Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Gözleri dereceli olan ve gözlük kullanan arkadaşlar bir gözlüğe fahiş fiyatlar vermek yerine , normal decathlondaki gibi 50 liraya bisiklet gözlüğü alıp ek olarak dereceli lens kullansalar daha iyi olur sanki. Kendim 4/5 sene 1.25 /1.75 derecede gözlükler kullandım en sonda bir heves ve gazla gidip lens aldım , keşke daha önce alsaymışım dedim . Yağmurda gözlük ıslandı,sıcak soğuk havada buhu oluştu,parmak izi oldu gibi dertlerden kurtuluyorsunuz. Ayrıca şimdiki yeni nesil lensleri haftalık olduğu için 1 hafta boyunca uyurken,duş alırken hiç çıkarmadan kullanılabiliyor(yinede pek önermem , ben günlük uyumadan önce çıkarıyorum ama zorda kaldığında kullanılabiliyor) .
Gözlük kullanıp , hiç lens kullanmamış birine kesinlikle bu deneyimi bir kerede olsa deneyimlemenizi tavsiye ederim 🙂

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Scudo
@amasseia Anladım hocam. Teşekkür ederim ilginiz için.

@hasan furkan merhaba. Gözlüğü aldınız mı? Bende bu modeli almayı düşünüyorum da.

Uzun süredir alttaki ürünü kullaniyorum. Gündüz güneşte kararıyor güneşi engelliyor ama zifir gibi kapkara olmuyor. Görüş rahat ve berrak ancak göz yormayacak kadar kararma var. Geceleri de tamamen şeffaf.

#Aliexpress TRY 105.03 42%OFF | ROCKBROS fotokromik bisiklet gözlük bisiklet UV400 spor güneş gözlüğü erkekler kadınlar için Anti parlama hafif yürüyüş bisiklet gözlükleri
(link)

@Yldrm07 hayır hocam alamadım daha salgından kaynaklı güvensizliğimden ötürü. Ama sanırım @amasseia hocamın önderdiği iki gözlüğü de alıcam deneme şansım ne yazık ki yok çünkü şu zamanda.

@hasan furkan evet onada baktım güzel görünüyor. Ama tek cam sanırım. Ben iki üç gündür akşam üzeri çıkıyorum. Güneş gittiğinde karanlık içinde kalmak istemiyorum. Şeffaf cam ile değiştirirsem daha iyi olur gibi geliyor.

@Yldrm07 doğru haklısınız hocam ben de sizin gibi düşünüyorum fakat üçü bi'arada olunca bir yerden kısmışlardır diye de düşünmeden edemiyorum :) Merida'nın açık renkli olanı akşam sürüşünde deneyip karanlık gelirse sadece şeffaf olan bir gözlük alırım diye düşünüyorum. Maksadım kullandığım ürün kaliteli olsun ucuza alıp bir performans alamamaktan iyidir kanımca.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Uzun süredir alttaki ürünü kullaniyorum. Gündüz güneşte kararıyor güneşi engelliyor ama zifir gibi kapkara olmuyor. Görüş rahat ve berrak ancak göz yormayacak kadar kararma var. Geceleri de tamamen şeffaf.

#Aliexpress TRY 105.03 42%OFF | ROCKBROS fotokromik bisiklet gözlük bisiklet UV400 spor güneş gözlüğü erkekler kadınlar için Anti parlama hafif yürüyüş bisiklet gözlükleri
(link)

Çok güzel gözlük tam aradığım ama fiyatı pahalı oluyor maalesef Türkiye'ye girdiği vakit.

Merhabalar, yeni başlık açmamak için buraya yazmak istedim. İlk defa bir bisiklet gözlüğü alıcam sektör ile alakalı teknik bilgim yok şöyle bir ürün buldum ama önerir misiniz ? Link paylaşamıyorum kusura bakmayın.
226260 dosyayı görüntüle
Hasan bey 2 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum. Değiştirilebilir cam olması çok faydalı. Gece kullanımı yapıyorsanız mutlaka şeffaf camda bulunduran bir model seçmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: hasan furkan
@yusuf tunçer teşekkür ederim hocam cevabınız için uzun süre kullanan birinin olması sevindirdi açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer

(link)

merhaba. Bende bu tür gözlüklere bakmaya başladım. SiZin verdiğiniz linkte 3 çeşit var. Sizin ki hangisi? 16.50 usd, 23 usd ve 26 usd lik.
tam kararmaması sorun oluyor mu? Yoksa yeterince kararıyor mu sizce?
Teşekkürler

@Yldrm07 tamamı çerçeveli cami degismeyen model benimki. Güneş gözlüğü gibi bir kararma yok. Bir miktar kararıyor güneşin verdiği rahatsızlığı azaltıyor. Ama bir güneş gozlugu hissi yok. Bence siyah camdan çok daha rahat oluyor. Bisikletle değil de kargonun geldiği gün arabada denedim. Kapalı otoparka arabayı sokunca güneş gözlüğünü çıkartma ihtiyacı hissederim karanlık gördüğümden. Bu gözlükle o his oluşmadı. Orta derecede bir kararma mevcut. Şahsi fikrimdir tam kararmaması bence daha kullanışlı bir durum. Ya da güvenli diyebilirim. Tünele vs girsem güneş gözlüğü ile çıkartma ihtiyacı duyabilirim. Bisiklet üstünde tehlikeli olabilir. Ama gözlüğün tepkisi çok hızlı değil. Güneşte kararması birkaç dk sürüyor. Eve dönünce seffaflasmasi da yavaş yavaş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@z_g_h teşekkür ederim. Peki hangi model sizinki?

