taskin
Aktif Üye
- Tepki
- 219
- İsim
- Taşkın
Biz bisikletliler, ülkemiz insanının bir kısmının bisiklet ve bisikletlilere karşı yanlış bakış açısı yüzünden zaman zaman bazı sıkıntılar çekebiliyoruz. Pedallamaya devam ederek, yerinde ve doğru dozda tepki göstererek, bisikletle ilgili örnek davranışlarla farkındalık oluşturmak ile bu sıkıntıları zamanla en aza indirmek mümkün olabilir diye düşünüyorum. Diğer yandan bisiklet dostu yaklaşımları da övmek, duyurmak çektiğimiz sıkıntıları zamanla aşmamızın diğer ayağı olarak görüyorum. Bisikletlilere keyfi zorluk çıkartan işletmeleri bu ortamda paylaşmamız hem daha fazla bisikletçinin o işletmede sıkıntı yaşamasını engelleyecek hem de o işletme belki bu ortam sayesinde gelen tepkiler sonucu bisiklete karşı bakış açısını normalleştirebilecektir. Bu yüzden bisiklet ile ilgili sıkıntı yaşadığımız işletmeleri bu başlık altında duyurmaya çağırıyorum hepinizi. Filizler Köfte Üsküdar'ı (Kız Kulesi karşısı) bisiklet düşmanı işletme ilan ediyorum. Bisikletle gidince uygun olan park yerine bisikletlerimizi almayıp, bisikletle gittiğimiz için bizi kapıdan çevirdikleri için.
Detayları şurada bulabilirsiniz: Filizler Köftecisi bisikletle gidince bizi kapıdan çevirdi!
Detayları şurada bulabilirsiniz: Filizler Köftecisi bisikletle gidince bizi kapıdan çevirdi!