Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için telefon tutucu

Scudo
IMG_20150816_173741_1542421215.jpg kullanan var mı

ben aldım sipariş verdim. Ama runtastic programından dolayı dik kullanmam gerek. Program yan yatmıyor ekranı. Sen tut gpsli bilmemli program yap ekran ile dönmesin olacak iş mi?

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
benimde arkadaşımın yardımı ile yapmış olduğum tabiri yerinde ise sağlamlık konusunda zirve yapmakta olan bir tutucum var daha bisiklete montajını yapmadım ama ufak değişiklikler yapıp biraz hafifletmem gerekiyor. gerekli değişiklikleri yapınca sizlere foto atarım. cihaz lumia 1320. tutucu ortalama ağırlığı 300-350gr civarı buna 220gr lik telefonuda ekleyinde 500-550gr i buluyor. o yüzden metal aksamı plexiden yapıcam. hayırlı günler hepinize

• Beğen
Tepkiler: berkex
@çağatay_çankaya
Beklemedeyiz

İlla gidona tercih etmiyorsaniz bu tarzlarda kullanisli ve ekonomik
Screenshot_2015-08-20-11-13-55.jpg

valla ben kendim yaptım montajını da gerçekleştirip 40km kadar kullandım gayet hoşuma gitti resimleri sizlerle paylaşacağım.

@Ahsen Okyay
Bunlar telefon uyumlu değil mi ben telefon S3 mini

@Taxonera
Bazilari direk telefonla uyumlu bu ilanda gondedigim gibi olanlarda cogu telefina uyumlu. Kenarinda kosesinde hafif bosluk kalir ama cok sorun olacagini dusunmuyorun. Sonucta ekran seffaf ordan kullaniliyor telefon. Fermuarin icine telefonu koydugunuzda kullanimda bir problem cikarmaz

@Ahsen Okyay
Şimdi baktımda aliexpress de bunların s-m-l boylarında var. Sipariş verdiğim model üst mesajda olmaz ise bu tarz alırım.

Sipariş verdiğim yan kullanım için ben runtastic kullanıyorum ve program yan dönmüyor[emoji20] bakıcaz artık

Boşverin satın almayı kendiniz yapın. Daha ekonomik ve keyifli oluyor. Şahsen bana toplam maliyeti 11₺ oldu.

10₺ kılıf
1₺ plastik kelepçe

@Taxonera

silikon telefon kılıfı n11 vs gibi sitelerde satılan kılıflardan

Geri