Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Giyim Mağazası

@Can Sonbay

Evet ansal sport u bende tavsiye ederim uygun fiyatlı güzel ürünler var.

Scudo
@gökhan özbilen

gökhan bey teşekkür ederim ilginize...
ilk fırsatta gitmem gerek mor outlet e...

@Erman Güraman

kargo ücreti ne kadar tuttu

kadıköy mor outletten ben de birkaç parça giyim almıştım.. fiyatlar gayet uygun.. ama ansal spor tam anlamıyla hem uygun fiyatlı hem de çeşitlilik olarak hakikaten güzel bir yer.. pazarlık yapmayı unutmayın.. ben çok memnun kaldım..

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
forma kıtlığı bendede var.. 1 formya 120 tl diyorlar özelliği neymiş marka olmasıymış :D marka değil rahatlık lazım.. gidip 120 tl ye şişire şişire anlatıyorlar ama 120 tl ye bir sürü şey alınıyor.. bende mor outlede gidicem yaz'a ekipmanla giricem artık.. iyi forumlarr

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Ben kipadan 20 tlye almıştım tayt ama geçtiğimiz günlerde merida team takım tayt ve forma aldım rahat ötesi birşey çok memnunum tamam kişpa olanda iyi ama meridanın yanında bile geçemez...

Bisiklete yeni başlayanlar için Mor Outlet oldukça uygun.. Çok fazla para harcamıyorsunuz, ürünler çok ekonomik..

Bende inceledim mor outleti fiyatlar gayet güzel gerçekten uğramak lazım.Fırsatı olan gidip alsın derim.

@Can Sonbay

geçen gün ansal spor mağazasından alış veriş yapma imkanı buldum. hem fiyatları çok iyi hem de acelem olduğu için sahibi beni harem'e bırakacak kadar kibar bir insan. kesinlikle bundan sonrada alış veriş yapacağım bir yer.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Yiğit Kirazpınar

Mor outlet fiyatları iyi ama, ürünlerin tamamına yakını termal iç katman,
Bu iç katman kıyafetleri dış giyim olarak, forma, tayt gibi kullananlar var,
yapmayın etmeyin derim.

Ansal sporda ikisi de mevcut, yanlız son gittiğimde dış giyimde çeşit ,
sayısında azalma vardı, istediğin modeli, rengi, bedeni bulmak zor
olabiliyor. Çeşitler geldiğinde eli çabul tutmak gerekiyor.

@Atacan

Dememe kalmadı bu hafta içinde, mor outlet kısa pedli tayt getirmeye
başlamış, yerli özel üretim, kumaş kalitesi kalınlığı falan gayet iyi, bakın derim.
Daha ekonomik uzak doğu menşei ürünlerde getirmeyi düşünüyorlarmış.

bugün baktım kalitesine göre 60-90 tl arası fiyatlar. ucuz olanı uyduruk, orta fiyat olanı orta kalite ve pahalı olanı prof. işi imiş onlar öyle dedi ve bana da öyle göründü.ansal a gittim çeşit az dedi de mor outlet ten daha fazla geldi bana ve fiyatlar da daha uygun, tabi bu bana göre. birşeyler almak istiyorsanız iki yere de bakın derim (ikisinin arası 2 km kadar) herkesin zevki farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: ULAS UNAL
ha bu arada ansal a yeni forma takımları falan gelecekmiş 100 tl fiyatlara falan lakin 15 mayıs gibi...

Birde çin menşei bir internet sitesi var taobao.Burayı bilen ,daha önce kullanan biri var mı acaba.Ürünler kalite mi falan.
(link)

100 Yuan 25 liraysa ürünler bedava mı demek oluyor:)

(link)

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Geri