Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Hafta içi saat 8den sonra sürüş yapabiliyorum bu sebeple hem gece hem gündüz kullanabileceğim fotokromik gözlük bakıyorum, aşağıdaki iki model çok hoşuma gitti.
Bu modelleri kullanan var mı kalitesi nasıldır acaba?

(link)

(link)

Scudo
(link)

sonradan fark ettim 2al 1öde kampanyasında kargo bedava diil malesef 7€ gibi bir kargo ücreti var
ben hem bisiklet için hemde günlük kullanım için toplam 4 tane aldım :)
FREE SHIPPING
ONLY TODAY
CODE: SHIPPING

Edit:2 ayrı kod kullanılmıyormuş,ben sepette indirim yapıyor sandım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lrfan
Hafta içi saat 8den sonra sürüş yapabiliyorum bu sebeple hem gece hem gündüz kullanabileceğim fotokromik gözlük bakıyorum, aşağıdaki iki model çok hoşuma gitti.

(link)

(link)
Eşim bu markanın gözlüğünü kullanıyor.Memnun olduğunu söylüyor.Biz aliexpress den aldık yalnız .

(link)

• Beğen
Tepkiler: Jingim
Eşim bu markanın gözlüğünü kullanıyor.Memnun olduğunu söylüyor.Biz aliexpress den aldık yalnız .

(link)

seçenekler hemen hemen birbiriyle aynı olduğu için karar veremedim. gün içinde bir tanesini sipariş vereceğim hangisi denk gelirse artık

seçenekler hemen hemen birbiriyle aynı olduğu için karar veremedim. gün içinde bir tanesini sipariş vereceğim hangisi denk gelirse artık
Aliexpresten alın derim Amazon yerine. Hem daha hızlı hem daha ucuza geliyor.

(link)

(link)

Hocam ben fotokromik olanı aldim. Memnun kalmadım ve geri verdim.

• Beğen
Tepkiler: Jingim

(link)

(link)

Bir önceki sayfada gözden kaçtıysa, fotokromik olan Franklin marka gözlüğü tam kapalı, bulutlu havada kullandım, güneş görmemesine rağmen rengi güzel döndü. Ama şu var, açık hava parlak güneşte en iyi markanınki (Oakley) bile kapkara olmuyor, gözleri kısmak gerekebiliyor, bunu göz önünde bulundurun

IMG_0014.jpeg

6AAA9FF8-0361-46EC-AE52-1B4F03504355.jpeg

Merhaba, aramızda Oakley Kato kullanan var mı? Cav reis gibi yakışır mı acaba? 😀

Sutro ile arasında kaldım 😞

• Beğen
Tepkiler: Amanita ve Jingim
316496 dosyayı görüntüle

Merhaba, aramızda Oakley Kato kullanan var mı? Cav reis gibi yakışır mı acaba? 😀

Sutro ile arasında kaldım 😞
Aliexpress'ten aldım aynı tarz gözlükten. Benimki Oakley değil ama aynı tarzda oldukları için küçük yorum yapmak istedim. Açıkçası yakışıp yakışmayacağı hakkında tereddütlerim vardı ama bence yakıştı. Deneyip de almakta yine de fayda var. Burun kısmı sürekli temas ederse rahatsızlık verir gibi. Ben farklı olmasını sevdim. Burun kısmı çok farklı bir hava katıyor. Ucuz olduğu için pek düşünmeden Kapvoe markalısını aldım ama Oakley'e yatırım yapacaksam kesinlikle denemeden almazdım. Aliexpress'ten aldığım uymazsa ne de olsa 400 tl civarına denk geldiği için üzülmezdim ama Oakley fazlasıyla pahalıya geleceği için bir tık üzülebilirdim. Sizin yerinizde olsam denerim ve uyarsa bir şans veririm.
1000004275.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcancan ve MakRo
AliExpress ten alınan ürünlerin kaliteleri nasıl oluyor? Bir de gelene kadar olan süreç çok uzun oluyor mu?

AliExpress ten alınan ürünlerin kaliteleri nasıl oluyor? Bir de gelene kadar olan süreç çok uzun oluyor mu?
Seneler öncesinde de alışverişlerim olmuştu. O zamanlardan bu zamanlara ürünler gerçekten kalite olarak çok farklı. Aldığınız satıcıya dikkat ederseniz çok kaliteli ürünlere sahip olursunuz. 10 gün içinde de elimde oluyor kargolar genelde. Vergiler belimizi büküyor ama yine de ona rağmen değerlendirmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
sonradan fark ettim 2al 1öde kampanyasında kargo bedava diil malesef 7€ gibi bir kargo ücreti var
ben hem bisiklet için hemde günlük kullanım için toplam 4 tane aldım :)
Bununla birlikte, birkaç çift sipariş ederseniz, teslimatla bile çok ekonomiktir

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Ben birkaç hafta önce (link) aldım. Kalite olarak başarılı. 12 günde elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Geçen günkü %50 Hepsiburada indirimi cazip gelince Oakley Wind Jacket 2.0 gözlüğü aldım. 80'li yıllardan ilk gözlüğüm olan Eyeshade modelinin esintilerini taşıdığı için almadan edemedim. Geniş lens gözleri güzel kapattı, 100 km antrenmanda yüzümde hissetmedim bile, AE gözlüklerden verim alamayanlara Oakley denemelerini öneririm.

1713965180265.png

Bu da ilk Oakley gözlüğüm :)

1713965422790.png

Arkadaşlar, numaralı gözlük üzerine takabileceğim kaltile bir gözlük varsa tavsiye edebilir misiniz? Oakley gözlükler hariç diğer markalarda miyop camlar işlevsiz ve kötü oluyor diye yorumlar okudum burada. Ancak Oakley de epey pahalı ve üstüne miyop cam maliyeti eklenecek. Sizce en iyisi kayak gözlüğü almak mı olur? Aynı zamanda alacağım gözlüğe gözlük aynası da takmak istiyorum, sizde takılır mı? Deneyen oldu mu? Teşekkürler.

Arkadaşlar, numaralı gözlük üzerine takabileceğim kaltile bir gözlük varsa tavsiye edebilir misiniz? Oakley gözlükler hariç diğer markalarda miyop camlar işlevsiz ve kötü oluyor diye yorumlar okudum burada. Ancak Oakley de epey pahalı ve üstüne miyop cam maliyeti eklenecek. Sizce en iyisi kayak gözlüğü almak mı olur? Aynı zamanda alacağım gözlüğe gözlük aynası da takmak istiyorum, sizde takılır mı? Deneyen oldu mu? Teşekkürler.
kayak gözlükleri süngerli bisiklete uygun olmaz

ben bunu kullanıyorum göz doktorum ve gözlükçüm kontrol etti başarılı buldular
(link)
30 euronun altında olduğu için gümrükte de sorun olmuyor

Geri