Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

18 Eylül 2016 Bisikletforum Veledrom Buluşması

Ben kesin gelirdim İstanbul'da olsaydım. 5 gün süren Beylikdüzü-Aliağa turunu dün bitirdim.

Scudo
18 eylül saat 10.00 'da bisiklet forum buluşuyor,
bu gün idmandan sonra ben emrah ebrar yunus veledroma uğradık,ebrar mtb ile offroadda kurtlarını döktü.

Ben çok uzun aradan sonra tekrar bisiklete başlamış biri olarak katılmak isterim, fakat hem bisiklette, hem de İstanbul'da yeni olduğum ve kondisyon açısından yetersiz olduğumu düşündüğüm için tereddütteyim.

@CircassianChicken
Veledrom buluşmasında amaç forumdaki üyelerle tanışıp kaynasmak, yani kondisyonunuz azmış,çokmuş,buluşmaya pek etki etmez hep beraber belturda oturup laflicaz
sanırım. Kudret hocada belirtmişti beltura gidip çay içeriz diye.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: CircassianChicken
Herkese mutlu bayramlar. Benim gibi bayramı şehir dışında geçirenlere de hayırlı yolculuklar.

Muhtemelen c.tesi günü İstanbul'a dönmüş olacağım. Bir aksilik çıkmazsa pazar günü velodromdayım.

@irfanyazicitunc
Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman gelmeme bir engel yok. Büyük bir aksilik olmazsa pazar günü ben de orada olacağım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14339320_173155869788332_2137951306_o.jpg?oh=a784609b783515d4899d262de1e07cbf&oe=57D76AEE

mtb 'li dostlar için toprak yollar vardır,tesise girmek için kask gereklidir,

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14284888_173176799786239_923618231_o.jpg?oh=1750ad280a47a58603b1a7c4d0ea3689&oe=57D8905E

18 eylül pazar,bisiklet foruma gönül vermiş dostlar ile saat 10.00 'da veledromun kapı girişinde buluşuyoruz,isteyen mtb 'si ile toprağa girer,isteyen yol bisikleti ile asfaltta döner,keza katlanır,şehir bisikleti,
tesise girmek için kask gereklidir

(link)

rüzgar düşük,18 eylül-veledrom,saat 10.00

Kudret abi bayram dolayısı ile şehir dışındayım Pazar akşam dönüyorum yoksa gelirdim kesin. Hepinize iyi sohbetler, İrfan kaptan'a selam :)

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü kazlıçeşmeden trene binip üsküdardan gelmek mi daha iyi yoksa bakırköye sürüp bostancı deniz otobüsüne binip gelmek mi daha iyi olur. Topkapı çapa tarafında oturuyorum.
Not: topladığım bisan mountain cat ile gelicem illa yol bisikletçileri katılacak zorunluluğu yoktur umarım.

Kazlıçeşmeden tren dediğim aslında marmaraydı alışkanlık tren yazdım :) marmarayla geldiğimde hangi durakta inmek mantıklı.

@ebaklaci Ayrılık Çeşmesi durağında iniceksiniz.İsterseniz kadıköye metrosuna aktarmayla direk kadıköye sahile çıkabilirsiniz ya da ordan meydana 5 dk da sürerek çıkabilirsiniz

Cenk bey yardımlarınız için teşekkür ederim.

@ebaklaci

yok öyle bi durum bisiklette ayrım söz konusu değildir,market bisikleti bmx dahil katlanır dahil herkes davetlidir.

@mywashere
Ben varim . Esenyurt tan çıkacağım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saat 10.00 'da veledrom kapısında buluşmak üzere,
18 eylül pazar bisiklet forum toplanıyor ,topluca ,ailecek resim çekeriz...

Beylikdüzü'n de olan arkadaşlarla beraber gidelim o zaman. Oraları cok iyi bilmediğim için daha önceden gitmiş birisi varsa çok iyi olur bizim için.

Geri