Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet düşmanı işletmeler

taskin

Aktif Üye
Tepki
219
İsim
Taşkın
Biz bisikletliler, ülkemiz insanının bir kısmının bisiklet ve bisikletlilere karşı yanlış bakış açısı yüzünden zaman zaman bazı sıkıntılar çekebiliyoruz. Pedallamaya devam ederek, yerinde ve doğru dozda tepki göstererek, bisikletle ilgili örnek davranışlarla farkındalık oluşturmak ile bu sıkıntıları zamanla en aza indirmek mümkün olabilir diye düşünüyorum. Diğer yandan bisiklet dostu yaklaşımları da övmek, duyurmak çektiğimiz sıkıntıları zamanla aşmamızın diğer ayağı olarak görüyorum. Bisikletlilere keyfi zorluk çıkartan işletmeleri bu ortamda paylaşmamız hem daha fazla bisikletçinin o işletmede sıkıntı yaşamasını engelleyecek hem de o işletme belki bu ortam sayesinde gelen tepkiler sonucu bisiklete karşı bakış açısını normalleştirebilecektir. Bu yüzden bisiklet ile ilgili sıkıntı yaşadığımız işletmeleri bu başlık altında duyurmaya çağırıyorum hepinizi. Filizler Köfte Üsküdar'ı (Kız Kulesi karşısı) bisiklet düşmanı işletme ilan ediyorum. Bisikletle gidince uygun olan park yerine bisikletlerimizi almayıp, bisikletle gittiğimiz için bizi kapıdan çevirdikleri için.

Detayları şurada bulabilirsiniz: Filizler Köftecisi bisikletle gidince bizi kapıdan çevirdi!

Scudo
konu çok iyi.. bence sürekli ekleme yapılması gereken bi konu,

• Beğen
Tepkiler: taskin
bu konudan yöneticiler memnun kalmaz gibi geldi bana marka değeri bilmem ne oluyo diye hemen mızıkçılık yapıyo firmalar sonra :) ama yazılan işletmeler konuyu açan arkadaş tarafından ilk gönderiye liste şeklinde yazılırsa daha verimli olur tahminmce :) bence gayet güzel olmuş. belki kulaklarına gider de derler müşteri kaybediyoruz diye.

Dikkat edin de iadei itibar davasına konu olmayın!

"Düşman olarak gören" demeyelim de, "yolunacak kaz olarak gören" diyelim. Mercedes'in Tourismo'su da pek bisiklet dostu değil. Gerçi fotoğraftaki Travego amma

bence arkadaslas konu guzel ama baskalarinin elinekoz verebilmeye acik bi konu yazan veya resim paylasan arkadaslarin daha dikkatli olmasi gerek

Bence "Bisiklet dostu işletmeler" başlığı da açılmalı. Nerelere gitmememiz gerektiğini öğrenmek kadar nerelere gitmemizin faydalı olacağını paylaşmak da önemli bence :) Hem bu bisiklet dostu işletmelerin hevesini arttırmış oluruz, hem de belki diğer işletmelere bir örnek olur.

yerinde bir başlık olduğunu düşünüyorum. Böylece internette gideceği mekan için araştırma yapan ya da kara listemize eklenen mekanın yetkilileri araştırma yaparlarken kendileri ile ilgili büyük bir kitlenin rahatsızlık duyduğunu farkedeceklerdir. Ayrıca Tripadvisor gibi uygulamalarda da, Filiz köftecisi'nde olduğu gibi, gidip de hoş karşılanmadığımız yerlerin puanını düşürebiliriz. İşletmeler, bu tip şeylere önem verir oldu son yıllarda.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve taskin
moda çay bahçesi: bir gece saat 21:00 gibi, mekan bomboşken içeri bisikletle girdik ve sanki davar sürüsü çay bahçesine girmişcesine hoov hoovv diye üzerimize doğru koşan bir görevli gördük.
bisikletleri dışarı bırakmamız gerekiyormuş. ya çalınırsa? kilitleyin.
lan ortalık bomboş, yan masaya dayarız gelen olursa başka tarafa çekeriz, iki çay içip defolup gideceğiz.
yok olmaz. bastık gittik, bir daha gitmemeye karar verdik.
range rover jiple içeri girmeye kalksak kul köle olurlardı eminim.

