Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kaskına video çekim amaçlı, telefon tutucu aparat nerden bulurum?

Emrah Demirci

Forum Bağımlısı
Tepki
459
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar telefonla video çekim yapmak için gidona takılan telefon tutucu aparatlardan aldım her şekilde monte işlemi yapdımsada, bir türlü sarsıntısız ve sessiz çekim kalitesini yakalayamadım ve sonucunda yayınlamaya değmeyecek videolar ortaya çıktığı için çekimler boşa gitmiş oldu.
Ne kadar telefon tutucu aparata baktıysamda kaska monte için bir türlü telefon tutucu aparat bulabilmiş değilim, o kadar çok binlerce çeşitli telefon tutucu arasında nasıl olurda böyle bir şey bulamadım bilmiyorum. ve en sonunda siteye konu açmayı düşündüm, Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Kaska telefon bağlayabilen bir aparat olduğunu sanmıyorum. Telefon bu işler için fisible değil, action tarzı kameralar lazım. Mesela Sony action cam de kaska bağlama aparatı kutu içinden çıkıyor.
Pahalı tabi bu tip kameralar. Sarsıntıda bile yüksek kalite veren çekim hızlarına sahipler.
Çok istiyorsanız, çift taraflı bantlarla kaskın tepesine bağlamaya çalışın. Action cam de kaskın üstüne yapıştırma zaten. Bir daha sökülmez oradan.

@Raşit S

action kameraların ücretleri biraz pahalı oluyor bu işe girdinmi maaliyetler herşeye büyüyüp gidiyor, ama hepsininde tabiiki ayrı bir yeri var, çok malzeme kalabalığıda olsun istemiyorum mesela video çekim işini, bisiklet kadans nabız rakım ortalama hız yapılan yol gibi şeyleri falan hepsini sadece bi telefona sığdırmak istiyorum, bunun içinde android telefonla uyum içinde çalışan kadans hız ve nabız sensörlerinden var sanırım ondan almayı düşünüyorum ama kadans ve hız için tek başına satılan aparatlarda nabız uyumu yok sanırım.

@emrah9700

Bunlarin hepsi ile telefon pili muhtemelen can sikici derecede cabuk tukenir. 35 dolara kaska takilabilen aksiyon kameralari var, onlarla baslangici yapabilirsiniz. Telefon ile kask ustunde video cekim duzgun sonuclanmaz, lensin yapisi, fokal araligi uygun degil, pil ve dosya sikistirma formati, kaplayacagi alan vs hepsi zorlayici ogeler olacaktir. Ses olarak zaten ruzgardan baska birsey duyulmaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Raşit S

anladım sağolun,niyetim daha az bütçe ayırmak ve asıl amacımda kalabalıkdan kurtulmakdı. VERİKASEET arkadaşımızda sizin gibi aynı şekilde aydınlatdı.
Bende kalabalıklardan kurtulmak adınada bir konu daha açtım. O konudada fikirlerinize açığım link altdadır

Bisiklet üzerinde daha sade bir donanımla bütünüyle aynı işi gören ne önerirsiniz?

@Emrah Demirci Merhaba, Trendyola Kask Telefon Tutucu Yazarak Bulabilirsiniz Umarım İşinize Yarar İyi Günler

Geri