehber bulamadım. Varsa eğer böyle bir tablo yada rehber paylaşımı yapılmış bir linke yönlendirirseniz çok sevinirim. Veya boyuma göre hangi kadro boyunu seçmem gerek bunu söyleseniz de yeterli olur. Boyum 1.79 , bacak boyum 80 cm.
Bisikleti internetten sipariş vereceğim deneme şansım yok ve yanlış bir şeçim yapıp kısa sürede bisikletten soğumak istemiyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Beyler 170 boyundaki birine yol bisikletinde 50 kadro mu 52 kadromu?

mtbde 16 kadro kullanıyordum ama sanki biraz küçük hissi vardı, bisiklet de fazla oynak geliyordu, ama yol bisikletinde gidon ve kollar baya önde oluyor acaba 52 fazla mı büyük kalır? Üst boru 77-78cm olabilir ama gidon sele arası mesafe konusunda emin olamıyorum daha önceden yol kullanmadığım için.

1.84 boyum var. Kaç kadro boyu bisiklet almam gerekir? Dağ bisikletinde özellikle.

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bisiklet almayı planlıyorum salcano city fun 50 hd size bir sorum olacak.Boyum 1.67 kadro boyum galiba 15 -16 olmalı fakat bu kadro boylu bisiklet nasıl satın alıcaz beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.Teşekkürler

Şehir bisikletlerinin ölçülerini araştırıyorum forumlar vb sitelerden. "175 - 180 55 - 58 cm" diyor her herde, HALBUKİ Şehir bisikletlerinin kadroları 44-48-52 diye 3 boyda satılıyor. Nedir işin aslı??

Geri