Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Gözlüğü Meselesi

Tepki
15
Bisiklet
Merida
Merhabalar. Bisiklet gözlüğü almayı düşünüyorum. Değerli önerilerinize ihtiyacım var.

(link)

Linkteki gözlük hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyat/Performans olarak bir görüş belirtebilir misiniz?
Bu fiyat segmentinde başka gözlük tavsiyeniz var mıdır?

Tüm bunların yanı sıra merak ettiğim nokta şudur: Bisiklet gözlüğünü sadece bisiklet binerken kullanmak mı gerekir? Ben yakıştığını düşündüğüm için gündelik hayatımda da kullanmak isterim. Sizce garip kaçar mı? Bu tarz kullanımı olup da farklı tepki alan var mı?

Teşekkürler şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Scudo

4 farklı hava koşuluna göre ayarlanmış camları var. İhtiyaca göre değiştirebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Demirel
Bu hafta kontakt lens kullanmaya başladım ve ilk iş olarak bu gözlüğü aldım. Zira numaralı gözlüğümle bisiklet sürmek özellikle soğuk havalarda büyük sıkıntı yaşatıyordu. Cuma günü güneş için olan camını kullandım. Güneş gözlüğüm kadar kaliteli değil ama yine de iyi. Cumartesi ve pazar kapalı ve yağmurlu havada kullandım. Sarı olan cam hakikaten çok iyi. Araçların farlarını oldukça başarılı şekilde engelliyor. Yüzüme öyle iyi oturdu ki ne rüzgar ne toz ne de yağmur giremedi. Gece yolculuklarında da kullanmayı düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Demirel
1 senedir bu gözlüğü kullanıyorum. F/P olarak dengede. Çok fazla bir şey beklemeyin. Görevini yeterince yapmaya çalışıyor :D. Beni yeni bir gözlük alma düşüncesine sokmuyor. Beni idare ediyor :D

Bende bu gözlükten bir de bir düşüğünden var.Renk olarak bi farkı yok camları aynı ama bu daha çekici :D.Yüzü çok iyi kapatıyor durduğumda buğu yapması dışında hiç bir sıkıntısı yok.

Ben 3M'in 2871 kodlu güvenlik gözlüklerinden kullanıyorum. Siyah(polarize), şeffaf ve sarı. Camlar değişebiliyor. f/p olarak çok iyi. Malzemesi de çok kaliteli. Çok hafif. 3M sonuçta. Alman yapmış.(3M Alman olarak biliyorum ama yanlışsa düzeltin)

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Almaya karar verdim :)

@Emre GÜLEN

Hocam öyle tabiki de her zaman bisiklet üzerinde değilim :) Bu sebeple örneğin sahilde, normal yürüyüşlerde vb kullanıma ne kadar uygun olur diye fikir danışmak istedim sadece :)

@Ömer İlker

3M Amerikan firmasıdır. Adamların çok geniş ürün yelpazesi var.
Don lastiginden roket başlığına kadar her şeyi üretiyorlar, desem mübalağa etmiş olurum galiba. :D

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Gözlük geldi bugün. Çok hevesle beklemiştim fakat buğulanma sorunu yaşıyorum. Gözlük camlarından bir tanesi kaşlarıma temas ediyor ve oturduğum yerdeyken bile buğulanıyor. Tamamı değil fakat üst kısımlarda çok rahatsız etmese de buğulanma oluyor. Bu sorun burunluk ayarı ile çözülebilir mi yoksa bu kadar buğulanma normal midir?

gözlükler için camlar için buğu önleyiciler var acaba olurmu

Pazartesi bir gözlükçüye uğrayacağım hem ayar hem de sizin dediğiniz önleyiciyi sormak için umarım çözebilirim.

Kask ve gozluk, deneyerek alinmali bence. Yurt disi sitelerinde harika modeller goruyorum ama almaya cesaret edemiyorum ben de.. Yuzume tam oturmali gozluk

• Beğen
Tepkiler: phardon
Yeni konu açmamak için yazıyorum buraya.Aliexpress'ten aldığım gözlük kaskıma uymuyor ne yazık ki.Şimdi Shimano marka gözlük alacağım ancak korkuyorum bu da olmaz diye.Gözlüğün arka kısmı kask'ın arkasına değiyor oldukça rahatsız ediyor.Merak ettiğim acaba şu gözlük ve bu kask için aynı sorunu yaşar mıyım?

1237284950833-1llscg4wxccw2-700-80.jpg 6105-1070-N1304.jpg

@Serkan Mıstınoğlu Haklısın. Ya bildiğin ve denediğin bir modeli alabilirsin internetten ya da almamak lazım. Ben almıştım fotoğraf ve ölçülerde uyar gibi gözüktü ama gelince maalesef uymadı.

oakley radar kullanıyorum gerçekden bisikletin en temel aletlerinden biri gözlük olmalı bundan emın olabilirsiniz gerçekden çok çok önemli

• Beğen
Tepkiler: phardon
Arkadaşlar bildiğiniz buğu yapmayan gözlük varmı ?

Tura cıktıgim zaman fark ettim bisikletle durunca gozler bugulanıyor % 20 goruş, hareket edınce bugu kalkıyor hawada soguk nefes buhar falan...

Geri