Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet bakım ve onarım videolu dersler

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Bisiklet bakım ve onarım videolu dersler vb. yararlı siteler bulanlar buraya link bırakabilir mi? :cool:

Scudo
Pekiiiiii biz böyle bir başlık açsak ve videoları uyeler kendileri gönüllü. Olarak hazırlasa nasıl olur :)

Youtube üzerinde atilla bisiklet akademi var, yararlı videolar bulabilirsiniz. Daha önceden karşıma birkeç site daha çıkmıştı ama aklıma gelmedi. Zaten videoların yanında öneriler üzerinden internetin derinliklerinde bir sürü şey bulursunuz sanırım...

Linki bu: (link)

Sanırım bir de seninki kaç vites diye bir site de vardı :))

Varmış: (link)

(link)

Arkadaşlar bu kanal motorbisiklet ile ilgili şans eseri izlemiştim.Sunucusu beni bitirmişti.Çok komik biri.İzlemenizi tavsiye ederim.

(link)
Bu kanalda da eğitim videoları mevcut.

Youtube'a ne yapmak istiyorsan ingilizce yaz gelir. Ayrıca si.shimano.com ve sheldonbrown.com buralarda aklına gelen her konu var. Yani sadece aramak gerekiyor.

Bir de youtubeda RJ the bike guy diye bi nur yüzlü amca var ki bilgi küpü. Boş zamanlarımda açıyorum terapi niyetine

• Beğen
Tepkiler: eren cerciz
Arkadaşlar bildiğiniz güzel anlaşır şekilde anlatım yapan kanal veya site varsa lütfen paylaşın.. :)

Arkadaşlar başka yararlı site veya kanal bilen var mı?

Başka bildiğiniz yararlı kanallar var mı?

youtube.com'da neredeyse aradığımız her şey mevcut.. Bisikleti kendimiz tamir ettiğimiz sürece bisiklet sürmenin keyfi daha da bir artacak.. Bisikletçiye çok zorda kalmadıkça götürmeyi düşünmüyorum ben :)

Youtube'da global cycling network kanalı mevcut ben çok faydalandım:)

Geri