Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kullanmayı nasıl öğrendiniz?

Scudo
avcılarda evimizin balkonunda (dev gibi balkon vardı)

@Deniz Taş

Müstakil ev olsa gerek yoksa nerde dev gibi balkonlar...
Müteahhitler pek sevmez katta geniş balkonları :D

En sağlam bisiklet,arkadaşın bisikletidir.
Bulgar malı, markası Bankan mı Balkan mı neydi .
Rampa aşağı bisikleti bırakıp, üzerinde dengede durmayı öğrendim.
Kaç kez düştüm hatırlamıyorum.Sonunda dengeyi öğrendik te,
bisikletin canına okuduk. Sonra pedal basıp, mahallede üzerine
çıkmadığım ağaç bırakmadım, sonunda düşmeden, çarpmadan sürmeyi öğrendim.

Bi keresinde ön tekeri, tam ağacın ortasına isabet ettirdim, ben seleden kayıp ağaç ile kucaklaştım. Arkadan bisiklet hızını alamayıp selesi kafama çarptı,
bende ağaca kafa attım. Baya kalınmış, kırılmadı. :) :)

Sağlıcakla kalın.

Babamın abime aldığı 26'' radyolu orjinal bianchi marka bisiklet ile öğrenmiştim.Öğrenene kadar vücudumda kırılmadık,dökülmedik yer kalmadı :) ve geriye kalan birkaç iz..

• Beğen
Tepkiler: 42FY
nedendir bilmiyorum hep bisiklete bir merakım vardı.küçük bir bisiklet ile fazla düşmeden olayı çaktım.

• Beğen
üç tekerli bir bisikletle başladım sonra dolma tekerli bir bisikletim olmuştu ondan sonra almanyadan gelen kontra bisikletim oldu, fren yapmaya bayılırdım.Şimdi bile bisiklete severek biniyorum

• Beğen
babam seleden tutup sürüyodu oh ne güzel itiyo fala çok güzel sonra pedallerı çevir dedi babadır söylediğini yaptık pedalları çevirdikçe hızlandı meret

bir süre sonra yalnız kaldığımı hissettim ve düştüm 50 metre gitmiştim :D

sonrası düşe kalka öğrendim :D

hiç 3 tekerli bisikletim olmadı abim vardı ona aldıkları bisikleti yürütüyodum :D

• Beğen
@42FY

müstakil değil normal daire
balkonu çok geniş değildi ama acaip uzundu binayı çevreliyordu

• Beğen
Ben 6 yaşına kadar Türkiye'de yaşadım,3 tekerlekli oyuncağa benzeyen bisiklete bindim,6 yaşından itibaren Almanya'da yaşamaya başladık,orda direkt Bmx'e geçiş yaptığımda benim için OLAY olmuştu:)) Rüya gibi bişeydi,bu arada yıl 1979-80 ...

• Beğen
Ben lisedeyken kardeşimin yuki diye bir bisikleti vardı,onunla öğrendim. Uzun süre dönüş yapamadığımı ve sitenin duvarlarına tosladığımı hatırlıyorum.

• Beğen
Aklıma birden kuzenim geldi. Kendi ağzından olayı şöyle anlatmıştı :

Bigün sitede gene bisiklet sürmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Kimseye tutturamıyorum güvenmiyorum o zamanlar. Ha bire düşüyorum. Her tarafım paramparça. Ondan sonra baktım olmuyo ağlaya ağlaya yukarı çıktım. İçeri geçtim babamın yanına oturdum. Babam ne oldu diye sordu. Bende durumu anlatıp yaraları gösterdim. Kafayı bi kaldırdım paat diye yedim bi tane tokat.(sonradan eniştemden doğruladığım şekil ise korkusundan fazla etkilenmesin diye vurduğuymuş ne derece doğruysa artık :D:D) Daha sonra sinirlendim gene indim bu sefer sürebiliyodum :D.

O tokadın nası bi etkisi oldu bilmem ama bayaa bi etkilemiş :D

• Beğen
@Abdullah Hakkı

Keşke enişten yerine babana sorsaydın:D

@IbrhmAkgl

ve artık hiç düşmeden...

önce 4 teker sonra 2 :) çok fazla düştüm ama öğrendim :)

• Beğen
Küçükken arkadaşımın bisikletine binmiştim sonra birdenbire dengemi sağladım.

Geri