Jingim
Aktif Üye
- Tepki
- 323
- İsim
- Kerim
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Diğer
FREE SHIPPING(link)
sonradan fark ettim 2al 1öde kampanyasında kargo bedava diil malesef 7€ gibi bir kargo ücreti var
ben hem bisiklet için hemde günlük kullanım için toplam 4 tane aldım
Eşim bu markanın gözlüğünü kullanıyor.Memnun olduğunu söylüyor.Biz aliexpress den aldık yalnız .Hafta içi saat 8den sonra sürüş yapabiliyorum bu sebeple hem gece hem gündüz kullanabileceğim fotokromik gözlük bakıyorum, aşağıdaki iki model çok hoşuma gitti.
Bu modelleri kullanan var mı kalitesi nasıldır acaba?
(link)
(link)
Eşim bu markanın gözlüğünü kullanıyor.Memnun olduğunu söylüyor.Biz aliexpress den aldık yalnız .
(link)
Aliexpresten alın derim Amazon yerine. Hem daha hızlı hem daha ucuza geliyor.seçenekler hemen hemen birbiriyle aynı olduğu için karar veremedim. gün içinde bir tanesini sipariş vereceğim hangisi denk gelirse artık
Hafta içi saat 8den sonra sürüş yapabiliyorum bu sebeple hem gece hem gündüz kullanabileceğim fotokromik gözlük bakıyorum, aşağıdaki iki model çok hoşuma gitti.
(link)
(link)
Hafta içi saat 8den sonra sürüş yapabiliyorum bu sebeple hem gece hem gündüz kullanabileceğim fotokromik gözlük bakıyorum, aşağıdaki iki model çok hoşuma gitti.
(link)
(link)
Bunu bilmiyorum ama sutrodan çok memnunum316496 dosyayı görüntüle
Merhaba, aramızda Oakley Kato kullanan var mı? Cav reis gibi yakışır mı acaba? 😀
Sutro ile arasında kaldım 😞
bu çok şıkmış yalnız316496 dosyayı görüntüle
Merhaba, aramızda Oakley Kato kullanan var mı? Cav reis gibi yakışır mı acaba? 😀
Aliexpress'ten aldım aynı tarz gözlükten. Benimki Oakley değil ama aynı tarzda oldukları için küçük yorum yapmak istedim. Açıkçası yakışıp yakışmayacağı hakkında tereddütlerim vardı ama bence yakıştı. Deneyip de almakta yine de fayda var. Burun kısmı sürekli temas ederse rahatsızlık verir gibi. Ben farklı olmasını sevdim. Burun kısmı çok farklı bir hava katıyor. Ucuz olduğu için pek düşünmeden Kapvoe markalısını aldım ama Oakley'e yatırım yapacaksam kesinlikle denemeden almazdım. Aliexpress'ten aldığım uymazsa ne de olsa 400 tl civarına denk geldiği için üzülmezdim ama Oakley fazlasıyla pahalıya geleceği için bir tık üzülebilirdim. Sizin yerinizde olsam denerim ve uyarsa bir şans veririm.316496 dosyayı görüntüle
10-15 gün arası geliyor kapıya.AliExpress ten alınan ürünlerin kaliteleri nasıl oluyor? Bir de gelene kadar olan süreç çok uzun oluyor mu?
Seneler öncesinde de alışverişlerim olmuştu. O zamanlardan bu zamanlara ürünler gerçekten kalite olarak çok farklı. Aldığınız satıcıya dikkat ederseniz çok kaliteli ürünlere sahip olursunuz. 10 gün içinde de elimde oluyor kargolar genelde. Vergiler belimizi büküyor ama yine de ona rağmen değerlendirmekte fayda var.AliExpress ten alınan ürünlerin kaliteleri nasıl oluyor? Bir de gelene kadar olan süreç çok uzun oluyor mu?
Bununla birlikte, birkaç çift sipariş ederseniz, teslimatla bile çok ekonomiktirsonradan fark ettim 2al 1öde kampanyasında kargo bedava diil malesef 7€ gibi bir kargo ücreti var
ben hem bisiklet için hemde günlük kullanım için toplam 4 tane aldım
kayak gözlükleri süngerli bisiklete uygun olmazArkadaşlar, numaralı gözlük üzerine takabileceğim kaltile bir gözlük varsa tavsiye edebilir misiniz? Oakley gözlükler hariç diğer markalarda miyop camlar işlevsiz ve kötü oluyor diye yorumlar okudum burada. Ancak Oakley de epey pahalı ve üstüne miyop cam maliyeti eklenecek. Sizce en iyisi kayak gözlüğü almak mı olur? Aynı zamanda alacağım gözlüğe gözlük aynası da takmak istiyorum, sizde takılır mı? Deneyen oldu mu? Teşekkürler.
ben bunu kullanıyorum göz doktorum ve gözlükçüm kontrol etti başarılı buldularArkadaşlar, numaralı gözlük üzerine takabileceğim kaltile bir gözlük varsa tavsiye edebilir misiniz? Oakley gözlükler hariç diğer markalarda miyop camlar işlevsiz ve kötü oluyor diye yorumlar okudum burada. Ancak Oakley de epey pahalı ve üstüne miyop cam maliyeti eklenecek. Sizce en iyisi kayak gözlüğü almak mı olur? Aynı zamanda alacağım gözlüğe gözlük aynası da takmak istiyorum, sizde takılır mı? Deneyen oldu mu? Teşekkürler.