Bisikletim ile işten döndüğüm günlerde (sabah saat 10:30 civarı) eğer tekrar dışarıya çıkacaksam bisikletimi apartmanın iç merdivenlerinin korkuluklarına kilitliyorum. Benim evim 2. katta. İlk zamanlar giriş katının orada ki merdiven korkuluklarına kilitliyordum. Muhterem komşumuz eşime söylemiş eşiniz bisikleti oraya koymasın diye. Şöyle bir baktım kimseye bir zararı var mı diye bisikletin duruş şeklinde koyduğum yerde kimseye bir zararı yok gibi geldi bana ve aynı yere koymaya devam ettim. Sonra tekerleklerini indirmişler. Neyse dedim kimseye bulaşma. Benim dairenin önüne koydum orada da indirdiler. Yok dedim daha fazla sabredemeyeceğim. Hadi ilk seferde lastikleri indiren belli sebebi de belli kapısının önü diye indirdi. İkinci seferde benim dairemin önü kime ne kardeşim dedim. İndireni sordum soruşturdum bulamadım. Bisikletimi tekrar bıraktım üzerine de not yazdım. Bir sorunun varsa konuşmayı dene diye. Yine ses seda haber yok. Sonra da yol bisikleti aldım. Dağ bisikletini o günden beri henüz kullanmadım. 105 ful setli yol bisikletimi de bu cahil bisiklet düşmanı insanların içine bırakmaya hiç niyetim yok. Sorun şimdilik çözüldü gibi duruyor bu durumda. Ama yaza MTB yi yine benim dairenin önüne bıraktığımda lastikler inerse bakalım ne olacak göreceğiz. Arkadaşlar benim bir suçum varsa lütfen söyleyin eleştirilere açığım valla.