Bu konuyu takip edelim de toplu hareket edelim, bir kurum saygılı davrandıysa güzelce alkışlayıp kötü saygısızca davrandıysa da bunları ifşa edelim ki başka arkadaşlara da saygısızlık yapmasınlar ama bunlara karşılığını topluca verelim.. Eğer saygısızlığın dibini bulan kurumlar olursa da topluca şikayetvar.com a iletelim ses getirelim..

• Beğen
Tepkiler: taskin
Halil İbrahim Bey aynı çekinceyi ben de düşündüm için bu konu başlığını açmadan önce avukatıma danıştım. Yaşadığımız olumsuzluğun iftira olmadığını bir şahitle ispatlayabiliyorsak ve hakaret içermiyorsa biz tüketiciler şikayetlerimizi medyada paylaşabiliyormuşuz. İşletme şikayetleri konusunda hukuki sorunlar olsaydı olumsuzlukların paylaşıldığı şikayet siteleri olmazdı diye düşünüyorum.

"yolunacak kaz olarak görüyor" demişsiniz ne kadar ücret alıyorlar?

harem'deki otobüs firmalarının büyük bir kısmı da buna dahil. 2 kez şehir dışına bisiklet göndermek için gittim, üçüncüsü asla olmayacak. hayatta kalmaya yetmeyecek zekadaki adamlar binbir tafrayla sizin içinde bulunduğunuz durumdan maksimum kar elde etmeye çalışıyor. yolcu biletinin 30 lira olduğu mesafeye bisiklet için 50 lira istiyor. otobüsün gelmesini beklerken başka bir firmanın "çığırtkanı" size 5 lira daha ucuza götüreceğini söylüyor, kabul etmeyince "inşallah bisikletin kaybolur" diye beddua ediyor. Allah düşmanımı harem otogarına ve bunların eline düşürmesin. Birgün lastiğim patladı sandım ama meğersem havası inmiş yanımda pompa'da yok! moda caddesi üstünden bit pazarına doğru elimde götüreceğim başka çare yok hayatımda'da hiç benzin istasyonunda lastik şişirmedim acemilik zamanları;küçük bir dükkan önünden geçerken görmüş beni sağolsun ufak bir pompasıda var verdi bana şişirdim. kendiside ara,ara binen biri tanışdık.vesile oldu kendisi çiğ köfte ve benzeri şeyler satıyor her zaman uğrarım işte bisikletci ve bisiklet dosdu bir işletme amannn banane diyebilirdi.ama demedi sağolsun..

Çok güzel ve yerinde bir konu devamını her zaman getirelim belki sırası değil ama benide bisikletçim.com aldattı resmen. Telefon çekip aradığım ürünün stoklarda olup olmadığını sordum, evet var sipariş verebilirsiniz dediler. Sonrasında ürünü satın aldım ve daha sonra ürün yok diye iki gün sonra kafasına göre iptal ediyorlar. iki taksit aldığım ürünü bana 5 taksit şeklinde geriye ödeyecez diyorlar. neymiş banka extra 3 taksit veriyormuş ben onaylamadım diyorum +3 taksiti bizde böyle diyorlar işinize gelirse gibisinden mesaj atıyorlar. şikayetvar tarzı yerlere şikayet ettim umarım bir sonuç alırım.Bankayla konuştum siz onay vermezseniz bizim öyle bir hakkımız yok diyorlar. Bunu firmaya söyleyince bizim prosedür böyle sitede belirtilmiş zaten diyorlar ancak hiç bir uyarı bana yapılmadı..

Memnun olduğunuz firmalar varsa adres belirtirseniz yakınlardaysa eğer onları tercih ederiz.

@volkan a

aynı yerde 3 yıl önce aynı harekete muhatap oldum ve o.k dedik ,bisiklet benden uzakta olacaktı ve aynen vın ,bi dahada uğramadım oraya , ,

@volkan a

Otobüsle bisiklet taşıycaksanız Kamil Koç'un bisiklet taşıma hizmeti var 1 adet bisiklet alıyolar ücretsiz, ben geçen memleketten eski bisikletimi getirdim. Bilginiz olsun

teşekkürler. ben yolculuk yapmadım, başka şehirdeki birine sattığım bisikleti otobüse teslim ettim ve alıcı otobüsten teslim aldı. gerçi bisikleti otobüse yükleyip yolculuk yapacağımız zaman da benzer şeyler yaşamadık değil :)

Geri