Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet forum forması 2015

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@amoush00 hangi Delta bayisinden aldınız acaba? Deneyerek almak istiyorumda

Scudo
Yoğunluktan bir türlü elim değip de gönderemedim. 1:80 Boy, 85kg ayva göbekli XL forma fotosu. Genelde sabah epey erken saatte, neredeyse alaca karanlıkta çıkıyorum. Etraf tam olarak aydınlanana kadar arabalar tarafından fark edilir miyim diye endişe etmiyor değilim. Önde ve arkada çakar var ama keşke forma böyle zor belli olur bir renkten ziyade daha cafcaflı olsaydı diye aklımdan geçirmedim değil.

Dosyalar

• photo 1.JPG
    photo 1.JPG
    47,1 KB · Okunma: 134
  • photo 3.JPG
    photo 3.JPG
    41,1 KB · Okunma: 125
  • Beğen
Tepkiler: Imlampre
Bişey sormak istiyorum.Normalde s beden giyiyorum.Bu formada s beden yoksa m bedeni alayım?

@BerkSimsek

Şu anda sadece Kızıltoprak bayiisinde var ama internetten sipariş verebilirsiniz deneme konusu ise olmasa da tekrar değişebilirsiniz daha sonra... Ama ilgili şube yakınsa, gidip alabilirsiniz.

@Gacemer

Yeni tasarımlar daha da farklı olacaktır.

@M.Furkan Kurt

Hangi beden giyiyorsanız o olmalı ama şu anda S beden kalmadı zaten.

Bu arada güncelleme:
Şu an stokta sadece XS, L, XXL bedenler kaldı. Diğer bedenler tükenmiştir. Herkese ilgisinden ve desteğinden ötürü teşekkür ederiz.

@Anonim Ben bugün Delta bisiklet Ankara Emek şubesini aradım ve ellerinde sadece s beden kalmış onuda ayirttirdim.Yarın alacağım inşallah.

@Anonim XL beden stoklara girmeyecek mi?

Güncelleme maksatlı yazıyorum.

Formalar tükenmek üzere. Yani stokta az kaldı. İleride almak isteyip bekleten arkadaşlar elini çabuk tutmalı :p

M beden stokları bitmiş :( Geç kaldık. İleri ki tarihlerde umarım stoklara girer.

Mutlaka Almalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:krsn::krsn::krsn::krsn::krsn::)

Ellerinize sağlık harika olmuş.

Ben aldım çok güzel halende kullanıyorum.Uzun kollusu cıkınca ondan da alacağım.Verilen emekler için teşekkür ederim.Saygılar.

Kış yaklaştı, formamızın uzun kollu olanı tasarlanıp baskıya girecek mi?

Ben yazlık olanı kaçırmışım maalesef beden kalmamış. Kışlık olan için rezervasyonumu şimdiden yaptırayım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri