aynı soruyu bende soracaktım. Bisikletimi 2 ay önce aldım ama sitedeki aynı model bisikletle tasarımları farklı gibi geliyor aynı fiyatı verip eski model aldıysam şahsen bisikleti aldığım yerle uğraşmayı düşünüyorum hem tatil bunu bana belirtmedilerse başları belada. :ı
hocam bisikletin modelini görsellere yazıp sonuna model yılı ekleyin sırayla yılı 1 eksilterek bulma ihtimalin yüksek.Örnek olarak NG 450 2014, NG 450 2013 gibi aramalar yapabilirsin, benim bisikletin modelini bu şekilde bulmuştum
@Kubilay Koparan
o halde yapılacak pek bir şey yok gibi, bisikleti size veren kişi ile konuştunuz mu? İstersen kadro no'yu gönder bana bir şeyler yapabilirmiyim bir bakayım
Bisikleti bana veren kişi babam fakat 2 ay önce annemle ayrılmaları sonucu benden uzaklaştı onunla konuşmuyorum anlayacağınız mümkün değil oda bilmez zaten anlamaz bu işlerden
@Kubilay Koparan
Tamamdır yarın bakarız
Geçmiş olsun bu arada, her şey istediğiniz gibi olur inşallah.Benimkilerde geçen yıl ayrıldı ve bende görüşmüyorum babamla neyse konuyu kirletmeyeyim, yarın araştırma yaparım kadro ile ilgili
@ommemo
Çok teşekkür ederim ama çıkmıyor. en kısa zamanda bisikletimin resimleri ile ve üzerindeki bilgiler ile forumdan yardım isteyeceğim.
hayırlı cumalar.