Gözleri dereceli olan ve gözlük kullanan arkadaşlar bir gözlüğe fahiş fiyatlar vermek yerine , normal decathlondaki gibi 50 liraya bisiklet gözlüğü alıp ek olarak dereceli lens kullansalar daha iyi olur sanki. Kendim 4/5 sene 1.25 /1.75 derecede gözlükler kullandım en sonda bir heves ve gazla gidip lens aldım , keşke daha önce alsaymışım dedim . Yağmurda gözlük ıslandı,sıcak soğuk havada buhu oluştu,parmak izi oldu gibi dertlerden kurtuluyorsunuz. Ayrıca şimdiki yeni nesil lensleri haftalık olduğu için 1 hafta boyunca uyurken,duş alırken hiç çıkarmadan kullanılabiliyor(yinede pek önermem , ben günlük uyumadan önce çıkarıyorum ama zorda kaldığında kullanılabiliyor) .
Gözlük kullanıp , hiç lens kullanmamış birine kesinlikle bu deneyimi bir kerede olsa deneyimlemenizi tavsiye ederim 🙂
Lens kullanabilen bir insan olsaydım ohooo... En son ne zaman gözlük camı değiştirdiniz bilmiyorum ama bahsettiğiniz handikaplar gözlük camı teknolojisine yenik düştü/düşüyor. Bana para ödülü verseler gene o lensi çıkarıp takamam. Bana hitap eden bi şey değil/olmayacak.

@sspl aliekspress te bir çok model var. Gözlüğün içine bir çerçeve adapte edebiliyorsunuz. İstediğiniz camı yaptırabilirsiniz bu çerçeveye. Mutlaka görmüşsünüzdür.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@sspl aliekspress te bir çok model var. Gözlüğün içine bir çerçeve adapte edebiliyorsunuz. İstediğiniz camı yaptırabilirsiniz bu çerçeveye. Mutlaka görmüşsünüzdür.
Evet, kafama göre bir çerçeve bulsam halledicem bu konuyu. :)

Lens kullanabilen bir insan olsaydım ohooo... En son ne zaman gözlük camı değiştirdiniz bilmiyorum ama bahsettiğiniz handikaplar gözlük camı teknolojisine yenik düştü/düşüyor. Bana para ödülü verseler gene o lensi çıkarıp takamam. Bana hitap eden bi şey değil/olmayacak.
Benimki sadece bir öneri 🙂 en son 1 yada 2 sene öncesinde değiştirdim bir süre kullandım daha sonrasında kötü gözüktüğünü düşünerek bir kenara bıraktım uzunca bir süre ise kulkanmadım,baktım yazıları fakan geçtim uzakta arkadaş olduğunda doğru düzgün seçemiyordum bu iş böyle olmaz dedim gittim lens aldım. Birkaç aydır ise lens kullanıyorum fazla tozlu ortamlar haricinde de bir sorunla karşılaşmadım. Birkaç sene daha kullanıp daha sonrasında ise çizdirmeyi düşünüyorum. Benimde çok önyargım ve endişelerim vardı ilk gün alfığım yer takmıştı dedim ben bunu çıkartamam hayatta sonuçta gözünüze parmak sokuyorsunuz , ama 2 güne çıkarıp takma pratiğini çözdüm ve gözümün beyaz yerine bile dokunamazken şimdi göz bebeğine bile dokunabiliyorum ve lensi çıkarıp takma 5 saniye sürmüyor. Kolaylık çok fazla sağlıyor tabi bunun birde maddi kısmı var 😕 6 ayda bir lens almak gerekiyor ve herseferinde doktora gidip muayane olup yeni reçeteyle gitmeyi öneriyorlar.
Bence ön yargıyla yaklaşmayıp sadece 1/2 gün de olsa tecrübe etmenizi tavsiye ederim 😉

• Beğen
Tepkiler: sspl
Benimki sadece bir öneri 🙂 en son 1 yada 2 sene öncesinde değiştirdim bir süre kullandım daha sonrasında kötü gözüktüğünü düşünerek bir kenara bıraktım uzunca bir süre ise kulkanmadım,baktım yazıları fakan geçtim uzakta arkadaş olduğunda doğru düzgün seçemiyordum bu iş böyle olmaz dedim gittim lens aldım. Birkaç aydır ise lens kullanıyorum fazla tozlu ortamlar haricinde de bir sorunla karşılaşmadım. Birkaç sene daha kullanıp daha sonrasında ise çizdirmeyi düşünüyorum. Benimde çok önyargım ve endişelerim vardı ilk gün alfığım yer takmıştı dedim ben bunu çıkartamam hayatta sonuçta gözünüze parmak sokuyorsunuz , ama 2 güne çıkarıp takma pratiğini çözdüm ve gözümün beyaz yerine bile dokunamazken şimdi göz bebeğine bile dokunabiliyorum ve lensi çıkarıp takma 5 saniye sürmüyor. Kolaylık çok fazla sağlıyor tabi bunun birde maddi kısmı var 😕 6 ayda bir lens almak gerekiyor ve herseferinde doktora gidip muayane olup yeni reçeteyle gitmeyi öneriyorlar.
Bence ön yargıyla yaklaşmayıp sadece 1/2 gün de olsa tecrübe etmenizi tavsiye ederim 😉
Kardeşim sen anlatırken bile huylandım önerin için teşekkür ederim :hımm:

(link)
Kullanan var mı acaba? Almak istiyorum da.

Şu iki gözlük arasında far var mıdır?
Arada da 190 lira fark var. Bir kere alınacak bir ekipman olduğu için Gönlüm Swiss Eye'dan yana ..
(link)

(link)

Geri