Scudo Sports

Bisiklet mi araba mı? Challange!

Turan Babacan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.268
Bisiklet
Bisan

Bu videomuzda Okaner bisiklet ile Hakan ve Gencay araba ile Tarabya'dan Kadıköy'e kimin daha önce ulaşacağını test ettiler. Hangi ekip daha hızlı? İstanbul'un meşhur trafiğinde yaşadıkları maceraları videomuzda bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Unlicensedrider
Scudo
Neden seçim yapma zorunluluğu hissediyorsunuz neden her seyde birbiri ile karsilastirma geregi duyuyorsunuz. Her seyin bi kullanim amaci, yeri var. Birini seçince digerini silip atmak mi gerekir. Neden birden cok seyi aynı anda kabul edemiyorsunuz. Yanlis anlamayin ama amiiyane tabirle zorunuz ne.

Bana böyle bir soru sorulunca yürüyen uçak diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Tabiki bisiklet. Bisikletimden max. duzeyde faydalanmak istiyorum ancak malum sebeplerden dolayi kisitli binebiliyoruz. Arabami sadece ailemle bir yerlere gitmek veya cok acil durumlar disinda kullanmamak gibi bir hedefim var. Zamanla ins. hayirlisiyla olur.

Her okul servisimi geçerek sanırsam kendim için bisikletin daha iyi olduğunu söylebilirim

@Burak Kuruoğlu bir kere video'daki bisikletli arkadasa gicik olmadim degil.Nerede kuralsizlik var hepsini yapti.Tersten gitmesi,kaldirimdan giderken bir de kaldirimdan giden yayanin zil sesini duymamasina yakinmasi takdire sayan.Ha bir de kasksiz sekilde 2 kulagini da kapatarak kulakligi kullanmasi da ayri bir sey.Sahsen ben kendim kaldirimda bir bisikletli beklemem o yuzden de zil sesinin bana calindigini dusunmem.
Video'ya gelirsek duzenleme-kurgu anlaminda vs.ugrasildigi cok belli.Ama dikkatimi ceken bir sey var.Youtube'da 3 tane video'su var ve 75bin takipci:eek:Bu kadar takipci nereden geliyor merak etmedim degil.

@epsilon91 sen olayı çok yanlış anlamışsın kardeş böyle yükselmenin manası yok. Adamlar bi video yapmış, videonun sonunda da bisiklete binin hem daha hızlı hem sağlıklı gibi gibi öneriler falan da vermişler. Benim de hoşuma gitti paylaştım. Bu arada konuyu konuştuğumuz platform zaten Bisikletforum, amacım size tercihinizi sormak değil. İllaki herkes bisiklet diyecektir ben başlığı sadece videodan geçirdim budur yani.

@kobalamin yazdığınız şeyler benim de dikkatimi çekmişti evet :)

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@Burak Kuruoğlu Forumdaki çoğu başlık boyle alakasiz seylerin birbiriyle karsilastirilmasi, yaristirilmasi bana o kadar sacma gelmeye basladi ki artik buna biraz yükseldim farkindayim da ama elmayla havucu karsilastirsan daha mantikli olur. Boyle bi konuyu otomobil forumunda acsan bisiklet diyen cikmaz nerdeyse. Boyle bir ortamda bunu tartismanin da pek bi faydasi olmayacak.

@epsilon91 attığım gönderinin ilk cümlesinden sonrasını okumamışsınız hala tartışmadan bahsediyosunuz yok arkadaşım tartışma falan. Bi video var ve ben de beğenip buraya koydum..!

02:54 - ''İnsanlar farketmiyor'' mu? Kaldırımda sürdüğünden olabilir mi?

Kulağında kulaklık varken, kaldırımdan gidersen, yola çıktığında ters yönden gidersen, kaskını takmazsan araba mı bisiklet mi tercihini yapabilecek uzun bir ömrün olmaz zaten. Hadi kolay gelsin.

bisiklet değil de istanbulda scooter şart.

Tamam bisikletçiyizde şöyle şişirme videoları sevmiyorum.

Geçen hafta benzine, geçen gün mazota, bu gece de lpg'ye zam geldiği için elbette bisiklet!

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Ya da şöyle bişey:rolleyes::asik:
33183d55358089ae4bdbf9b258e8f7b7.jpg

2.53'te yaptığı harekette beynini kullanmadığı belli oluyor.Kaldırımdan hızlı gittiği gibi birde önündeki yayaya zil çalıp paniğe sevk edip durduk yere tehlike yaratıyor.Yıllardır bisiklete binerim böyle tiplere uyuz oluyorum.Keşke orada o hareketi bir magandaya denk gelseymişte suratına sağlam bir yumruk yeseymiş.

Geri