Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@minimalist Taytı gizlemeyince başka şeyler açıkta kalıyor. Grup halinde turlara çıkıyoruz o manzarayla muhattap etmek istemiyorum başkalarını giyiyorum altıma taytımı üzerine şortu ben rahat onlar rahat :):)

• Beğen
Tepkiler: bkerem
Scudo
@trainspotting35 Tayt giydiğinizde başka yerlerin belli olmaması lazım, normalde ped erojen bölgelerin tamamını kapatıyor neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: minimalist
@Nini

decathlon ürünlerine bakabilirsiniz, dar paça, esnek kumaş ve çabuk kuruma özellikleri var.

(link)

300-500-700 diye modelleri vardı fakat şimdi baktığımda tek model bulabildim.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Mert E. Ne kadar ped kapatsada beni şahsi görüşüm üzerine şort giymek yönünde :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Bisikletim : Salcano City Life 10 HD

Yeni aldığım bisiklete, bisiklet aksesuarı ve ekipmanı olarak tavsiyeler de bulunabilir misiniz?
Sizin kullandıklarınızı da yazarsanız, başka arkadaşlarda konudan faydalanabilir...

bisiklet eldiveni ve bisiklet kaskı. bisiklet flaşörü (ön ve arka) ve reflektörlü yelek.

• Beğen
Tepkiler: nazmiFRT34
@mehmetlevent
Öncelikle teşekkür ederim,
Söylediğiniz tavsiyeleri marka, model vesaire(link şeklinde) olarak söylerseniz çok daha makbule geçer, teşekkürler.

Kask:Bontrager Quantum
Eldiven:XLC jelli kısa parmak
Bisiklet gözlüğü:XLC 3 Farklı cam ve içinde optik gözlük
Suluk: SIGG Aluminyum
KM Saati:Bontrager Trip 1
Ön Far:XLC 3 kademeli
Arka Stop: Aliexpress den alınma markası ney bilmiyorum.... 7-8 Farklı şekilde yanıyor ve yere lazerle yol çiziyor:harika::harika:
Çamurluk: Polisport

@Emre Yönlüer
Öncelikle teşekkür ederim,
Kullandığınız aksesuarları nerden temin ettiniz?
Yanına link'lerini de ekleyebilir misiniz?

Kask: Bontrager Starvos (link)
Eldiven: Bontrager Solstice Eldiven (link)
Bisiklet gözlüğü: Tchibo değişken 3 camlı
Suluk: Bontrager RL Plastik Kafes (link)
KM Saati:Bontrager Trip 100 (link)
Ön Far: BONTRAGER ION 2 ÖN FAR (link)

Açıkçası gözlük dışındaki tüm bisiklet üzeri aksesuarları ve eldiven, kaskı bisikletimi alırken bir defada aldım ve doğru/yanlış kendimce seçimlerle başladım;

@ihtiyar
hocam link icin tsk

ayni dertten bende muzdarbim. @ihtiyarin vermis oldugu linkler hep almaya sitelerine yonlendiriyo.ve cok kullanisli ve guzel gorunuyolar.ben almanyadaki akrabalarimla iletisime gecip almaya calisicam kargo ucreti dahil ve kalitelerini detayli bisekilde paylasicam

arkadaslar herkeze merhaba, Resimlerde ve linkte gordugunuz ici pedli sortlari Turkiyede bulabilecegim bi site veya magaza varmi? Almanya bisiklet sporuna verdigi onem ortada ve bu tür urunler bol cesit ve fiyatta var.son çare olarak Almanyada yasayan kardeslerimden siparis edicem.degerli oneri ve yorumlariniz icin tesekkurler

(link)

Dosyalar

• Screenshot_2016-06-21-00-18-19.png
    Screenshot_2016-06-21-00-18-19.png
    29,8 KB · Okunma: 39
  • Screenshot_2016-06-21-00-18-09.png
    Screenshot_2016-06-21-00-18-09.png
    29,9 KB · Okunma: 34
  • Screenshot_2016-06-21-00-18-00.png
    Screenshot_2016-06-21-00-18-00.png
    28,7 KB · Okunma: 33
@Aykuttasdelen
hocam internet sitesinde tek bir model var ve fiyatina gore hic ic acici biseye benzemiyo.

@lampsakos

Pedli Tayt + şort neden yapmıyorsunuz daha ucuza gelebilir gibi, ben yerlerine gidip görmüştüm biri alırken iyi gibi duruyordu. Yine de siz bilirsiniz tabi yurt dışından da sipariş verilebilir!

@Aykuttasdelen
tayt giyemiyorum hocam.vucudu sarip sarmalayan bi kiyafette yururken bile zorluk cekiyorum. bu sicak yaz gunkerinde ifil ifil bu sortlar cok iyi okucakti.ya sungerden terziye yaptiricam yada almanyadan siparis edicem.

Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün n11 sitesinde 10.000 mah lık 2 adet powerbank aldım.Farklı farklı sitelerde ürünleri doğrulamak istediğimde güvenlik kodunun yanlış olduğunu doğru kod girmem gerektiği uyarısını aldım.Bunu satıcıya bildirip ürünleri iade ettim.Satıcı ürünleri aldığında kendisinin denediğini ve doğrulama yapabildiğini, sitelerde yoğunluk olabileceğinden tayvan sitesini kullanamamı söyledi.Bende eğer ürünlerin orjinalliğine inanıyorsanız gönderin bende doğrulama yapayım dedim.ürünler bugün elime geçti sürekli deniyorum fakat yine aynı hatayı alıyorum.acaba yanlış yaptığım birşey mi var diye yardımlarınızı rica ediyorum.acilen çözmem lazım yeğenim yurtdışına gidecek.Teşekkür ederim.

Geri