Uygulamada en rahat ve güvenlikli kullanım 1 uzun bir U kilidi birlikte kullanmak gibi geliyor bana. U ile bisikleti bir yere sabitleyip, uzun kordonla tekerlekleri korumaya almak en basit mantıkla daha uğraştırıcı olacaktır.
Zincir tek bir mkasla inanılmayacak derecede kolaylıkla kesilebilir diyorlar.Sanırım plastik boru gibi bir şeyden geçirmelerinin nedeni bu.Plastiği kesmek epey uğraştırıcı olabiliyor.
kryptonite keeper 575ler güzel duruyo 5/10 dereceli
btwin 900u kilitler için forumlarda kısa olduğu yazılmış. o sebeple farklı boyutlarda satışa sunmuşlar. tr'deki ise mini olanı, pratikte hafif ama bayaa kısıtlayıcı bir uzunlukta. bağlayacak yer sıkıntı zaten; ağacı geçtim bayrak direklerine bile bağlanmaz gibi
@brky1905
Anahtarını kaybeden bir arkadaşın kilidini 1 sağlam tekmeyle kırmıştık. Abus markasında aynı tip kilit vardı. Daha sağlam olduğuna eminim. (Tabi asıl tavsiyem bisikleti kilitleyip gitmemeniz. Açılmayan kilit yok malesef)
En güzeli bu. Hem hafif hem ucuz. 10 lira ve 200 gram.
Hırsıza kilit dayanmayacağının bilincinde olarak, max. 5 dakikalık market alışverişleri için göz önünde bi yere bağlamak amacıyla kullanabiliriz bu kilidi.
@brky1905
Tekmeyle ev kapısıda kırılıyor. Kilidin esas sorunu alet edevat gerektirmemesi. Kilit üreten bir firmadan kilit almalı ama. Hadi kilitte satalım demişler satıyorlar bunlar.
80-100 grade kalın etli bir zincir ve kayar milli sağlam bir asma kilide bulaşmak isteyecek bir hırsız yoktur. Bunun ustune de kalın çelik tel bir kilit daha geçirip kilitliyorum 3 tane bisikleti.