Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet(fr)- İki Teker(tr)

Scudo
Vay vay vay gençlere bak sen neler yazmışlar buraya, akşam akşam sesli güldüm :) @Anonim @sckncyln1 arkadaslar cevap vermeyin hiç inanın vicdanımız rahat... Yalnız sizide teyessüf ederim kıytırık bizim grubumuz diyosunuz, kıytırık adamların hepsini paketledik, gruptaki diğer arkadaşlarımıza haksızlık oluyor...

@Deniz
Bu güzeldi Deniz.:):):) . ( nokta )

@Anonim
Sevgili Fırat asıl ben bir grup kuracağım ki hiç hır, gür çıkmayacak, emin ol.
Grubun adı "TEK TABANCA" olacak.
Artık can sıkıntısından kendimle kavga etmessem tabii :eek::rolleyes::D:koptum:

@Anonim
Kıytırık lafına bozulmadı ki kimse, neden sürekli dile getiriliyor anlamadım. Aralarında iyi anlaşan, kendi halinde ama çok dikkat çeken, gruptan atılanlara bir hayli kuyruk acısı yaşatan kıytırık bir grubuz. Abartacak birşey yok ;)

Dışarıdan bir gözlemci olarak naçizane fikrim bu ergenleri atmakla çok isabetli bir karar vermişsiniz.zira saygısızlar, hele şu çok özür dilerim bülent ersoy un manevi oğlu gibi duran ergen aklıyla kıytırık lafından laf çarpmaya çalışan çocuk tam evlere şenlik ....

@sinemis3434 fikirleriniz için teşekkür ederiz ama sizi insanların dış görünümü hakkında yorum yapmaktan men ederim...yakışmadı sinem hanım
...

@Anonim yok yok o anlamda zikretmedim laflarımı ama @fthug23 isimli arkadaş gerçekten bülent hanımın gençliğine benziyor.kötü bişey değil ki sanat güneşi :eek:ops:

@Anonim İzmir'e geldiğimde sizinle ve grubunuzla pedallamak isterim anladım ki gerçekten nezih bir grup herkesi almıyorsunuz.Başka bayanlar var mı grubunuzda?

@sinemis3434
Sinem hn lütfen, rica ediyorum Sanat güneşimiz Zeki MÜREN bizi izliyor, bu sözünüz çok ağır oldu :) Bülent abla diyelim, geçelim efenim.

@sinemis3434 Kaskınızı takıp grup sürüşlerimizde öncü ve artçıya uyduğunuz sürece her zaman bekleriz.Aslında bakmayın sert gibi göründüğümüze bu çocukları da defalarca uyardık oturup anlattık kendi iyilikleri için ama baktık ki anlamıyorlar yönetim olarak uzaklaştırmak zorunda kaldık.Sonuçta bizim için en önemlisi vicdan ve güvenlik.Allah korusun ben kendi adıma ve diğer arkadaşlarım adına şunu açıkça söyleyebilirim ki grubumuzda hiç kimsenin bir kask ya da güvenlik yüzünden başına bişey gelmesi durumunda umursamayıp yokmuş gibi davranacak kadar sorumsuz değiliz.Bu arada evet 5 bayan arkadaşımız daha var.
Bu arada evet bende @Asusmune Hamit abiye katılıyorum tek sanat güneşimiz Zeki Müren

@Tasogare Bir konuda haklısınız aslında biz kimseyi bizimle pedallamaya zorlamıyoruz ama bizimle pedallayacaksan şartlarımız bu uyarsan gel uymazsan gelme diyoruz...Bu arada bisiklet yolunda pedallamıyoruz bilgin olsun bu yüzden karşıdan gelen genelde araç oluyor o yüzden bizim için güvenlik öncelikte...

@Tasogare Bence haksızsınız.grup halinde sürerken öncelik güvenliktedir yoksa sizin sandığınız kadar karşıdan gelen var diye bağıracak kadar basit değil işler.ben bir grupta takip mesafelerine bakmadığı için kafatasını çatlatan arkadaşta gördüm.

@Tasogare Uyarılara rağmen saçma mesajlara devam ediyorsunuz. Tebrikler. Kimsenin lafıyla hareket etmediğimi bilen biliyor. Her konuda adil davranmaya çalışıyorum. Hatta bu konuda takıntılıyım. Neyse. Şu son hareket kendinize getirir artık umarım sizi.

@Anonim Bir IP incelemesi ile bazı "bayan" arkadaşların alakasız kişiler olduğunu saptadık. Birileri bizim tarafımızda gibi görünerek farklı şeyler peşinde anlaşılan. Aynı IP'den girecek kadar saf bazıları :D :D Diğer trollemeye çalışan arkadaş da bunu akıl edememişti.

Ne kuyruk acısıymış arkadaş!

@Anonim Ben huylanmıştım zaten ne alaka bi anda konunun içinde...Mesajlarına baktım aylardır ilk defa girmiş...Çok iyi yapmışsın... Ulen anlamadığım sanki adamları işten çıkardık yaw arkadaş bizle gelceksen bu bu şartla geleceksin yok ben uymam diyorsanda gelmezsin hey allam ya ne günlere kaldık :D
sorsaydın keşke askerliği kaça kaç yapmış :D

Geri