Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Model Yılı

emrahguclu

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Kron
Merhabalar,

Aldığımız bisikletin kaç model olduğunu nasıl anlarız? Bir yerinde yazar mı yani?

Scudo
aynı soruyu bende soracaktım. Bisikletimi 2 ay önce aldım ama sitedeki aynı model bisikletle tasarımları farklı gibi geliyor aynı fiyatı verip eski model aldıysam şahsen bisikleti aldığım yerle uğraşmayı düşünüyorum hem tatil bunu bana belirtmedilerse başları belada. :ı

@PaPerOX Recep Bey, o halde bisikletin tam modelini ve üzerindeki donanımların tam listesini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

@emrahguclu

sanırım soruya cevap veren olmamış? eski bir bisiklet içinde geçerli bu; nasıl anlarız?
saygılar

hocam bisikletin modelini görsellere yazıp sonuna model yılı ekleyin sırayla yılı 1 eksilterek bulma ihtimalin yüksek.Örnek olarak NG 450 2014, NG 450 2013 gibi aramalar yapabilirsin, benim bisikletin modelini bu şekilde bulmuştum

• Beğen
Tepkiler: BORA34
Şu kadro no ile birşey bulmak mümkünmüdür acaba ?

Çıkmıyor ya hiç birşey bulamadım 2010 yılında gelen bir bisikletti fakat toplama kadronun modelini arıyırum yardımcı olabilecek varmı

@Kubilay Koparan
Kadronun marka ve modelini yazıp, kendi çektiğin fotoğrafı atarsan ürünün üretim yılı için ufak bir araştırma yapabilirim

İşte benimde aradığım o marka model.bisiklet bana geldiğinde boyanmış şekilde idi Kadro.

Sizce ne yapabilirim ?

@Kubilay Koparan
o halde yapılacak pek bir şey yok gibi, bisikleti size veren kişi ile konuştunuz mu? İstersen kadro no'yu gönder bana bir şeyler yapabilirmiyim bir bakayım

Yarın yollarım kadro numarasını@ommemo

Bisikleti bana veren kişi babam fakat 2 ay önce annemle ayrılmaları sonucu benden uzaklaştı onunla konuşmuyorum anlayacağınız mümkün değil oda bilmez zaten anlamaz bu işlerden :)

@Kubilay Koparan
Tamamdır yarın bakarız
Geçmiş olsun bu arada, her şey istediğiniz gibi olur inşallah.Benimkilerde geçen yıl ayrıldı ve bende görüşmüyorum babamla :) neyse konuyu kirletmeyeyim, yarın araştırma yaparım kadro ile ilgili

@ommemo
Çok teşekkür ederim ama çıkmıyor. en kısa zamanda bisikletimin resimleri ile ve üzerindeki bilgiler ile forumdan yardım isteyeceğim.
hayırlı cumalar.

@ommemo kusura bakmayın bisikletimin yanına gidemedim bugün yarın söz kısmetse ;)

Uğraşmanız bile yeter hocam sağolun :)
Peki birşey soracağım kadronun aliminyum mu çelik mi olduğunu anlamanın bir yolu varmı ?

Geri