Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet-motosiklet? bisiklet ise hangi tür bisiklet

byhsyn34

Aktif Üye
Tepki
78
İsim
Hüseyin I
Bisiklet
Salcano
Selamlar bisikletforum
bir bisiklet forum sitesinde böyle başlık mı olur tabi ki bisiklet :naslyany: diyebilirsiniz. lütfen demeyin :)
Öncelikle şu anda elimde ehliyete yetecek para var. Ve ağustosun başında da ehlyet parası hariç 5000 tl gibi motora yetebilecek param olacak (umarım)
Bisikleti çok seviyorum gerçekten çok seviyorum da istanbulda şehir içinde uzak mesafelerde kullanım amaçlı bir de motosiklet istiyorum. elimdeki bisikletimi sattım. Model yükseltme amaçlı ama şimdi ne alsam bilemiyorum. Açıkcası çok fazla bir bütçe ayırmak istemiyorum. Sonucta trafikteyiz kaza olur bir şey olur bisikletin parçası kırılır maksimum 105 setli bir yol bisikleti(birşeyi bozulunca tamir ettircek bütçem olmalı) veya motor istiyorum. Yol bisikleti olarak triban 520 ile alur 700 ve ultra 700 arasında kaldım :(
Kesinlikle yol bisikleti almalıyım ve biraz antremanda yapmayı düşünüyorum bu alanda kendimi geliştirebileceğime inanıyorum yaş daha 19-20. Lakin ağustosda o para elime geçince kendimi istanbuldan cıkıp ege akdenize bisikletle de vurmak istiyorum. Yol bisikletlerinde bagaj yok. Eee nasıl yapıcaz, bu yüzdende tribana biraz yöneliyorum :hhhhhh: Acaba triban beni yol bisikleti anlamında keser mi? Yani 10,5 kg yol bisikleti biraz ağır evet de bagajı var.
Ya da şöyle bir seçeneğim var. Ultra 700 veya alur 700 alıp üstüne bir de 1000tllik tur bisikleti(sedona 410 merida crossway 20v, triban 500 fb(ön bagaj girişi +1) gibi)
Motor + bisiklet almak cok isterdim ama ekipmanıydı motoruydu sigortasıydı imkansız oluyor.
En az 1 aydır aklımda tur yapan görüyorum surly toplayacam diyorum. Yol bisikleti görüyorum alur yada ultra alcam diyorum motor ve trafik sıkısıklıgını görüyorum motor alıcam diyorum :acpsnr:
Evet yorum istiyorum tabi bu kadar cok yazıyı okumaktan sıkılmadıysanız :))

Scudo
siz en iyisi hibrid bisiklet alın hem yola gelir hem tura gelir hem de bozuk yola gelir....:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: byhsyn34
5000 liralık bisiklet, 5000 liralık motordan daha fazla mutlu edecektir sizi.

• Beğen
Tepkiler: Hues ve domino.tr
@byhsyn34
Hocam size bu tip bisikletler hitap ediyo aslinda

Bu modele bagaj da takilabiliyor
image.jpg
Ya da bu tarz
image.jpg

Coook daha fazlasi icin bu linke kesinlikle bakin.
(link)

cıbır al abi yada çıksır yzf de iyi motor olarak ama ekipman için 10.000 tl ayırman lazım :)

2 yıl önceki konuymuş bakmadan yazdım :p pardon konu hortlattım gene

Geri