Scudo Sports

bisiklet giyim için yurtdışından ve Türkiye'den site

curly89

Aktif Üye
Tepki
37
Pedli şort araken buldum siteleri umarım sizinde işinize yara. Ama yurtdışındaki site güvenilir mi değil mi bilmiyorum.

(link)
(link)

Şimdilik mor outletten tayt siparişi verdim, pedini kullanarak pedli şort yapıcam.
Cycle-clothing'den alışveriş yapmak içinse sizden gelen yorumları bekliyorum.

Scudo
fiyatlar uyguna benziyor bu siteden alışveriş yapan başkaları var mı?

Fiyat çok çok iyi, hafta sonu Decathlon mağazasına gittim. Oradan pedsiz koşucu taytına 13 Lira verdim. Pedli bu tayt için 20 Lira çok uygun.

aldıktan sonra da görüşlerini paylaşırsan sevinirim, bana yakın olduğundan yolum düşer ise uğrayacağım

mor outletten ürünü aldım, ürün kumaşı terletmiyor, pedi süngerli ve pedin kumaşı cool max kuymaştan yapılmış.

Pedi, yüksek fiyatlı ürünler kadar kaliteli olmasada selenin verdiği rahatsızlığı min düzeye indirdi.

Ürünü gg üzerinden aldım.

mor outletten tayt siparişi verdim zamanında kargo ile aldım.Ped i pahalı taytlar gibi çok kaliteli olmasada iş görüyor..Uuzun süreli bisiklet kullanmayacaklar için tavsiye edebilirim.uzun süre kullandığınızda pedinin ince oluşundan dolayı pekde işe yaramıyor doğrusu..ama fiyatı çoook ekonomik

Ayrı eskişehir carrefourda bulunan carrefour marka jelli sele kılıfı ile mükemmel 2li oluşturuyorlar.

çok degil, biras yukarı çekekerek rakamaı, düzgün bi tayt alınabilr kanımca...

yanlız o tayttan bendede var pedi o şekilde jelli değil süngerli pedi var yani fiyatına göre ama kumaş olarak güzel...

Bir sitede benden.. buradan ürün ısmarladım, dhl ile 1 hafta içinde geldi, sorun çıkmadı, ürün kaliteli, sorunsuz...
(link)
bir öneri: normalde giydiğiniz bedenin bir üstünü ısmarlayın, yani L giyiyorsanız XL, M giyiyorsanız L ısmarlayın. uzakdoğulular bizim ölçülere göre bir beden ufak oluyorlar. Bir kaç kişi toplanıp ısmarlar ise nakliye ücreti düşer.
Not: ürün Çin'den geliyor

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Geri