yüreğinize sağlık. herekse teşekkür ederim. yazılarınızı kısalttığım için af edersiniz
@Ahmet Ayaz
eyvallah
@Yusuf Yılmazvural
@Serkan Mıstınoğlu
@Ahmet Ayaz
Facebook'ta kullanmak için bisikletli fotoğraflar, klipler, afişler, posterler vb. gerekiyor. insanların bilinçaltına da bisiklet yerleşmeli. bunun için öncelikle bisikletle ilgili bu tür şeylerin derlenmesi gerekiyor. herkesin ellerinden öper.
@Gökhan Taflan
aynen, önce kendi yakın çevremizden başlamalıyız
@K. Benli
...
@Mert E.
acaba Turan Babacan'ın söylediği gibi mail yağmuruna tutsak yahut imza kampanyası yapsak bir yere varır mıyız? (yazınızı kısalttığım için af edersiniz)
@Onur Kuzik
teşekkür ederim. lakin biraz daha gayret gerekiyor
@K. Benli
''inanıyorsanız güçlüsünüzdür''
@Hüseyin Külcüoğlu
teşekkürler. inşallah başka insanları da kazanırız
@Berk Mercancı
harika fikir diye yazmıştım zaten
@Derya Keçeci
''Çok''
@ihtiyar
çalıştığım bölgede bir sürü uyuşturucu bağımlısı genç var. Türkiye'de uyuşturucu kullanımı hızla artıyor. Artık esrar sözcüğü sigara gibi basit kullanılmaya başlandı. o gençlerin perişan hallerini görüyor ve çok üzülüyorum. Benim çocukluğumda nüfusun %70'i köylerde otururken şimdi aynı oranda şehirlerde oturuyor. hızlı bir değişim yaşandı. bu konuda çok şey söylenebilir. ben gençler meselesine geleceğim. çocuklarımız ve gençlerimiz şu an çoğunlukla okula gidiyor. okul dışında ise kendilerini geliştirmekten uzak bir yaşam sürüyorlar. boş zamanlarında spor gibi aktivitelere katılmayan gençler maalesef ya kahvehaneye yahut... ''toplum geliştikçe bisiklet gelişir'' haklısınız fakat ben bisikletin gelişmesini biraz da bu çocuklar için istiyorum.
@Turan Babacan
eyvallah
@suat akman
Dilim tutuldu. tebrik ve teşekkür ederim. sizden öğreneceğimiz çok şey var.
@Onur Gunes
bazen ben de korkarım. sonra da cesaretimden dolayı kendimi takdir ederim
@selami atay
@Tunakan Önen
kesinlikle
@SongülB.
@Ahmet Ayaz
@CandanC
müjde bugün benzine zam geldi
@Hasan KRN
okul müdürün içeri koymanı kabul etmemiş ama sen gitmişsin. tebrikler
@Mert Ahmet
@Abdullah.R
eyvallah. şu bisiklete farkındalık turundaki yaşanan olumsuzlukları bize anlatırsanız ne yapmamamız hakkında iyi fikir verecek
@ahmet can sahin
daha önce bu sitede bisiklet alamayan bir ihtiyaç sahibine bisiklet toplandı. o kadar çok katılım oldu ki bir yerine iki bisiklet yapıldı. siz öncülük yaparsanız ben de parça göndererek katılırım
@Emre Kılıç
bu forumda Derya Bey, İhtiyar abi gibi kimseleri tanıdığım için çok mutluyum
@Hamit E.
@hsnsylk
bu forumda Sertaç Kasaplar gibi bir genç yönetmen vardı. Baspedalatv kurucularından. gönüllülük esasınca bir iş yaptı ama ilgi görmeyince kayboldu gitti. onu bizim için bulup geri getirebilir misiniz?
şurada çevirdiği kitabın linki var
Ücretsiz Bisiklet Dergi ve Kitapları - BisikletForum
@Bahadır Gürel
bu kulübü çok beğeniyorum. örnek işler yapıyor
@K. Benli
ben de varım
@BİLAL K.
al bir örnek daha
@Osman Selman
arz talep meselesi diyeyim geçiştireyim
@Murat Bulut
yukarıdaki bisiklet toplamak yazımı okuyunuz