Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için UV filtreli kolluk

Birhan K.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.928
Merhabalar,

Yaz sıcağında uzun turlara çıkanlar bilirler, kollar çok fena yanıyor. Benimki bir keresinde öyle bir yanmıştı ki, komple su toplamış, adeta mayın tarlasına dönmüştü.

Bu yaz yapmayı planladığım tur için daha tedbirliyim. bike-components.de'den Mavic marka bir kolluk sipariş verdim. Bedeninden emin olamadım ama tahmini olarak M beden ısmarladım.

Bu kollukların beden farkları anladığım kadarıyla uzunluktan ziyade darlık-genişlikle ilgili. Uzunluk olarak da 1 cm falan oynuyor galiba. Doğru mu anlamışım? Kolluk seçimi yaparken kullanabileceğimiz bir beden/ölçü tablosu vs. var mı?

Not:

Sipariş verdiğim kolluk şu (siyahı): (link)

Teşekkürler,

Selamlar.

Scudo
selamlar urunu teslim aldiniz mi? aldiysaniz hakkinda bilgi paylasirmisiniz beklentilerinizi karsiladi mi ?

• Beğen
Tepkiler: Tireli35
Yazın kolluk dizlik kullanan var mı. Kışın zaten uzun kollu giyiyoruz ama yazın farklı oluyor. Geçen senede düştüğüm için kolluk dizlik almayı düşünüyorum yaralanmayı azaltmak maksadıyla

Yazın kolluk dizlik kullanan var mı. Kışın zaten uzun kollu giyiyoruz ama yazın farklı oluyor. Geçen senede düştüğüm için kolluk dizlik almayı düşünüyorum yaralanmayı azaltmak maksadıyla
Aradığınız ürün dizlik, dirseklik gibi bir şey sanırım. Konuda söz edilen kolluk yaralanmaya karşı sizi korumayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71

Var hocam ben kullanıyorum. Profil resmime bakarsanız görürsünüz hava 30 derece olsa bile hem kol hem bacakta kullanıyorum. Ama benim kullanma sebebim amele yanıklarını önlemek :). Çok ince olduğu için kaza anında bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bir de rüzgarı normalden az hissettirdiği için psikolojik olarak faydası oluyor :)

Var hocam ben kullanıyorum. Profil resmime bakarsanız görürsünüz hava 30 derece olsa bile hem kol hem bacakta kullanıyorum. Ama benim kullanma sebebim amele yanıklarını önlemek :). Çok ince olduğu için kaza anında bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bir de rüzgarı normalden az hissettirdiği için psikolojik olarak faydası oluyor :)
Doğru daha çok yanıklar için kullanıyor herkes. Nereden aldınız

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Doğru daha çok yanıklar için kullanıyor herkes. Nereden aldınız

Aliexpresten almıştım. Yazlık ve kışlık olarak ayrı ayrı satılıyor. Kışlık olanlar kalın olduğu için kaza durumunda faydalı olabilir. Yazlık olanlar çok ince oluyor.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Aliexpres'de böyle şeyler görüyorum. Ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum.

1647241126807.png 1647241278486.png

(link)

Kolluk olarak bu ürünü kullanıyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Eğer uygun bir şey bulamazsanız, uzun futbol çoraplarının dibini kesip kullanabilirsiniz belki. Ucuza pratik bir çözüm olur.

Ürün iyimiş düşmelerde çiziklere karşı korur birde amele yanığı

İnce olduğu için düşmelere karşı cok bi koruyuculuğu olmayacaktır. Ben, soğuk havalarda rüzgârın dogrudan tenime düğmesini engellemek ve kollarımı güneşten korumak için almıştım.

Sıkı bir yapısı var, güneşte denemedim belki çok sicakta bunaltabilir sıkı olduğu için.

Direkt bisiklet için üretilen bir ürünü değilde bu şekilde üretilmiş, aynı işlevi gören alternatif ürünleri almak çok daha mantıklı ve hesaplı oluyor, zira bisiklet için özel olarak üretilmis bir ürün olsaydı fiyatı %30-%40 daha pahalı olurdu.

beyazını bekleyelim gelirse alırım siyahı yazın fazladan terletir gibi. amacım zaten yaz kullanımı

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
beyazını bekleyelim gelirse alırım siyahı yazın fazladan terletir gibi. amacım zaten yaz kullanımı
Ben kullanıyorum. Beyaz ve soğutucu olanı tercih et. Kolları serin tutuyor. Yanıkları önlüyor. Uzun sürüşlerde kesinlikle iş görüyor.

AliExpress ten almayı düşünüyorum. Rockbros marka. Amele yanığı olmamak İçin. Var mı başka tavsiyesi olan. ? Özellikle yurtiçinden

Geri