Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

@Burak Altaç 70TL’ye daha yeni aldım, aşırı rahat ve işinizi görecek bir ürün. XLC öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
Benim gibi numaralı gözlük kullananlar için kullanışlı görünüyor fakat yurtdışı olduğu için pahalı ve Türkiye'ye gönderim yapıyolar mı bilmiyorum.Şu an kullandığım numaralı cam aparatı olan xlc gözlüğümden memnunum ama şahsen bunun daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@BooJack Bu baya pahalı ,o nedenle Türkiye'ye gönderseler bile almam :)

Evet, kafama göre bir çerçeve bulsam halledicem bu konuyu. :)

Merhaba,

Numaralı gözlük kullanıyorsanız Rudy Project çerçeveleri öneririm. Farklı özellikte numaralı camlar takabilirsiniz. Ben colormatik camla kullanıyorum. Çok memnunum. Öneririm.

Kazasız ve keyifli turlar
five

• Beğen
Tepkiler: sspl
Merhaba,

Numaralı gözlük kullanıyorsanız Rudy Project çerçeveleri öneririm. Farklı özellikte numaralı camlar takabilirsiniz. Ben colormatik camla kullanıyorum. Çok memnunum. Öneririm.

Kazasız ve keyifli turlar
five
hocam ne kadara mal oldu acaba?
çerceve fiyatları ne alemde?

Merhaba,

Benimki 3 sene önce 800 TL civarındaydı. Tabi cam kişiye özel.

Sirkeci Doğubank İş Hanında Sun Optik diye bir yer vardı. Orada çalışan Ufuk adında bisikletçi bir arkadaş göstermişti bana çerçeveleri. Hoşuma gitti. İhtiyacımı da karşılayınca, Oakley vs. ile fiyatını da karşılaştrarak bir tane edindim. Numaralı gözlüğe ihtiyacım olduğu ve Shimano çözlüğün numaralı cam aparatını alıp kullanamadığım için bu çözüm bana çok uygun geldi.

Bir de kataloğunu gördüm şimdi - Benimkinin modeli "Maya"
(link)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Merhabalar, normalde güneş gözlüğü ile biniyordum bisiklete ama buradaki yorumları okuyunca baya riskli bir iş yaptığımı anladım ve bisiklet gözlüğü almayı düşünüyorum. Swiss+eye flash modeli var 280 tl ye bir de xlc nin 3 camlı değiştirebilen 120 tl ye bir modeli var. Xlc eğer yeterli derseniz onu alacağım ben, Çok bir fark göremedim özellik olarak ben ama sizin başka bilgileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler

Rockrider gözlük aldım yeni.. güzel.. Uvex kullandım.. oda iyi.. asıl ali express fotokromik aldım.. daha grlmedi.. jaw breaker a benziyor.. arkadaş ta almış gayet iş görüyor.. Elime geçince ben de yazarım.. Screenshot_20200608-124947_AliExpress.jpg

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@amoush00 bunlardan bende düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Fotokromik bir kaç modeli var. Siz hangisini aldınız? 10161 güzel. Birde yeni çıkan model var alt tarafı çerçevesiz. 10173 sanırım. 26 dolar. Oda güzel gibi.

@ata771 (link)
Şu modeli kullanıyorum ve memnunum. Göz çevresini güzel sarıyor ve rüzgar vs girmiyor. 3 farklı camı mevcut ve güneşte bile sadece beyaz cam işimi görüyor:=)

• Beğen
Tepkiler: ata771
@safex teşekkürler ben de şunu düşünüyordum 110 tl ye buldum bir yerde sizin attığınızla arada bir tek tr90 malzeme farkı anladığım yeterli olur gibi duruyor herhalde

Dosyalar

• indir.png
    indir.png
    40,3 KB · Okunma: 49
@ata771 Ne farkları var tam anlayamadım yazdığınızı :=)

@undefined tr90 diye bir malzemeden üretilmiş benim attığım sizinki de soft flex malzemeden. Ne farkları var ben de bilmiyorum tabi ama o kadar önemli bir fark yaratmaz herhalde bir de alt çerçeve yokmuş benim attığımda. Erdoğanlar bisiklete gidip denerim bu modelleri çok arada kalırsam bakalım

Arkadaşlar merhaba, benim gibi olanlar beni iyi anlayacaktır :) bulunduğum bölgede deneyerek alma şansım yok maalesef, bu nedenle internetten spariş vermem gerekecek. Normalde güneş gözlüklerinin birçoğu yüzümde geniş duruyor. Dar yapılı veya suratı tam saran cinsten bir gözlük almam gerek. Surat yapısı küçük birine uygun olan ve fiyatı 100 tl civarı bir gözlük önerisi var mı acaba?

@ata771 Ben malzemesine kadar memnunum:=) o segmentte uygun olan alınır genelde...
@Wilakress 2-3 mesaj üstte öneride bulundum. Biraz mesajları okumanızı tavsiye ediyorum.

@safex konuyu wn başından okudum, arada yanlışlıkla kaçırdıklarım yok ise eğer, her mesajı gördüm. Sizin önerinizi de gördüm ayrıca teşekkür ederim ilginiz için.
Lakin mesajımda özellikle belirttiğim bir husus vardı, surat yapımın normalden daha dar olması. Bu yüzden satılan gözlük türlerinin büyük çoğunluğu benim surat yapıma büyük geliyor. Yani karşıdan bakınca gözlük kenarlardan 2cm çıkıntı yapmış gibi düşünün, öyle duruyor. Bu nedenle de genel gözlük tavsiyeleri bana uyum sağlamayacağı için bu durumu özellikle belirterek sormak istedim. Durum bundan ibaret. Teşekkür ederim.

@Wilakress hocam bende ayni sorundan muzdaribim, kafa yapilarimiz benziyor sanirim. Ben biraz once @ata77 'in onermis oldugu modeli N11'den siparis verdim, geldiginde denerim ve uygun olup olmadigini buradan yazarim, istersen benimki geldikten sonra eger uygunsa bu modelden sende siparis verirsin

@Wilakress hocam bende ayni sorundan muzdaribim, kafa yapilarimiz benziyor sanirim. Ben biraz once @ata77 'in onermis oldugu modeli N11'den siparis verdim, geldiginde denerim ve uygun olup olmadigini buradan yazarim, istersen benimki geldikten sonra eger uygunsa bu modelden sende siparis verirsin
Çok teşekkür edderim, şahane olur. Umarım bize uygun bir modeldir :)

@Yldrm07 ben görseldekinin siyah kırmızısını aldım bir de üstü çerçevesiz olanı var.. laci lime .. onun kaldırmışlar satıştan.. bekliyorum elime ulaşmadılar daha.. O verdiğiniz no lardan nasıl görüyoruz ürünü.. app ten..

Son düzenleme:
Geri