Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Scudo
@Ferhat Karaca video için teşekkür ederim.Ürünleri iade etme şansım olduğundan açamam.24 saat içinde karar vermem gerekiyor iade edip etmemeye.

@Bulent A. videoda ki ledler beraber sonuyor. teker teker sonseler orjinalmiş. sizin elinizdeki cihazda ledler nasıl sönüyor?

Kutuda bant falan olmaması gerek orijinalınde ve cihazın alt tarafında bulunan yazıların silik olması gerek. Bunlara dikkat edebilirsiniz en baş olarak.

@Burak Boralılar tabiki dikkat ederim de benim öğrenmek istediğim bu kod numarası olmazsa olmaz değilmidir?yani onunla doğrulanması gerekmiyor mu?Gerçi satan da çok ve olumlu yorum almış biri.

@Bulent A. O kod hem orijinallik hemde daha önceden kullanılmış olup olmadığını sanırım anlamaya yarıyor ama kendi sitesi varken başka site üzerinden bakın demesi beni biraz kuşkulandırır açıkçası. Eğer kutuyu açıp cihazı elinize alabiliyorsanız tuşa basıp ışıkların ne şekilde söndüğüne bakabilirsiniz. Onun dışında söylediğim kriterler önemli. Bir de eğer kullanıyorsanız cihazı kablonun iki ucunu da cihaza taktığınızda tepki vermemesi gerek. Eğer tepki veriyor ise kendi kendini şarj etmeye çalışıyor ve sahte olduğu anlamına gelir.

@Burak Boralılar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ürünün jelatini falan çıkarmadım iade etme durumum olduğunda en iyisi hiç uğraşmadan iade edip başka yerden alayım.

@Bulent A. Rica ederim ne demek. Yurt dışından alışveriş yaparım derseniz eğer benim de kullandığım siteden alabilirsiniz. Orijinal ürünler ve 20 gün civarı teslimat süresi var.
(link)
İndirim kodu ile tanesi 42 lira civarına geliyor.

@Burak Boralılar BG artık 500 dolar/euro altı alışverişlerde Türkiye'den kredi kartı kabul etmiyor diye biliyorum, PayPal muhabbettinden sonra böyle oldu sanırım.

@Anonim En son bu ayın başında alışveriş yaptım öyle bir uygulama yoktu. Şuan nasıl bilemiyorum. Hatta bir tane kablo alacaktım. Deneyip görelim :)

Bana da sitede yoğunluk olması garip geldi, çok açık yalan gibi be, bu ne biçim uyduruk bi neden, yoğun o yuzden kodunu doğrulayamazsınız, garip yani, bence başka yerden alın

@Burak Boralılar kredi kartıyla ödeme yapabildiniz mi? Çok ilginç şayet ödeme yapabildiyseniz çünkü 500 dolar altı kabul etmedi bende, hatta iki tane powerbank alıyordum.

@Anonim Aynen öyle Visa kredi kartım ile ödeme yaptım hiç bir sorun ile karşılaşmadım.

@Bulent A. bey merhaba, ben 20.000 mah olanından aldım, ayın 16'sında kargoya verildi, şu an Hollanda'da ve oradan da Cuma günü yola çıktı, şayet elime geçene kadar almamış olursanız gelen ürün hakkında bilgilendiririm sizi zira bende orjinal diye aldım bakalım.

@Burak Boralılar Evet şu an bende denedim ve o uyarıyı almıyorum, tam olarak ayın 15'inde satın almaya çalıştığımda kredi kartı seçeneğini tiklediğim an 500 dolar/euro uyarısını almıştım, ilginç.

@Anonim 10.000 mah olan powerbank sayfasında bir kod var. O kodu ben daha önceden denediğimde işlemiyordu. Şimdi işledi ve indirim sağladı. Sanırım sitede bazı zamanlar sorun olabiliyor ve hata ile karşılaşabiliyoruz.

@Burak Boralılar Benim yaşadığım sorun da çok spesifikmiş yalnız, 500 dolar/euro altı ne ya, hata verse neyse diyeceğim hani. Neyse sorun olmaması sevindirici çünkü paypal sorunundan sonra alışveriş yapılacak site kıtlığı var.

@Anonim Adamlar direk siteyi satın al demiş size :) Sorun olmaması güzel dediğiniz gibi site kıtlığı var artık.

Geri