Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Uygulamada en rahat ve güvenlikli kullanım 1 uzun bir U kilidi birlikte kullanmak gibi geliyor bana. U ile bisikleti bir yere sabitleyip, uzun kordonla tekerlekleri korumaya almak en basit mantıkla daha uğraştırıcı olacaktır.
onguard (1).jpgonguard (2).jpg

Scudo
Zincir tek bir mkasla inanılmayacak derecede kolaylıkla kesilebilir diyorlar.Sanırım plastik boru gibi bir şeyden geçirmelerinin nedeni bu.Plastiği kesmek epey uğraştırıcı olabiliyor.

Bisikle videolarındaki kilit bağlama tekniklerini yalayıp yutmalı...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@H.Hüseyin Kavas

Teşekkürler hocam

kryptonite keeper 575ler güzel duruyo 5/10 dereceli

btwin 900u kilitler için forumlarda kısa olduğu yazılmış. o sebeple farklı boyutlarda satışa sunmuşlar. tr'deki ise mini olanı, pratikte hafif ama bayaa kısıtlayıcı bir uzunlukta. bağlayacak yer sıkıntı zaten; ağacı geçtim bayrak direklerine bile bağlanmaz gibi :)

@eryo bende btwin700u var evet dediğiniz gibi baya sınırlıyor bağlayacağımız yeri ama güven veriyor:)

Arkadaşlar sizce bu kilit iş görür mü
(link)

@brky1905
Anahtarını kaybeden bir arkadaşın kilidini 1 sağlam tekmeyle kırmıştık. Abus markasında aynı tip kilit vardı. Daha sağlam olduğuna eminim. (Tabi asıl tavsiyem bisikleti kilitleyip gitmemeniz. Açılmayan kilit yok malesef)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren çok sağlam olduğu falan yazıyor zaten bunun bağlantı yerlerini pek gözüm tutmamıştı o_O ilginç doğrusu

@brky1905
big_0ec5be85-90fb-4270-9e27-5cc7c6bd469d.jpg

En güzeli bu. Hem hafif hem ucuz. 10 lira ve 200 gram.
Hırsıza kilit dayanmayacağının bilincinde olarak, max. 5 dakikalık market alışverişleri için göz önünde bi yere bağlamak amacıyla kullanabiliriz bu kilidi.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@brky1905
Tekmeyle ev kapısıda kırılıyor. Kilidin esas sorunu alet edevat gerektirmemesi. Kilit üreten bir firmadan kilit almalı ama. Hadi kilitte satalım demişler satıyorlar bunlar.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
@H.Hüseyin Kavas
Hocam bu tutucuyu nerden bulabiliriz

@07yusuf

Tam da bu sebepten bunu kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

Bir haberde fiyatının 10$ civarı olacağı yazıyordu. Online satışını araştırmadım. Etkili çözüm gibi duruyor :)

Edit: indiegogo'da satışı var. Kargo dahil 119$ imiş. Mehhh:snzdglsn:

@ekranci
Ucuz bir yan keski ile kesilmesi 2 dakikadan fazla sürmez bende de bundan var yinede diğerleri çok ağır

decathlon u kilitler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

80-100 grade kalın etli bir zincir ve kayar milli sağlam bir asma kilide bulaşmak isteyecek bir hırsız yoktur. Bunun ustune de kalın çelik tel bir kilit daha geçirip kilitliyorum 3 tane bisikleti.

@engin pek
U kilitler güzel üstü plastik kaplı.

Eski zincirden yapin power link koyun siz pit diye acarsinz ama bilmeyen elektirikli testere ile bile zor acar : )

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@A.Tahsin
Ya kültürlü bir hırsıza denk gelirsen

btwin 900 kiliti önerir misiniz?

Geri