Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
@seko35.50 Buhar olayı nasıl acaba. Polarize dediğiniz bu cam değil herhalde.
Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim.Buff ile kullanmama rağmen buharlanma olmuyor,camın üst taraflarında buğu önleyici havalandırma kanalları var herhalde ondan,polarize olan bu resimdeki, normal camlar daha düz renk,füme beyaz sarı şeklinde.

İyi günler arkadaşlar. Bende özellikle rüzgarın gözüme olumsuz etkisinden dolayı gözlük düşünüyorum,pek bilgim yok. Sizce bu gözlükler kışın kayakta da kullanılır mı?

İyi günler arkadaşlar. Bende özellikle rüzgarın gözüme olumsuz etkisinden dolayı gözlük düşünüyorum,pek bilgim yok. Sizce bu gözlükler kışın kayakta da kullanılır mı?
Kayakta özellikle tam kapalı gözlükler kullanılıyor biliyorsunuz tabi özelliği gereği (havalandırma kanalları) buğu yapmıyor,sebebide gözler soğuk ve rüzgar teması alınca sulanıyor ve görme oranınız düşüyor. (link)

teşekkür ederim. Dış görünüş olarak benzeyince ortak bir gözlük alırım dıye düşünmüştüm :) Bazı arkadaşlar dağda ve kayakta tam kapalı değilde bisiklet gözlüğü tarzı takıyorlardı.. Yurt dışı alışverişini pek bilmiyorum ama genelde herkes yurtdışı önermiş..

Ben de (link)sipariş verdim.
Ben,sürüş yaparken saplı gözlük kullanamıyorum. Gözlüğü kafa bandı ile takmak ,bana aşırı derecede konforlu geliyor.

(link) bu gözlüğü kullanan ya da öneren var mı sizce nasıl

Paraya kıyıldığında alınabilecek fakat yine de fiyat/performans ürünü olan bir gözlük önerebilir misiniz?

@Mert Ali Ben satın aldım elime ulaşmasını bekliyorum 2-3 mesaj üst tarafa giderseniz kullanan kişiyi de görürsünüz. Birileri cevap yazmayınca kızıyorsunuz ama aynı sayfada 2 cevap üstte aynı mevzu geçince kimse tekrar tekrar haklı olarak aynı cevapları yazmak istemiyor.

Paraya kıyıldığında alınabilecek fakat yine de fiyat/performans ürünü olan bir gözlük önerebilir misiniz?
(link) Siroko bakabilirsiniz. Hem çin işi sahte ürünlerden değil hemde optik kaliteleri başarılı. Hemen hemen her sorunda sorunsuz değişim & parça yenileme yapıyorlar ayrıca.

(link) Siroko bakabilirsiniz. Hem çin işi sahte ürünlerden değil hemde optik kaliteleri başarılı. Hemen hemen her sorunda sorunsuz değişim & parça yenileme yapıyorlar ayrıca.
Evet garanti konusunda çok iyiler.:harika:

(link) bu gözlüğü kullanan ya da öneren var mı sizce nasıl
Bakın dostum maddi durumunuz çok parlak değil,gözlüğe çok para kaçıramam,evin 1aylık mutfak masrafını gözlüğe gömemem derseniz bu gözlüğü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz,nedenini söyliyeyim,kuzenim 20 yıldır gözlük sektöründe,bu gözlüğü kendisine gösterdim,polarizesinin harika olduğunu uv filtresinin kaliteli olduğunu,diğer şeffaf camlarınında direk güneş ışığıyla karşı karşıya kalmadığım sürece göze zarar vermeyecek düz cam olduğunu söyledi,ben 2 3 aydır kullanıyorum memnunum.Göz sağlığını bende önemsiyorum eğer aksi bir durum olsaydı kırar atardım inanın.

Selamlar. Forumdaki ilk mesajım.
Dün 6-7 aylık birçok sayfayı okudum ama ne POC kadar açılmak istedim ne de 2-3 hafta aliexpress'ten gelmesini. Sonuç olarak birkaç malzeme ile birlikte Roadr 500 Van Rysel aldım. Karanlıkta falan çok kullanmadığım için ekstra lenslere ihtiyacım yoktu. Bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@seko35.50 çok teşekkür ederim bu değerlendirmeniz için sağolun

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Aha! Madeni bulduk. 🤩
Böyle bir kaç site daha bulduk mu, Ali'ye minnet etmeyiz.

WhatsApp Image 2021-03-10 at 14.53.54 (2).jpegWhatsApp Image 2021-03-10 at 14.53.54 (3).jpegWhatsApp Image 2021-03-10 at 14.53.54 (4).jpegWhatsApp Image 2021-03-10 at 14.53.54 (1).jpegWhatsApp Image 2021-03-10 at 14.53.54.jpeg
26.02.2021 tarihinde Aliexpressten vermiş olduğum siparişim 10.03.2021 gibi rekor bir sürede (12 gün) elime ulaştı. Çin li arkadaşlardan yedek numaralı gözlük aparatı istemiştim onu göndermişler sağolsunlar ama resimde gözüken kırmızı burunluk yerine beyazı gelmiş bu biraz beni üzdü. Takınca gözükmüyor çok sıkıntı olmayacak büyük ihtimalle. Yeni üyelik indirimiyle 94 TL ye geldi. 32 TL de devletimize bir ödeme yaptık toplamda 126 TL maliyeti oldu. Numaralı gözlük çerçevesine cam taktırma maliyeti de 40 TL tuttu. Bu durumda çakma POC ların bana maliyeti 166 TL yi buldu. Üst ve yanlardan rüzgar almayacak gibi duruyor bu cumartesi sürüş testimden sonra gerekli puanlamayı (Buharlanma-Rüzgar geçirme Vb) buraya yazacağım. Sakallı, çirkin suratımla sizleri muhattap ettiğim için kusuruma bakmayın. :) :) Plastik kalitesi sert ilk etapta kırılacak gibi bir hava verse de sonrasında camları takıp çıkartmaya alıştığınızda gereksiz evham yaptığınızı anlıyorsunuz. Çıplak kafayla biraz büyük dursa da kaskla daha iyi duracağı kanaatindeyim.

Geri