Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Scudo
@H.Hüseyin Kavas
Merhaba, bende btwin 900 u kilidi düşünüyorum ama sabitleme aparatı olmadan satılıyormuş, internette öyle yazıyor. Rica etsem senin kilidin sabitleme aparatının fotoğrafını atar mısın? Nasıl bir şey merak ettim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ghate bisiklet şuan yanında değil akşam resmi atarım. U 900 kilitde sabitleme aparatı var diye biliyorum. Decathlon ile bir görüşün derim.

• Beğen
Tepkiler: ghate
ben normal bir spiral kilit + btwin 700u kilit kullanıyorum

• Beğen
U kilit cok iyi ve gözünü aekada biraktırmıyor btwin inkini kullaniyorum ben

• Beğen
@H.Hüseyin Kavas

Sayfalarında sabitleme olmadan teslim edilir yazmışlar ama uygun bir zamanda aryıp görüşeyim.

@flanker

Memnun musunuz 700u dan? Aslında ilk onu düşünmüştüm ama sonra 900u nun 300 gr daha hafif olması ve yanında 1,5mt'lik halatı olması (aksesuarlar vs için) biraz daha kararımı 900u ya doğru çevirdi. Ama henüz ikisini de almadım. Sanırım 700u nun da sabitlemesi olmadan satılıyor, 700u nun sayfasında da öyle yazıyor. 1,4 kg siz nasıl taşıyorsunuz hocam?

@Emreyasir22

Hangi modelini kullanıyorsunuz?

Akşamları bisikleti evin içine alıp çalışma odasında tutuyorum ama dışarı çıktığımda, işim olduğunda (banka, fatura vs) bir kaç saatliğine bile olsa içim rahat etsin istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmetg.
btwin u700 kullanıyorum bisiklete sabitleme aparatı resimde vr diye aldım yokmus. decatlon da o dekor olarak var beğenemdi iseniz iade edin diyor.
ek olarak ben su alarmdan aldım.

(link)

biraz birikmiş puanla 60tl aldım.
Kilidi sırt çantamda taşıyorum. Acıkcası u kilitler güzel ama 1.4 kg. ve bisiklet hafif olsun diye o kadar para harcarkan kafa karıştırıcı.
ben zaten 118 kg biri olarak zaten fazla ağırlık taşıyorum diye çantamdaki 1.4 ü kafama pek takmıyorum.

@ghate daha yeni aldım sayılır heybeti güven veriyor birde deneme videolarına bakarsak sadece makine ile kesiliyor diğerleri uğraştırır. zaten onla gelen herşeyi çalar... taşıma olayıda evet sabitlemesi yok bazen bisiklete asıyorum genelde ufak bir sırt çantam var onda taşıyorum :) size tavsiyem kötü de olsa en az 2 farklı kilit çeşiti kullanın

@mahmutgundogdu

Haklısınız hocam, hafiflik için uğraşırken birde kilidin bu kadar ağır olması sıkıntı.

@flanker

Sanırım bende öyle yapacağım. 900u nun videosu yok ama 700u nun var. Aklıma 700u yattı. 700u ve yanına bir kilit daha en iyisi olacak gibi. Spiral veya diğer kilitlerde ortalama 600 gr, napalım işimiz varken yanımızda götüreceğiz artık 2 kg yükü. :((

iki yıl önce almış olduğum abusu hala kullanmaktayım. Oysaki şimdiye kadar almış olduğum hiç bir kilit ile 2 yıllık bir bereberliğim olmamıştı. Sanırım yaş ilerledikçe olgunlaştık ve durulduk veya aradığım aşkı buldum sonunda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu
Hangi modelini kullanıyorsunuz?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ghate

(link)

şuna benzer bir şey, sanırım üretimden kalkmış. Kendi sitesindede göremedim. 50 tl ye almıştım. Güvenlik derecesi 2 olmalı.

• Beğen
@ghate çalmak isteyen zaten çalar önemli olan caydırıcılık, sağlam bir kilit + göz boyamak için bir kilit bence caydırıcılık yapar diye düşünüyorum hocam

• Beğen
@ghate u3 btwin in geçen sene almiştım seti sonundan baya indirimdeydi bu sene yok ama benzer leri var ama cok agir oluyor her zaman yanimda tasiyamiyorum 2 kg ye yakin bisiklet yeni oldugu icin her zaman kitliyorim 1 ay sonra kitlemm bile zaten

• Beğen
Arkadaşlar 10-15 dk kilitleyebileceğim uğraştıran kilit arıyorum btwin u kilitleri çok ağır ve çok kısa..

(link)

Bu nasıl sizce?

@brky1905
Bunun da çok hafif olduğunu düşünmeyin.
Ayrıca içinde bildiğiniz zincir var zinciri kesmek daha kolaydır bence

@Hastateker alaşımlı çelik diyor uğraştırır mı bilmiyorum ama en azından sele borusuna sarılabilirdi bu:(

ben dışarıda normal abus bir kilit kullanıyorum. birde alarmım var. kuruyorum en ufak harekette çalıyor. bence en güvenlisi alarm. mutlaka takın. hemde arka lamba olarak kullanıyorum.

U kilit veya katlanır kilitler en iyi seçenek u kilitlerde heryere kilitleyememe sorunu oluyor sadece

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri